Rome pendelbus: Luchthaven Ciampino van - naar Rome centrum

4.3
(3204 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 7 € 6
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Met dit busticket kunt u van de luchthaven Ciampino naar het station Termini reizen. Bij het boeken van uw ticket kunt u kiezen of u een enkele reis of een retourticket wilt kopen vanaf een van beide plaatsen. De afstand tussen deze twee punten is 20 km, dus de bus is een van de beste manieren om van de ene plaats naar de andere te komen. De reis duurt ongeveer 45 minuten en dit ticket is geldig voor alle vertrekt ijden gedurende de dag.

 • Enkele reis of retour tussen luchthaven Ciampino en station Termini
 • U kunt uw ticket gebruiken op het tijdstip van uw keuze.

Een handige manier om te reizen tussen het centrum van Rome en de luchthaven Ciampino.

Wat is inbegrepen

 • Enkele reis of retour tussen de luchthaven Ciampino en het station Termini

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

De afstand tussen de luchthaven Ciampino en het centrum van Rome is aanzienlijk. Daarom kunt u met dit ticket met de bus reizen vanaf station Termini en de luchthaven Ciampino. U kunt een enkele reis in beide richtingen krijgen, maar ook retourtickets. De reistijd is ongeveer 45 minuten, maar varieert afhankelijk van het verkeer en het tijdstip van de dag.

Dit ticket heeft geen vaste vertrektijd, want u kunt het gebruiken voor elk vertrek op de dag waarvoor u het ticket hebt gekocht. Dit betekent dat u de bus kunt nemen die vertrekt op het tijdstip dat u wilt. De bussen vertrekken elke 30-40 minuten vanaf zowel Termini als het vliegveld.

Het is raadzaam 15 minuten te vroeg bij de bushalte te zijn, zodat u zonder problemen in de bus kunt stappen. Wacht gewoon bij de bushalte met uw bagage en gebruik uw ticket wanneer u de bus instapt. Dankzij dit ticket kunt u genieten van een vlotte reis zonder stress om te laat te komen.

Reviews

4.3
· 3204 Reviews
 • B
  Blair
  5
  (0 Reviews)
  Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende chauffeur, een bus met een goede sfeer en airconditioning, heel betaalbaar. Alles was geweldig.
 • B
  Bella
  5
  (0 Reviews)
  Een makkelijke manier om van het vliegveld naar het centraal station in Rome te komen, de bussen zijn erg makkelijk te vinden op het vliegveld, het personeel is erg behulpzaam, ik raad deze transfer aan.
 • A
  Ariel
  5
  (0 Reviews)
  De bus was behoorlijk schoon, ik was nogal verrast. Zeer gemakkelijk te vinden aangezien ze direct voor de luchthaven vertrekken, aanbevolen.
 • A
  Agnes
  5
  (0 Reviews)
  Het vervoer was prima, we waren vrij snel op station Termini, de stoelen waren heel comfortabel.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid