Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Rome combo: Vaticaan rondleiding en Colosseum tickets

4.7
(5545 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 97 € 89
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Reis naar de wortels van het katholicisme en het oude Rome tijdens deze rondleiding van een halve dag, die je meeneemt naar de heilige plaatsen van Vaticaanstad en de drie historische haltes die het tijdperk van de keizerrijken tot leven brengen: het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel.

 • Verken het Vaticaan en zijn musea
 • Leer meer over de geschiedenis van de Heilige Stoel met een deskundige gids.
 • Gade Sixtijnse Kapel binnen en bekijk kunstwerken zoals Michelangelo's Laatste Oordeel
 • Wandel door legendarische plaatsen zoals het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn, de heuvel van de legende van Romulus en Remus.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door het Vaticaan
 • Rondleiding door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel
 • Rondleiding door het Colosseum
 • Rondleiding door het Forum Romanum

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als je de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome in één dag wilt zien, dan kun je dat met deze rondleiding in een tour van ongeveer een halve dag.

Je zult Vaticaanstad zien, de thuisbasis van de paus en het centrum van de activiteiten van de katholieke kerk in de wereld.

Je zult de kunstcollecties van de musea waarderen, waar onbetaalbare juweeltjes worden bewaard zoals de originele manuscripten van de oude Bijbel en Michelangelo's muurschildering van Het Laatste Oordeel, die het bovenste deel van de Sixtijnse Kapel siert.

Om de epische verhalen van het Romeinse Rijk opnieuw te beleven, geeft deze tour je exclusieve toegang tot de arena van het Colosseum, de meest iconische bezienswaardigheid van de Italiaanse hoofdstad.

Je kunt ook foto's nemen in de ruïnes van het Forum Romanum, waar de tempels voor de verering van de keizers stonden en waar rond de 7e eeuw het juridische en commerciële verkeer van het oude Rome plaatsvond.

Op deze reis naar de wortels van het katholicisme en de keizerrijken kun je de majesteit van de Palatijnse Heuvel aanschouwen, de heuvel waar de fundamenten van Rome werden gelegd en de plaats waar de legende van Romulus en Remus zich afspeelde, die volgens de mythologie de stichters van de stad waren.

Beoordelingen

4.7
· 5545 Beoordelingen
 • G
  Gabriel
  5
  (0 Beoordelingen)
  Mijn partner en ik gingen op een romantisch weekendje weg naar Rome en dit spaarpakket was het beste idee dat we hadden kunnen hebben, in slechts één dag hadden we het gevoel dat we heel Rome hadden verkend, hoewel we uiteindelijk wel erg moe waren.
 • A
  Alex
  4
  (0 Beoordelingen)
  We hebben genoten van een geweldige dag sightseeing, een pack van 10.
 • L
  Lorena
  5
  (0 Beoordelingen)
  We kochten dit pakket vanwege het aantal plaatsen dat het bevatte, maar we konden ze niet allemaal zien omdat we te weinig tijd hadden, zelfs dan ben ik er zeker van dat het goedkoper was dan andere opties.
 • D
  Diego
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik vind het een zeer goede optie vanwege het aantal plaatsen dat is inbegrepen en het is zeker goedkoper dan het kopen van alle kaartjes afzonderlijk.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid