Tokio Shinjuku kwartier privé-tour

4.7
(778 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 22 € 20
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek de bruisende wijk Shinjuku in Tokio met deze privétour. Een lokale gids begeleidt je een uur lang en geeft je alle informatie over de bezienswaardigheden. Hij zal je ook de gigantische Godzilla replica laten zien, je meenemen naar de Hanazono Shrine en het Maid Cafe Maidreamin. Je maakt ook kennis met Kabukicho, een wijk vol neonlichten, restaurants en themawinkels.

  • Geniet met deze privétour van een persoonlijke ervaring die is afgestemd op jouw interesses.
  • Profiteer van de kennis van een lokale gids die je tijdens de tour vergezelt en uitleg geeft over de Japanse geschiedenis en gewoonten.
  • Ontdek het authentieke leven van Shinjuku en leer de Japanse cultuur uit de eerste hand kennen.

Wat is inbegrepen

  • Lokale gids.
  • Wandeling door de wijk Shinjuku.
  • Eten en drinken.
  • Vervoer van en naar het ontmoetingspunt.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze privétour door de wijk Shinjuku in Tokio krijg je de kans om de geheimen van dit levendige deel van de stad te ontdekken. In slechts een uur zie je de gigantische replica van Godzilla, bezoek je de Hanazono Shrine, ga je naar het Maid Cafe Maidreamin en verken je de wijk Kabukicho met een lokale gids.

Je begint je wandeltour in het hart van Shinjuku, waar je gids je opwacht om je door de wijk te leiden. Tijdens de tour krijg je de gelegenheid om bezienswaardigheden te bezoeken zoals de Hanazono Shrine die halverwege de 17e eeuw werd gesticht.

Je zult ook een zeer grote replica van Godzilla zien, een legendarisch monster dat in veel strips, boeken en films voorkomt. Het maakt deel uit van de decoratie van een belangrijke bioscoop in Tokio. Je ontdekt het merkwaardigeMaid Cafe Maidreamin, dat een unieke en opvallende decoratie heeft.

Tijdens de tour bezoek je de beroemde wijk Kabukicho, bekend als de rosse buurt van Tokio, die ook een groot aantal restaurants, bars en themawinkels heeft. In deze wijk vind je de Golden Gai, een netwerk van kleine steegjes die bij het vallen van de avond verlicht zijn met de kleuren van de duizenden neonlichten van de kleine bars en restaurants die de wijk bevolken.

Je hebt ook de mogelijkheid om de Don Quijote te bezoeken, wat niets meer is dan een winkelcentrum met allerlei soorten winkels. Je kunt er je nieuwsgierigheid botvieren op producten die het westen meestal niet haalt. Het is de ideale plek om te winkelen of souvenirs mee naar huis te nemen.

Tijdens de tour zal de gids tot je beschikking staan om je vragen te beantwoorden en je nuttige informatie te geven over Shinjuku. Hij zal je ook plaatsen kunnen aanraden om te bezoeken en activiteiten om van te genieten tijdens je verblijf in Tokio.

Extra informatie

Annuleringsbeleid