Rome Galleria Borghese rondleiding met tuinen

4.9
(780 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 104 € 95
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek prachtige voorbeelden van renaissancekunst tijdens deze rondleiding door de Borghese Gallery en tuinen in Rome. In een kleine groep zie je werken van kunstenaars uit die tijd, zoals Bernini, Rafaël en Caravaggio.

Sculpturen, fresco's en schilderijen worden tentoongesteld in dit oude paleis en tijdens de twee uur durende rondleiding zal je deskundige gids je door de kamers begeleiden en je alles vertellen over wat er achter de belangrijkste werken schuilgaat.

 • Profiteer van een bezoek aan de Borghese Gallery in een tour die is ontworpen voor kleine groepen.
 • Vermijd de wachtrijen met deze tickets voor voorrangstoegang.
 • Een deskundige gids geeft je gedetailleerde informatie over de tentoongestelde werken.

Wat is inbegrepen

 • 2-uur durende rondleiding door de Borghese Gallery
 • Toegang zonder wachtrij
 • Toegang tot de aangrenzende tuinen
 • Rondleiding door de tuinen

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

De Borghese Gallery is een van de meest waardevolle schatten van Rome en met deze rondleiding in kleine groep kun je de schoonheid en artistieke rijkdom ervan ontdekken met een deskundige gids. Gedurende ongeveer twee uur word je ondergedompeld in de wereld van de renaissance- en barokkunst terwijl je de kamers en galerijen van deze indrukwekkende villa verkent.

In de galerij bewonder je een collectie meesterwerken van kunstenaars als Caravaggio, Bernini en Rafaël. Je gids geeft je gedetailleerde informatie over elk stuk en onthult de geheimen en geschiedenis erachter.

Naast het bekijken van schilderijen en beeldhouwwerken krijg je ook de kans om de tuinen rond de villa op eigen houtje te verkennen. Deze tuinen, ontworpen door de beroemde Italiaanse architect Gian Lorenzo Bernini, bieden een oase van rust temidden van de drukte van de stad. Wandel tussen de bomen en fonteinen en geniet van de natuurlijke schoonheid en het landschap.

Deze rondleiding in een kleine groep geeft je een meer persoonlijke en intieme ervaring, omdat je vragen kunt stellen en in gesprek kunt gaan met je gids en de andere deelnemers. Aan het einde van de rondleiding heb je de mogelijkheid om langer in de galerij te blijven en op eigen gelegenheid verder te gaan.

Kortom, deze kleine groepstour door de Borghese Gallery is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de kunst en geschiedenis van Rome. Met een deskundige gids en een intieme sfeer zul je de meesterwerken en tuinen van deze indrukwekkende villa op een unieke manier waarderen.

Reviews

4.9
· 780 Reviews
 • A
  Alejandro
  4
  (0 Reviews)
  Visité la Galería Borghese con mi hermana y quedamos encantadas. Es un viaje inolvidable lleno de arte y belleza natural.
 • A
  Andrea
  5
  (0 Reviews)
  Una experiencia inolvidable, explorando la majestuosidad de la Galería Borghese y sus jardines con un guía experto. ¡Realmente te sumerge en la rica historia y cultura de Roma!
 • E
  Emma
  5
  (0 Reviews)
  La visita guiada fue muy informativa y la Galería Borghese es impresionante, pero creo que se podría mejorar la organización del recorrido y la puntualidad.
 • S
  Sofia
  4
  (0 Reviews)
  La visita guiada fue increíble, me encantaron los jardines.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid