Venice Transport Card

4.4
(13629 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 16 € 15
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Verplaats je door de prachtige stad Venetië met deze transportkaart. Hiermee kun je gebruik maken van de vaporetto, het openbaar vervoer over water en de bussen om je door de stad te verplaatsen. Kies uit opties van 75 minuten, 24 uur, 48 uur, 72 uur of tot 7 dagen. Vergeet niet dat zodra je je ticket activeert, de geldigheid van het ticket afhangt van de optie die je kiest.

Met dit enkele ticket kun je je vrij door Venetië bewegen. Enkele van de meest karakteristieke plekken van deze stad zijn het Dogenpaleis, de Basiliek van San Marco of de Brug der Zuchten. Busvervoer van en naar de luchthaven is ook inbegrepen in de ervaring (enkele reis).

 • Je mist de kans niet om Venetië te verkennen met deze transportkaart, waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van de vaporetto en bussen.
 • Kies uit verschillende duuropties om je door de stad te verplaatsen: 75-minutentickets, 24-uurstickets, 48-uurstickets, 72-uurstickets en zelfs 7-daagse tickets.
 • Bekijk de prachtige stad van de grachten en een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Dogenpaleis of de Basiliek van San Marco.

Wat is inbegrepen

 • Venetië Vervoerskaart
 • Verschillende transportopties: 75 minuten, 24 uur, 48 uur, 72 uur of 7 dagen.
 • Bus van/naar luchthaven (enkele reis)

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek een van de mooiste steden ter wereld, Venetië, met deze transportkaart. Met dit enkele ticket kun je op je gemak de hoogtepunten van de stad bezoeken: het Dogenpaleis, de Brug der Zuchten, de Basiliek van San Marco en nog veel meer. Deze kaart bevat ook de bus van en naar het vliegveld, in één richting, wat je maar wilt.

Met deze ervaring kun je kiezen uit verschillende ticketopties op basis van je voorkeuren: 75-minutenkaarten, 24-uurskaarten, 48-uurskaarten, 72-uurskaarten en tot 7-dagenkaarten. Vanaf het eerste gebruik wordt de geldigheid van de kaart geactiveerd en loopt de kaart af volgens de gekozen tijdsoptie. Geniet van een comfortabele rit met de bus of de vaporetto, het openbaar vervoer over water in de stad.

Het gebruik van de vaporetto is een van de meest efficiënte en aanbevolen manieren om je door Venetië te verplaatsen. Door de eigenaardige indeling van Venetië is dit middel van openbaar vervoer een groot voordeel om je te verplaatsen. Oorspronkelijk werd het aangedreven door stoom, maar nu zijn er moderne modellen, die minder deining veroorzaken.

Als je langs de traditionele kanalen vaart, kun je het stadspanorama vanuit een bevoorrecht en comfortabel perspectief bekijken. Onder de Rialtobrug doorvaren of de Basiliek van Santa Maria della Salute bekijken zijn enkele van de ervaringen die je met deze activiteit kunt opdoen. Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt, kun je een transportkaart kopen met meer of minder geldigheidsduur.

Reviews

4.4
· 13629 Reviews
 • G
  Gemma
  5
  (0 Reviews)
  Comfortabel, praktisch en de best mogelijke optie voor vervoer. Lopen is ingewikkeld en vergeet niet dat het een autovrije stad is! Best op voorhand kopen
 • M
  Miguel
  5
  (0 Reviews)
  Het is mijn 3e keer in Venetië en voor de eerste keer kocht ik dit ticket. Vanaf nu is het het enige wat ik doe voordat ik kom, een echte aanrader.
 • J
  Joan
  5
  (0 Reviews)
  Wandelen langs de boten in Venetië is als een mini-rondleiding door de stad, dus dit ticket is als een 2 in 1. We vonden het geweldig!
 • J
  Julius
  5
  (0 Reviews)
  Zeer gebruiksvriendelijk, ongecompliceerd en een geweldige manier om uw reis te vergemakkelijken.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid