Split segway tour

4.4
(109 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 92 € 84
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Deze Segway tour door Split neemt u mee door een van de meest trendy steden van Europa. Gedurende ongeveer 2 uur kunt u deze Kroatische kuststad bezoeken op een voertuig waarmee u de stad snel en comfortabel kunt bekijken. Het paleis van Diocletianus en het Kroatische Nationale Theater zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die u hier zult zien.

U wordt te allen tijde begeleid door een professionele gids die u interessante feiten zal vertellen over de geschiedenis van een stad die meer dan 1700 jaar oud is. Een veiligheidshelm en een fluorescerend vest zijn ook inbegrepen. Om de ervaring te optimaliseren, zal deze activiteit in kleine groepen van ongeveer 6 personen plaatsvinden.

 • Rijd door de straten van Split met deze Segway tour door een stad met een sterke Romeinse invloed.
 • Samen met een deskundige gids komt u langs bezienswaardigheden als het paleis van Diocletianus, het Kroatisch Nationaal Theater en het Marjanpark.
 • U krijgt een veiligheidshelm en een fluorescerend vest.

Wat is inbegrepen

 • Segway tour door Split
 • Professionele gids
 • Veiligheidshelm en fluorescerende vesten

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Stelt u zich voor dat u in een modern en comfortabel voertuig door Split toert en de belangrijkste toeristische attracties ontdekt. Met deze Segway tour kunt u dat doen. Gedurende ongeveer 2 uur kunt u deze Kroatische stad snel en moeiteloos ontdekken. Met een professionele gids aan uw zijde maakt u kennis met de geschiedenis en cultuur van een van de oudste en aantrekkelijkste steden van Europa.

Het Marjanpark, het Kroatisch Nationaal Theater of het paleis van keizer Diocletianus zijn enkele van de hoogtepunten die u zult bezoeken. Maak je geen zorgen over de veiligheid, want een helm en fluorescerende vesten zijn bij de ervaring inbegrepen. Bovendien vindt de activiteit plaats in kleine groepen van ongeveer 6 personen.

Het paleis van Diocletianus, een indrukwekkend Romeins bouwwerk, een monument gebouwd door de gelijknamige Romeinse keizer om zijn laatste dagen door te brengen. Daarnaast zijn ook het Kroatisch Nationaal Theater en het Marjan Park verplichte stops tijdens deze Segway tour. Deze laatste, gelegen op een heuvel, biedt een spectaculair uitzicht over de hele stad en de zee.

Als u op zoek bent naar een unieke en spannende manier om Split te ontdekken, dan is deze Segway tour zeker een uitstekende keuze. Maak van de gelegenheid gebruik om een stad met een fascinerende geschiedenis en een levendige cultuur te leren kennen terwijl u zich in alle comfort en efficiëntie verplaatst.

Reviews

4.4
· 109 Reviews
 • S
  Samuel
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer vriendelijke rondleiding.
 • N
  Norman
  4
  (0 Reviews)
  Geweldige tour door de stad. Hoewel ik nog steeds niet overtuigd ben van dit soort Segway tours, moet ik toegeven dat het zeer nuttig was om met groot gemak door Split te bewegen. Een echte aanrader.
 • L
  Louise
  5
  (0 Reviews)
  Een andere en leuke ervaring.
 • K
  Keith
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende rondleiding door Split, zeer comfortabel en zeer nuttig om de stad op een snelle en aangename manier te leren kennen. Het was een andere ervaring, maar zeer de moeite waard.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid