Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Rome Vaticaan en Sixtijnse Kapel skip-the-line tickets

4.5
(16331 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
37 € 34 €
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ga snel naar binnen bij de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel en sla de rij over . Deze boeking is bedoeld voor diegenen die een onafhankelijke tour door het Vaticaan willen maken zonder gids.

 • Sla de rij over bij de ingang van de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel en bespaar de lange wachttijden bij de kassa om kaartjes te kopen.
 • Bezoek de Vaticaanse Musea, de Kamers van St. Rafaël en de Sixtijnse Kapel.
 • Neem zoveel tijd als je nodig hebt voor je bezoek en leer alle kunst en architectuur van deze belangrijke Vaticaanse site kennen.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot de Vaticaanse Musea
 • Toegang tot de Sixtijnse Kapel
 • Prioriteitstoegang zonder wachtrijen

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Wil je de belangrijkste plaatsen in het Vaticaan binnengaan zonder in de rij te staan? Met deze tickets kun je de bezienswaardigheden van het Vaticaan bezoeken zonder in de rij te staan.

Dankzij deze reservering kun je de Vaticaanse Musea bezoeken , de kunstcollectie die sinds de 16e eeuw jaar na jaar door de pausen is verzameld en bewaard. In de St. Rafaëlkamers kom je in 4 zalen met de schilderijen van deze kunstenaar en religieuze figuur.

Je mag de meest iconische plekken van de Vaticaanse Musea niet missen, zoals de Chiaramonti Galerij, de Kaartengalerij, Apollo Belvedere, de Laocoon en de Ananasbinnenplaats.

Bezoek tot slot de Sixtijnse Kapel, de ontmoetingsplaats van de grootste vertegenwoordigers van de kerk en waar je "De Schepping van Adam" kunt zien, een van de belangrijkste renaissanceschilderijen ter wereld. Er zijn ook bijbelse werken te zien zoals "De scheiding van licht en duisternis", "De schepping van sterren en planten" en "De schepping van Eva".

Beoordelingen

4.5
· 16331 Beoordelingen
 • J
  Josselyn
  5
  (0 Beoordelingen)
  Mijn hele leven ben ik al een katholiek gelovige en eindelijk ging mijn droom om het Vaticaan en de Kapel te bezoeken in vervulling. Ik moet zeggen dat de hele ervaring me erg gelukkig maakte.
 • P
  Piero
  4
  (0 Beoordelingen)
  Het is de grootste kapel die ik ooit in mijn leven heb gezien. Ik vond het Vaticaan erg mooi.
 • M
  Marcela
  5
  (0 Beoordelingen)
  Het is verbazingwekkend om zoveel kunstwerken op één plaats te kunnen zien. De Sixtijnse Kapel is een van mijn favoriete plaatsen geworden.
 • J
  Justin
  5
  (0 Beoordelingen)
  Eindelijk heb ik het werk van Michelangelo persoonlijk kunnen aanschouwen en elke keer als ik er aan terugdenk wil ik huilen van geluk. 100% aanbevolen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid