Deelname aan een kookcursus betekent niet alleen het leren van nieuwe lokale recepten, maar ook het verdiepen van de ware cultuur, gebruiken en gewoonten van een soort voedsel.
- Beginnend met de markt, waar de belangrijkste fase plaatsvindt.
Gids voor de juiste kwalitatieve aankoop: selectie van "nul kilometer" -producten, kennis van het verse seizoensproduct en verdieping van de verschillende soorten gebruik in de keuken.
- Op het werk!
Terug in het restaurant zullen alle deelnemers op de voorgrond treden tijdens de voorbereiding van Siciliaanse recepten, in een huisstijl, net als in de Siciliaanse traditie. Voorgerechten, eerste gangen en tweede gangen worden gecreëerd met een grote familiale harmonie, allemaal met een adembenemend uitzicht!
- Het is klaar!
Na de voorbereiding gaan de deelnemers op hun stoel zitten om de door hen voorbereide lunch te starten, vergezeld van twee lokale zelfgemaakte wijnen.
Good-bye!
deelnemers ontvangen een geschenk en de recepten van de les.