Amsterdam combi: Rondvaart en Heineken Experience tickets

4.8
(9397 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Hellotickets Netherlands Niederländisch
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct

Deze ervaring is momenteel niet beschikbaar

Overzicht

Bespaar geld met dit pakket dat een cruise langs de beroemde Amsterdamse grachten en kaartjes voor de Heineken Experience omvat. Tijdens deze activiteit, die ongeveer tweeënhalf uur duurt, krijgt u de kans om te varen langs de kanalen die de Nederlandse hoofdstad kenmerken.

U krijgt de gelegenheid om naar het Heineken Experience museum te gaan, een interactieve rondleiding door de wereld van dit gerenommeerde biermerk. Deze tickets omvatten twee bieren of twee frisdranken, waarvan u tijdens de rondleiding kunt genieten.

 • Bespaar geld door een rondvaart en een kaartje voor de Heineken Experience te combineren in één pakket.
 • Bij deze activiteit, die ongeveer tweeënhalf uur duurt, kunt u tijdens de rondleiding door het Heineken museum ook twee biertjes of twee frisdranken nuttigen.
 • Tijdens de cruise passeert u verschillende beroemde bezienswaardigheden van de hoofdstad, zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Wat is inbegrepen

 • Rondvaart door Amsterdam
 • Heineken Experience ticket
 • Twee gratis biertjes of frisdrank tijdens de Heineken Experience

Wat je kunt verwachten

Met dit pakket bespaar je geld door een rondvaart over de legendarische Amsterdamse grachten te combineren met een kaartje voor de Heineken Experience, een interactieve rondleiding door het museum dat de geschiedenis van dit beroemde biermerk vertelt.

Bij deze activiteit, die tweeënhalf uur duurt, krijgt u de gelegenheid om een boottocht te maken over de kanalen van de hoofdstad. Onderweg kunt u enkele iconische plekken van de stad, zoals de Wallen, het Van Gogh Museum en het Centraal Station , vanuit een ander perspectief bewonderen. Vermeldenswaard is dat Amsterdam zelfs het "Venetië van het Noorden" wordt genoemd, omdat het meer dan 100 kilometer grachten heeft die de stad in tientallen eilanden verdelen.

Naast de rondvaart heeft u een kaartje voor de Heineken Experience. Het museum voorziet u van informatie zodat u zich kunt onderdompelen in de wereld van het Heineken bier. Jij zult degene zijn die zich onderdompelt in de wereld van Heineken bier.

Tijdens deze ervaring leer je over de geschiedenis van het bedrijf, het brouwproces en de vier belangrijkste ingrediënten van deze nectar. Niet te vergeten dat het een proeflokaal heeft, waar u de kans krijgt tot twee bieren gratis te proeven. En als u een andere optie verkiest, zijn twee frisdranken ook inbegrepen.

Reviews

4.8
· 9397 Reviews
 • J
  John
  5
  (0 Reviews)
  Over het geheel genomen was alles vrij goed, zowel de cruise als de Heineken ervaring. Een aanrader.
 • N
  Nerea
  5
  (0 Reviews)
  Het was een zeer aangename drie uur met mijn man, de Heineken ervaring was geweldig, we hadden niet verwacht dat het zo goed zou zijn. Meer dan een aanrader voor iedereen, ik kan u verzekeren dat u een zeer aangename avond zult hebben als u met uw partner gaat.
 • L
  Lina
  5
  (0 Reviews)
  Het was een erg leuke ervaring, anders dan andere excursies. Ik zou deze reis in de toekomst graag herhalen, ik heb het gevoel dat ik niet genoeg tijd had om van alles te genieten.
 • R
  Rute
  5
  (0 Reviews)
  Het was een uitstekende avond, een zeer aangename en interessante ervaring. Als je het geld hebt om het pakket te betalen, raad ik het ten zeerste aan.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid