Vaticaanse Musea en Sint-Pietersbasiliek rondleiding

4.6
(794 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 126 € 115
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek de grootsheid van de Vaticaanse Musea en de imposante Sint-Pietersbasiliek tijdens deze rondleiding. Vermijd de lange rijen en dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en kunst van Vaticaanstad.

  • Voorrang bij toegang tot de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek.
  • Een deskundige gids zal je begeleiden tijdens de tour om gedetailleerde informatie en historische achtergrond te geven.
  • Ontdek meesterwerken zoals de Sixtijnse Kapel en Michelangelo's beroemde beeldhouwwerk De Pieta.

Wat is inbegrepen

  • Gratis toegang tot de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek.
  • Rondleiding door een expert.
  • Koptelefoon om de uitleg van de gids beter te kunnen horen.

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 25 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Deze rondleiding geeft je de kans om de beroemde Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek te verkennen op een comfortabele manier zonder wachtrijen. Met je skip-the-line ticket vermijd je de lange rijen en kun je zonder vertraging aan je ervaring beginnen.

De tour begint bij de Vaticaanse Musea, waar je wordt begroet door een deskundige gids die je de hele tour zal begeleiden. De Vaticaanse Musea huisvesten een indrukwekkende collectie kunst en historische schatten, variërend van de oudheid tot de moderne tijd. Tijdens de rondleiding kun je meesterwerken bewonderen van kunstenaars als Rafaël, Leonardo da Vinci en Caravaggio. Een van de hoogtepunten is de Sixtijnse Kapel, beroemd om de indrukwekkende fresco's geschilderd door Michelangelo. Hier kun je de beroemde scène van het Laatste Oordeel en de schepping van Adam bewonderen.

Na het verkennen van de Vaticaanse Musea gaat de tour verder naar de Sint-Pietersbasiliek. Deze kerk, die als een van de belangrijkste ter wereld wordt beschouwd, is een indrukwekkend voorbeeld van renaissancearchitectuur en herbergt talrijke kunstwerken en religieuze schatten. Tijdens het bezoek geeft je gids je gedetailleerde informatie over de geschiedenis en de hoogtepunten van de basiliek, zoals Michelangelo's beroemde beeldhouwwerk De Pietà.

Extra informatie

Annuleringsbeleid