Split Game of Thrones Tour met de paleiskelder van Diocletianus

4.6
(254 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 39 € 36
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Als u een fan bent van de serie Game of Thrones, zal deze tour in Split met de toegang tot de Diocletian's Cellar onvergetelijk voor u zijn. Met een professionele gids verkent u enkele van de plaatsen waar veel afleveringen van deze veelgeprezen en bekroonde serie zich afspeelden in de fictieve stad Meereen.

Deze activiteit duurt ongeveer twee uur en is voor kleine groepen van ongeveer 18 personen. Tijdens deze wandeling bezoekt u onder meer de Golden Gate, de Vestibule en de kelders van Diocletianus, waarvoor de toegang is inbegrepen.

 • Geniet van deze Game of Thrones tour met toegang tot de Kelder van Diocletianus in Split .
 • Verken de locaties van deze veelgeprezen serie met een professionele gids die u begeleidt op een wandeling van ongeveer twee uur.
 • Bezoek de foyer of de Gouden Poort, waar de reizigers in de groep van ongeveer 18 personen veel scènes uit de serie zullen herkennen.

Wat is inbegrepen

 • Game of Thrones Tour in Split
 • Ingang tot de kelders van Diocletianus
 • Lokale gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van deze Game of Thrones tour met toegang tot de Kelder van Diocletianus in Split. Dit is een twee uur durende activiteit voor kleine groepen van ongeveer 18 personen waarbij een professionele gids u begeleidt tijdens de wandeling. U ziet enkele van de locaties die werden gebruikt voor enkele van de seizoenen van deze veelgeprezen serie, die miljoenen fans over de hele wereld heeft.

U zult de fictieve stad Meereen uit de serie herkennen terwijl u door Split loopt. Bekende bezienswaardigheden uit de serie zijn onder meer de kelders van Diocletianus, waar je toegang toe hebt, en de Golden Gate Bridge.

De meeste scènes in Split zijn opgenomen in het beroemde paleis van Diocletianus, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De populariteit van de kelders in de oude stad groeit jaar na jaar en veel gasten willen de kans niet missen om de troonzaal van Daenerys te bezoeken, waar ze haar draken een tijdlang opgesloten hield, en te dwalen door de straten die de voormalige slavenstad Meereen werden.

De oude gebouwen, oude smalle straatjes en oude omgeving van Split waren de perfecte keuze voor koningin Daenerys. Daarom zal het de ideale tour voor u zijn om de scènes in het echt na te bootsen.

Reviews

4.6
· 254 Reviews
 • G
  Gary
  5
  (0 Reviews)
  Mooie ervaring, voor herhaling vatbaar in de toekomst.
 • J
  Janet
  4
  (0 Reviews)
  De stad is prachtig en de locaties waar Game of Thrones werd gefilmd zagen er geweldig uit. Hoewel ik iets anders had verwacht, moet ik toegeven dat het een bezoek waard was. Een aanrader.
 • V
  Vitor
  5
  (0 Reviews)
  Ongelooflijke rondleiding, alles zag er hetzelfde uit als in de serie.
 • S
  Sofia
  5
  (0 Reviews)
  Een echt mooie stad met veel leuke plekken om te bezoeken. Ik was verrast door de goede bewaring van sommige plaatsen en de uitleg van de gids over de geschiedenis van Split. Een aanrader voor iedereen, of ze nu fan zijn van de serie of niet.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid