Archeologisch Park Paestum rondleiding

4.9
(122 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 44 € 40
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Leer meer over de rijke geschiedenis van Italië met deze rondleiding door het Archeologisch Park van Paestum. Bezoek de tempels van Hera, Neptunus en Athena met een professionele gids en geniet van de complexiteit van deze oude monumenten. Naast een gids heb je voorrang bij de toegang, zodat je niet in lange rijen hoeft te wachten.

  • Krijg toegang tot het Archeologisch Park van Paestum zonder in de rij te hoeven staan of in lange rijen te moeten wachten dankzij voorrangstickets.
  • Profiteer van deze rondleiding, zodat je de geschiedenis achter deze archeologische monumenten kunt waarderen en begrijpen .
  • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Paestum door de oude bouwwerken te bekijken van een beschaving die de basis heeft gelegd voor het leven in Europa.

Wat is inbegrepen

  • Voorrang bij de toegang tot het Archeologisch Park van Paestum.
  • Professionele gids.
  • Rondleiding van 2 uur door een expert in geschiedenis en archeologie.
  • Vrije tijd.

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Reis terug in de tijd met deze rondleiding door het Archeologisch Park van Paestum. Met de inbegrepen tickets heb je voorrang bij de toegang tot het Archeologisch Park. Onder begeleiding van een professionele gids kun je ongeveer twee uur lang genieten van de meest indrukwekkende Griekse tempels in Italië. Je leert alles over de geschiedenis en cultuur van deze belangrijke site.

Tijdens de rondleiding bekijk je de drie tempels uit de 6e eeuw voor Christus van dichtbij: de Tempel van Hera, de Tempel van Neptunus en de Tempel van Athena. Je leert over hun architectuur en het belang dat deze tempels hadden in de oude nederzetting Posidonia, tegenwoordig bekend als Paestum.

Daarnaast vertelt je gids je de verhalen en legenden rond deze monumenten, evenals details over het dagelijks leven van de oude inwoners van Paestum. Je ziet ook beeldhouwwerken en kunstvoorwerpen die door de eeuwen heen bewaard zijn gebleven. Dit bezoek geeft je een completer beeld van de oorsprong van Italië.

Aan het einde van de rondleiding heb je vrije tijd om op je eigen tempo door het Archeologisch Park te wandelen, foto's te nemen of gewoon te genieten van de sereniteit van deze historische site. Een unieke ervaring die je terug in de tijd brengt en je laat kennismaken met de rijke geschiedenis van Paestum.

Extra informatie

Annuleringsbeleid