Porto Tuk Tuk Privé Tour

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 27 € 25
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek historisch Porto tijdens een privétour van 1 uur en 30 minuten per elektrische tuk tuk. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van de stad door tijdens de tour naar je lokale gids te luisteren. Bekijk de meest karakteristieke bezienswaardigheden van de stad terwijl je je moeiteloos en zonder het milieu te vervuilen voortbeweegt in dit leuke elektrische voertuig. Je wordt ook opgehaald en afgezet bij je hotel in het centrum van Porto.

  • Geniet van een privétour met een elektrische tuk tuk en beleef een persoonlijke ervaring.
  • Bezoek in korte tijd veel plaatsen van groot historisch belang.
  • Leermeer over de geschiedenis en cultuur van de stad met je lokale gids.

Wat is inbegrepen

  • Elektrische privétour per tuk tuk door Porto.
  • Deskundige gids over de plaatselijke geschiedenis en cultuur.
  • Ophalen bij het hotel of het afgesproken ontmoetingspunt.
  • Volledige rondleiding door Porto van ongeveer anderhalf uur.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Profiteer van deze privétour met elektrische tuk tuk en ontdek Porto. Gedurende 1 uur en 30 minuten bezoek je de meest karakteristieke plekken van de stad terwijl je je op een comfortabele en duurzame manier voortbeweegt. Vergeet zere voeten en de vermoeidheid van het heuvel op en heuvel af lopen om een paar gebouwen te zien. In de tuk tuk zie je bijna heel Porto in korte tijd. Je hebt ook een lokale gids die je alles live uitlegt.

Je gids haalt je op bij je hotel of op een vooraf afgesproken punt in het centrum. Je ziet bijna alle hoogtepunten van Porto. Je komt onder andere langs het treinstation San Bento, de Sé Kathedraal, boekhandel Lello, de Don Luís I Brug, Café Majestic, het Portugees Centrum voor Fotografie, de Clérigos Toren en het Beursgebouw .

De kathedraal van Porto (Sé Cathedral) is een gotisch gebouw uit de 12e eeuw. Hier heb je de gelegenheid om het interieur te verkennen en te genieten van het panoramische uitzicht vanaf het terras. Je hebt een paar minuten om de architectuur van dit embleem van de stad te bewonderen.

Tijdens de tour kom je ook langs de beroemde boekhandel Lello, die wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. Het valt op door zijn architectuur en sfeer. Er wordt gezegd dat deze oude boekhandel J.K. Rowling inspireerde om Harry Potter te schrijven.

Tijdens de tour vertelt je gids je anekdotes en wetenswaardigheden over Porto en zijn historische gebouwen. Omdat de gids gespecialiseerd is in Porto, kun je van de gelegenheid gebruik maken om hem/haar om aanbevelingen te vragen voor plaatsen om te bezoeken en restaurants om de lokale gastronomie te proberen.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid