Aanbieding: Tokio Tower Observatory en 24-uur metrotickets

4.7
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 13 € 12
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek Tokio met deze aanbieding die toegang tot het Tokyo Tower Observatory en een 24-uurs metrokaartje omvat. Geniet van het prachtige uitzicht op de stad vanaf de top van de toren en maak gebruik van het openbaar vervoer om elke hoek van de Japanse hoofdstad te verkennen.

  • Krijg toegang tot het observatorium van de Tokyo Tower en geniet van het uitzicht op de stad van bovenaf.
  • Reis comfortabel door Tokio met het 24-uurs metrokaartje.
  • Profiteer van deze aanbieding, bekijk de Tokyo Tower en verken de stad in één dag.

Wat is inbegrepen

  • Tickets voor het observatorium van de Tokio Toren.
  • 24-uursticket voor de metro van Tokio.

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek de schoonheid van Japan van bovenaf met deze aanbieding die tickets voor de Tokyo Tower Observatory en een 24-uurs metrokaart omvat. Tokio is een van de grootste steden ter wereld en de skyline en het ondergrondse netwerk behoren tot de meest indrukwekkende ter wereld.

De Tokyo Tower is een van de meest iconische attracties van de stad en biedt een adembenemend uitzicht over de Japanse hoofdstad. Je kunt naar het hoofdobservatorium lopen en genieten van de wolkenkrabbers en bezienswaardigheden van Tokio. Op een heldere dag kun je ook de berg Fuji zien. En als je durft, kun je op het transparante platform van het observatiedek van de toren lopen.

Met een 24-uursticket voor de metro van Tokio kun je snel en comfortabel door de stad reizen. De metro van Tokio staat bekend om zijn efficiëntie en grote dekking. Het is de beste manier om je door een grote stad te verplaatsen, zodat je alle bezienswaardigheden zonder problemen kunt bereiken. Je kunt Shibuya, Shinjuku en Akihabara bezoeken en Tokio in één dag ontdekken.

Extra informatie

Annuleringsbeleid