Napels Luchthaven Transfers

Als u op het vliegveld van Napels landt, zijn er verschillende manieren om bij uw hotel te komen: ik zal u vertellen welke dat zijn en welke voor mij de handigste is.

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

3 minuten lezen

Napels Luchthaven Transfers

Vliegtuigen landen op de luchthaven van Napels | ©Masakatsu Ukon

Als u naar Napels reist, reist u misschien rechtstreeks per vliegtuig, trein of op een van de vele cruiseschepen die in de haven aanmeren. Hoe dan ook, dit is hoe u bij uw accommodatie komt.

1. De beste privé-transfer vanaf de luchthaven, het station of de haven van Napels

Privé transfer| ©Vladimir Proskurovskiy
Privé transfer| ©Vladimir Proskurovskiy

Om van het vliegveld, het station of de haven van Napels naar uw hotel te komen, raad ik u de snelste en meest comfortabele optie aan: een privétransfer tussen het vliegveld, de haven of het treinstation van Napels en uw accommodatie. Deze dienst brengt u van de aankomsthal tot aan de deur van uw hotel, zonder onderbrekingen onderweg en met voldoende ruimte voor uw bagage.

Boek een transfer vanaf de luchthaven van Napels

Hoe lang duurt het

Deze privédienst haalt u op bij de luchthaven, de haven of het treinstation in Napels en brengt u binnen 15-30 minuten naar uw accommodatie of waar dan ook in de stad. De reis wordt gemaakt in een privévoertuig voor groepen tot 2 personen, dus het is zeer economisch.

Hoe het werkt

In al deze gevallen zal de chauffeur u in de aankomsthal van de luchthaven, de haven of het treinstation ontmoeten met een identificatiebadge om u op te halen en naar uw accommodatie te brengen, en ook om u bij uw hotel te ontmoeten om u desgewenst naar een van deze punten terug te brengen.

Wat is inbegrepen in deze dienst

  • Vervoer per privévoertuig van en naar de luchthaven, haven inclusief cruiseterminal of treinstation van Napels binnen 15-30 min.
  • Service beschikbaar het hele jaar door, 24/7
  • Ophalen/afzetten op elke locatie in de stad Napels
  • Professionele Engels en Italiaans sprekende chauffeur
  • Privé en ruime rolstoeltoegankelijke auto / minibus met airconditioning
  • Maximaal 1 koffer en 1 handtas per reiziger. Voor overbagage (bijv. surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden, dus controleer dit tijdens het boeken.

Retourdienst vanaf uw hotel

Als u klaar bent met uw reis, kunt u deze dienst inhuren om van uw hotel terug te keren naar de luchthaven, het station of de haven van Napels. Het boekingsproces is hetzelfde: u moet uw hotel- en vluchtgegevens doorgeven, zodat de maatschappij ruim van tevoren kan regelen dat u wordt opgehaald, zodat u op tijd aankomt om aan boord van het vliegtuig te gaan.

Boek een transfer van het hotel naar de luchthaven van Napels

2. Andere opties: pendelbus tussen luchthaven, haven en treinstation van Napels en het centrum van Napels

Napels bus| ©Paul Burroughs
Napels bus| ©Paul Burroughs

De goedkoopste manier om tussen de luchthaven, de haven of het treinstation van Napels en het stadscentrum te reizen is met de bus van de maatschappij Alibus, die op al deze plaatsen en in het stadscentrum stopt.

In ongeveer 15 tot 35 minuten, afhankelijk van waar u hem neemt, en voor slechts 5 euro per rit, komt u aan bij uw accommodatie. Bovendien is uw ticket geldig in alle bussen in Napels gedurende 90 minuten vanaf het moment van validatie.

Nuttige informatie over de pendelbus

  • Haltes: Immacolatella-Porta di Massa en Molo Angioino-Beverello en Stazione Marittima en Napoli Centrale treinstation.
  • Vertrekfrequentie: elke 15-20 minuten
  • Dienstregeling: de eerste bus vertrekt om 5.45 uur uit het centrum van Napels en de laatste bus vertrekt om 23.45 uur van het vliegveld van Napels.
  • Tickets: tickets kunnen worden gekocht bij de "Sun Store Tabacchi" in de terminal of direct in de bus.

Boek luchthaventransfers tussen de luchthaven en Napels

3. Enkele interessante activiteiten in Napels

Gevel van Castel Nuovo, Napels| ©CK Golf
Gevel van Castel Nuovo, Napels| ©CK Golf

Als u dit artikel over hoe u van de luchthaven, de haven of het treinstation in Napels naar het stadscentrum komt nuttig vond, zult u waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in het lezen van mijn gidsen over de stad om u te helpen uw reis te organiseren. Hier is een link naar het artikel over Hop-on Hop-off Bus Rondleidingen y Beste rondleidingen en daguitstappen vanuit Napels.

Boek luchthaventransfers tussen de luchthaven en Napels