Kroegentocht Tokyo

5
(488 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 4 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 29 € 27
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van een onvergetelijk avondje uit met deze ongeveer 4,5 uur durende kroegentocht in Tokio . Afwijkend van de typische kroegentocht bezoek je met een professionele gids drie lokale bars en geniet je bij elke gelegenheid van een welkomstshot . Breng urenlang dansend op de muziek door en ontmoet gedurende de hele nacht geweldige mensen van over de hele wereld. Maak foto's van de hele nacht, vermaak je met verschillende drankspelletjes en activiteiten en geniet van kortingen op onbeperkte drankjes en shots tussen de bars door.

 • Haal het meeste uit een avondje uit in de Japanse hoofdstad met deze ongeveer 4,5 uur durende kroegentocht in Tokio .
 • Met een professionele gids bezoek je drie lokale bars en een nachtclub in Tokio .
 • Geniet van een welkomstshot bij elke gelegenheid, evenals korting op drankjes en onbeperkte shots tussen de bars .
 • Ontmoet geweldige mensen van over de hele wereld en laat je gids foto's maken van dit leuke avondje uit.
 • Breng urenlang non-stop dansen door en geniet van verschillende drankspelletjes .

Wat is inbegrepen

 • Ongeveer 4,5 uur tour langs de beste pubs in Tokyo.
 • Lokale gids.
 • Toegang tot drie typische pubs en een discotheek in Tokyo.
 • Een welkomstschot op elke locatie.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Beleef een echt avondje uit met deze 4,5 uur durende tour langs de beste kroegen in Tokio . Geniet van een leuke avond uit in de Japanse hoofdstad met een professionele gids en bezoek 3 verschillende lokale bars in de stad. Ontdek het nachtleven van Tokio en ga elke gelegenheid binnen om te genieten van een welkomstshot en speciale drankjes met korting. Ontmoet nieuwe mensen van over de hele wereld, dans tot het ochtendgloren en laat je gids foto's maken van de hele nacht .

Profiteer van de service van een leuke en deskundige lokale gids en proef de feest- en muziekscene van Tokio. Je begint de nacht in een typische bar in de Japanse hoofdstad en je wordt verwelkomd met een gratis shot bij elke gelegenheid, plus speciale kortingen tot 50% op andere alcoholische dranken die je wilt proberen. Maak van de gelegenheid gebruik om de andere reizigers te ontmoeten met wie je de tour deelt en maak plezier terwijl je praat met mensen van over de hele wereld.

Geniet de hele nacht tussen de bars door van onbeperkte shots tequila, Jägermeister of de beroemde Stolichnaya wodka . Geniet van het opwindende nachtleven van Tokio als je de tweede en derde bar binnengaat, waar je lekker kunt dansen op de muziek. Onder begeleiding van je gids die ervoor zorgt dat de nacht niet meer stuk gaat, vermaak je je met verschillende drankspelletjes en activiteiten . Geniet van enkele gratis shots en dans tot je de dansvloer verscheurt. Dit wordt ongetwijfeld de beste avond van je leven.

Sluit de nacht af in een van de beste nachtclubs van Tokio, waar je je beste dansmoves kunt laten zien. Laat de muziek de hele nacht spelen en hou het feest gaande tot de club zijn deuren sluit.

Reviews

5
· 488 Reviews
 • R
  Richard
  4
  (0 Reviews)
  Een geweldig avondje uit. Als soloreiziger waardeerde ik de mogelijkheid om andere reizigers te ontmoeten.
 • M
  Marina
  5
  (0 Reviews)
  Ik ben net naar Japan verhuisd en zal zeker nog vaak bij hen komen.
 • A
  Alexis
  5
  (0 Reviews)
  Beste tijd ooit! 10/10 Ik zal het weer doen!!! genoten van elk stukje van de kroegentocht!!! geweldige vrienden ontmoet!
 • K
  Kevin
  4
  (0 Reviews)
  Het beste voor het nachtleven van Roppongi. Een aanrader.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid