De Wallen Amsterdam rondleiding

4.6
(7906 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 22 € 20
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Maak kennis met een van de beroemdste attracties van de Nederlandse hoofdstad tijdens een 2 uur durende wandeling door de Amsterdamse Wallen . U verkent de meest controversiële wijk van de Nederlandse hoofdstad tijdens deze beroemde wandeling in kleine groepen van ongeveer 15 personen .

Met een deskundige gids leer je over de geschiedenis van seksuele vrijheid in Amsterdam en bezoek je de winkel La Condomerie. Loop door de straten van de Warmoesstraatbuurt, waar je een veelheid aan diversiteitsvlaggen in de ramen ziet hangen.

 • Een twee uur durendewandeling langs iconische delen van de Amsterdamse Wallen .
 • In kleine groepen van ongeveer 15 personen, zie de bezienswaardigheden en hoor de geschiedenis van de meest controversiële wijk van de hoofdstad met een lokale gids .
 • Loop door de straten van het Warmoesstraatkwartier en bezoek een van de meest bijzondere winkels, La Condomerie .
 • Entertainment belasting inbegrepen in de tour prijs.

Wat is inbegrepen

 • Wandeling door de Amsterdamse Wallen.
 • Lokale gids.
 • Vermakelijkheidsbelasting is inbegrepen in de prijs van de tour.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Maak van de gelegenheid gebruik om een van de meest eclectische buurten van de Nederlandse hoofdstad te leren kennen tijdens deze twee uur durende wandeling door de Amsterdamse Wallen. Ontdek het middeleeuwse centrum van de stad, omgeven door grachten en smalle straatjes, met een lokale gids . Deze activiteit is inclusief de vermakelijkheidsbelasting die alle deelnemers aan rondleidingen en activiteiten in Amsterdam moeten betalen.

Je ontdekt het leven op de Amsterdamse Wallen in kleine groepjes van ongeveer 15 personen terwijl je door de smalle geplaveide straatjes dwaalt. U ziet de scheve gebouwen, gotische architectuur en prachtige grachten vol geschiedenis die de essentie vormen van deze eclectische wijk.

Bovenaan het centrum van de Dam staat het belangrijkste Nationaal Monument van Nederland. Deze 20 meter hoge witte stenen zuil werd in 1956 gebouwd ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze wandeling met een lokale gids ontdekt u een verscheidenheid aan interessante plaatsen: van seksshops, bars, theaters, beroemde stadscafés en winkels die verband houden met erotiek.

U maakt kennis met de geschiedenis van de seksuele vrijheid in Amsterdam, maar ook met de meest originele winkels en etablissementen en de meest verrassende voorwerpen ter wereld. U bezoekt de Condomerie, de oudste condoomwinkel ter wereld. Gelegen in het centrum van de stad, op een steenworp afstand van de beroemde Dam, is de kleurrijke etalage een toeristische halte geworden. Deze merkwaardige winkel opende zijn deuren in mei 1987 als een veilig en informatief punt, dat de seksuele vrijheid altijd met respect ondersteunt en maatregelen neemt om seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen.

Tijdens deze beroemde wandeling ontdek je alle must-see bezienswaardigheden van Amsterdam. Naast het Centraal Station van Amsterdam, grenzend aan de beroemde Wallen en parallel aan de Amstel, loopt u door de Warmoesstraat, een van de oudste straten van de stad. Ook bekend als de leerstraat, hier vindt u musea, restaurants, cafés, pubs, disco's, enz. U ziet een veelheid aan vlaggen van diversiteit aan de ramen hangen. Het is ongetwijfeld een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor de homogemeenschap in Europa .

Reviews

4.6
· 7906 Reviews
 • M
  Madison
  5
  (0 Reviews)
  Onze kinderen luisterden ook aandachtig en namen zeker veel kritische informatie mee. We hebben er allemaal erg van genoten. Een gedeelde ervaring die zeker in onze herinnering zal blijven.
 • K
  Katie
  5
  (0 Reviews)
  De rondleiding zelf was zeer informatief en het hele gezin luisterde aandachtig naar de verhalen van de gids. Veel achtergrond en historische feiten werden uitgelegd.
 • L
  Leland
  5
  (0 Reviews)
  Een bezoek dat zeker anders was dan ik had verwacht, het was fantastisch.
 • E
  Emily
  4
  (0 Reviews)
  De gids leidde ons in een kleine groep door de rosse buurt. Er was veel interessante informatie en verhalen over de rosse buurt, maar ook over Amsterdam zelf.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid