Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Privé tour Venetië

4.9
(437 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Duur: 3 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 237 € 216
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek Venetië als nooit tevoren tijdens deze privétour van ongeveer 3 uur. Tijdens deze stadstour ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Basiliek van Sint Jan en Sint Paulus, het Dogenpaleis en het huis van Marco Polo. U ontdekt echte verborgen juweeltjes en legendes met de hulp van een lokale gids . Bovendien omvat deze activiteit een heerlijke typische wijn waarvan u met uw gezelschap zult genieten.

 • Geniet van een privétour van 3 uur door het prachtige Venetië en ontdek de essentie van de Venetiaanse architectuur.
 • Verken de oudste Rialtobrug, bewonder indrukwekkende kerken en prachtige architectonische details.
 • Luister naar legendes en verhalen over de ontdekkingsreizen van Marco Polo met uw deskundige gids .
 • Proef heerlijke lokale wijn en leer over de kunst van wijn.

Wat is inbegrepen

 • Privé rondleiding door Venetië
 • Gids voor deskundigen
 • Lokale wijnproeverij

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bekijk het beste van Venetië vanuit een uniek perspectief tijdens deze privétour van 3 uur . Een perfect overzicht met hoogtepunten van de Serenissima, verborgen juweeltjes, oude legendes en een lokale lekkernij.

U geniet van een prachtig uitzicht op de oudste en ongetwijfeld beroemdste brug van Venetië, de Rialtobrug. De oudste van de bruggen over het Canal Grande van Venetië, die twee keer is ingestort, heeft een soortgelijke structuur als zijn voorgangers, twee hellende vlonders verbonden door een portiek in het midden.

Als u de Rialtobrug oversteekt, komt u bij de Rialtomarkt, het hart van de stad. Een van de grote charmes van de Rialtomarkt zijn de kleurrijke kraampjes waar u vers fruit, groenten, vis, zeevruchten en meer kunt kopen. Deze pittoreske plaats is sinds de 11e eeuw door de Venetianen gekozen om handel te drijven, te verkopen en commerciële activiteiten te ontplooien.

U komt langs het huis van Marco Polo en hoort van uw gids verhalen over zijn ontdekkingen en reizen.

U ziet een meesterwerk van de gotische stijl, het Dogenpaleis van Venetië . Gelegen aan het San Marcoplein, begon dit paleis als een versterkt kasteel in de 9e eeuw, maar na een brand werd het herbouwd als fort en gevangenis. Dit historische Italiaanse gebouw, ook bekend als het paleis van de hertog, combineert Byzantijnse, gotische en renaissance architecturale elementen.

U zult de kerk van San Francesco della Vigna bewonderen, een religieuze tempel in een zeer uitgesproken Toscaanse stijl, en de indrukwekkende kerk van Santa Maria dei Miracoli . U kunt dit juweel van de Venetiaanse Renaissance, dat sinds zijn bouw intact is gebleven, aanschouwen. De nepzuilen op de muren en de halfronde top maken deze katholieke kerk tot een van de meest gekoesterde bezienswaardigheden van Venetië.

Bewonder de grootste kerk van Venetië, de Basiliek van Sint Jan en Sint Paulus . Dit enorme bakstenen gebouw in Italiaanse gotische stijl is de belangrijkste Dominicaanse kerk in Venetië, gebouwd om te preken voor grote gemeenten. U ontdekt de verborgen parels met de hulp van een deskundige lokale gids en geniet van een heerlijke lokale wijn .

Beoordelingen

4.9
· 437 Beoordelingen
 • M
  Mariam
  4
  (0 Beoordelingen)
  La Plaza de San Marcos fue otro punto destacado del recorrido. Nuestros guías nos contaron sobre la rica historia y la importancia cultural de esta emblemática plaza
 • V
  Víctor
  4
  (0 Beoordelingen)
  Pudimos ver de cerca cómo se crean obras de vidrio soplado y encaje de Burano, y apreciar el talento y la habilidad de los artistas.
 • R
  Rania
  5
  (0 Beoordelingen)
  El recorrido también nos llevó a través de callejones menos transitados, donde descubrimos talleres de artesanos locales.
 • F
  Figaro
  4
  (0 Beoordelingen)
  Una de las paradas más destacadas fue en una tienda de máscaras venecianas tradicionales. Allí aprendimos sobre la historia de las máscaras y tuvimos la oportunidad de probarnos algunas, sumergiéndonos en el misterio y la magia de Venecia.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid