Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Rome Vaticaanse musea, Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek Rondleiding met hotel-pickup

4.8
(21115 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
38 € 35 €
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Vergeet de wachtrijen om kaartjes te kopen voor een bezoek aan de meest emblematische plaatsen in het Vaticaan: de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Uw boeking is inclusief een rondleiding door de drie monumenten waar u meer te weten komt over de kunst en architectuur van de plek.

 • Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van het Vaticaan zoals de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek.
 • Een deskundige gids zal u begeleiden voor de ongeveer 2,5 uur durende tour.
 • De tour is inclusief tickets voor prioritaire toegang om niet in de rij te hoeven staan bij de kassa.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot de Vaticaanse Musea
 • Toegang tot de Sixtijnse Kapel
 • Toegang tot de Sint-Pietersbasiliek
 • Bezoek met een deskundige gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Vermijd de lange wachtrijen en maak kennis met de meest emblematische plaatsen van het Vaticaan, zoalsde musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Dankzij deze rondleiding, die ongeveer twee en een half uur duurt, kunt u enkele van de rijkdommen ontdekken, zowel op het gebied van erfgoed als architectuur, die de kleinste staat ter wereld te bieden heeft: het Vaticaan.

De deskundige gids begeleidt u tijdens de hele rondleiding in een groep van ongeveer 25 personen. Indien u dat wenst, kunt u een koptelefoon aanvragen zodat u alle uitleg duidelijk kunt beluisteren en geen enkel detail hoeft te missen.

Deze ervaring omvat de toegang tot de Vaticaanse Musea waar beroemde schilderijen van Italiaanse Renaissance kunstenaars, zoals Caravaggio en Rafaël, zijn ondergebracht. Het interieur van de Sixtijnse Kapel, plaats van kerkelijk conclaaf, zal u toelaten om De Schepping van Adam, Michelangelo's meest iconische schilderij, te bewonderen.

Tot slot kunt u de Sint-Pietersbasiliek binnengaan , waar u Michelangelo's Pietà en Bernini's altaar kunt bewonderen. In de imposante kerk, de zetel van het katholicisme in de wereld, vindt u ook de graven van de pausen.

Beoordelingen

4.8
· 21115 Beoordelingen
 • M
  Mark
  4
  (0 Beoordelingen)
  De gids gaat te snel en geeft geen tijd om het museum goed te bekijken.
 • F
  Francis
  4
  (0 Beoordelingen)
  Het bezoek was een beetje te snel voor de hoeveelheid dingen die er te zien waren, maar de uitleg was erg goed.
 • L
  Lidia
  5
  (0 Beoordelingen)
  Als je het Pio Clementino museum binnengaat, waan je je in een middeleeuwse film. Ik heb nog nooit zo van een rondleiding genoten als van deze, een van de beste ervaringen van mijn leven. Om in de toekomst te herhalen.
 • R
  Rebeca
  4
  (0 Beoordelingen)
  Prachtige rondleiding, ik ging met mijn kinderen en ze bleven maar vragen stellen aan de gids, erg geduldig en erg goed met de kinderen. Het was een zaterdag en er waren veel mensen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid