Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel officiële rondleiding

4.6
(779 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 86 € 79
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de artistieke en culturele rijkdom van Vaticaanstad met deze skip-the-line rondleiding door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Je krijgt de kans om meer te leren over de geschiedenis en de schatten van de Heilige Stoel tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur onder begeleiding van een deskundige gids.

Je ziet de beroemde kunstwerken van de Sixtijnse Kapel en de vier kamers van Rafaël van dichtbij. Bovendien sla je de lange rijen over en haal je het meeste uit je bezoek aan een van de meest iconische bestemmingen van Rome.

 • Bewonder de geschiedenis en de schatten van de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel met een professionele gids.
 • Bespaar kostbare tijd met fast-track, skip-the-line toegang tot ruimtes zoals het Pio Clementino Museum, de Galerij van de Kandelaars, de Galerij van de Tapijten en de Galerij van de Geografische Kaarten.
 • Bekijk de beroemde fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en de vier Stanze van Rafaël van dichtbij.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel
 • Toegang zonder wachtrij
 • Gids voor experts
 • Toegang tot alle open zalen en galerijen

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Het verkennen van de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel met een rondleiding is een must voor bezoekers aan Rome. Deze fast-track tour geeft je de kans om een van 's werelds belangrijkste kunstcollecties te verkennen zonder in lange rijen te hoeven wachten. Een deskundige gids begeleidt je tijdens de rondleiding, die ongeveer 2,5 uur duurt, en deelt de geschiedenis en fascinerende details van de tentoongestelde meesterwerken met je.

Je kunt de Sixtijnse Kapel bewonderen, beroemd om zijn indrukwekkende fresco's geschilderd door Michelangelo, waaronder het beroemde "Laatste Oordeel".

Bovendien ontdek je bij elke halte een unieke artistieke schat. In het Pio Clementino Museum kun je oude beeldhouwwerken bewonderen zoals Laocoön en de Venus van Milo. In de Galerij van de Kandelaars zie je hoe Romeinse kandelaars de weg verlichtten. In de Galerij van wandtapijten worden prachtige Vlaamse wandtapijten tentoongesteld. In de Galerij van geografische kaarten reis je terug in de tijd met oude kaarten. En tot slot zijn er de Rafaëlzalen waar renaissance fresco's te zien zijn, zoals "De School van Athene".

Tijdens de rondleiding krijg je inzicht in de historische context van de tentoongestelde werken en kun je hun artistieke waarde op een diepere manier waarderen. Een ideale ervaring voor wie zich wil onderdompelen in de artistieke en culturele rijkdom van Vaticaanstad, zonder zich zorgen te hoeven maken over lange wachttijden.

Reviews

4.6
· 779 Reviews
 • M
  Marta
  5
  (0 Reviews)
  Una experiencia inolvidable explorando el corazón del Vaticano con un guía experto que nos sumergió en la rica historia y cultura de este lugar impresionante.
 • J
  João
  5
  (0 Reviews)
  Un recorrido imprescindible en Roma. Me encantó la riqueza histórica que pude apreciar junto a mi familia en los Museos Vaticanos.
 • L
  Lola
  5
  (0 Reviews)
  Maravillado por la riqueza cultural y la guía experta, pero un poco abrumado por la multitud.
 • M
  Magnus
  5
  (0 Reviews)
  La visita al Vaticano fue lo más top del viaje, ¡no te lo pierdas!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid