Tokyo TeamLab Planets tickets

4.9
(780 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 25 € 23
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van een meeslepende ervaring met deze tickets voor het TeamLab Planets Tokyo museum. Dompel jezelf onder in de wereld van digitale kunst en interactieve technologie terwijl je door deze unieke locatie wandelt. Dit museum prikkelt je zintuigen en je perceptie.

  • Test je zintuigen in de verschillende tentoonstellingszalen voor een meeslepende ervaring.
  • Ontspan en wandel in je eigen tempo door de faciliteiten, zonder gidsen of groepen die je moet volgen.
  • Beleef een unieke ervaring die kunst en technologie combineert.

Wat is inbegrepen

  • Toegang tot het TeamLab Planets Tokyo museum.

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Dompel jezelf onder in een interactieve zintuiglijke wereld met deze tickets voor TeamLab Planets Tokyo. Dit unieke museum biedt een meeslepende ervaring waar bezoekers in hun eigen tempo de verschillende installaties kunnen verkennen.

Bij aankomst in het museum word je langzaam geïntroduceerd in een wereld vol kleuren, geluiden en texturen. Je bevindt je in een lichtgevend landschap vol veranderende vormen en kleuren. Je kunt ook in interactie treden met de installaties en deel uitmaken van het werk.

Het museum heeft verschillende themakamers, elk met een eigen concept en ontwerp. Je kunt over water lopen, dat letterlijk kniediep is. In deze kamer moet je zonder schoenen naar binnen, dus je moet passende kleding dragen. Je kunt ook in een zee van licht duiken of een digitaal bos verkennen. Elke kamer biedt een andere ervaring die je meeneemt naar een wereld vol fantasie en creativiteit.

Met deze tickets kun je op je eigen tempo door het museum lopen , zonder haast of tijdsbeperkingen. Je kunt zoveel tijd nemen als je wilt, genieten van elk detail en nieuwe perspectieven ontdekken. Bovendien kun je herinneringen maken van deze ervaring, want foto's maken is in de meeste ruimtes toegestaan.

Extra informatie

Annuleringsbeleid