Figueres en Cadaques dagtocht vanuit Barcelona met Dali Museum tickets

4.7
(2276 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 11 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 112 € 102
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ga op een onvergetelijke reis van Barcelona naar Figueras, de geboorteplaats van Salvador Dalí, en bezoek het populaire Dalí Theater-Museum, waar u in zijn surrealistische wereld duikt.

U zult ook het huis van de kunstenaar bezoeken en de gelegenheid hebben om rond te wandelen in de badplaats Cadaqués, aan de paradijselijke Costa Brava van Catalonië, en te genieten van de schoonheid van de schilderachtige landschappen.

 • Leer Figueras, een van de meest historische steden van Catalonië, kennen in kleine groepen van ongeveer 16 personen.
 • Ontdek de magie van het Dalí Theater-Museum en bekijk de grootste collectie van zijn werken.
 • Ontdek het huis waar de kunstenaar woonde
 • Beleef een onvergetelijke ervaring in Cadaqués, een prachtig mediterraan dorp aan de Costa Brava, met een minibus met airconditioning vanuit Barcelona.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Figueres en Cadaqués
 • Ervaring in een kleine groep
 • Vervoer per minibus
 • Lokale gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze reis in kleine groepen van ongeveer 16 personen bezoekt u de stad Figueras, de geboorteplaats van de iconische Spaanse schilder Salvador Dalí, en Cadaqués.

U vertrekt vanuit Barcelona in een comfortabele minibus met airconditioning voor een reis van ongeveer 1 uur en 30 minuten naar Figueras.

Een deskundige gids vertelt u alles over het leven van de kunstenaar. U kunt een indrukwekkende collectie van zijn werk bekijken in het Dalí Theater-Museum, waar stukken als Leda Atomica, Galatea van de Sferen en Poëzie van Amerika te zien zijn. Dit is ook de locatie van zijn overblijfselen, die werden begraven in een crypte in het onderste deel van het Theater-Museum.

Uw ervaring van de landschappen van Girona krijgt een ander niveau tijdens een wandeling door Cadaqués, in het hart van de Costa Brava, de natuurlijke omgeving aan de rand van de Middellandse Zee die u een van de mooiste ansichtkaarten van de excursie zal opleveren.

Cadaqués, een van de mooiste dorpen van Catalonië, ligt in een baai met witgekalkte huizen en geplaveide straatjes. Een droomkaart, perfect om je los te koppelen en te ontspannen, de essentie van de zee en de energie van de zon te voelen.

U bezoekt er onder meer het huis van Salvador Dalí, waar de kunstenaar meer dan 50 jaar woonde en dat hij gebruikte als inspiratiebron voor zijn beroemde meesterwerken. Als u de plaats wilt betreden, kunt u aan het begin van de rondleiding tickets reserveren bij uw privégids.

Voor toeristen is het huis het hele jaar toegankelijk, behalve op 1 januari en tussen 6 januari en 11 februari, wanneer het meestal gesloten is voor het publiek. Als u uw bezoek tussen deze data plant, kunt u het van buitenaf zien.

Reviews

4.7
· 2276 Reviews
 • R
  Robert
  5
  (0 Reviews)
  Deze tour was geweldig! Ik ben een grote Dalí fan en deze tour was precies waar ik op hoopte!
 • B
  Brooks
  4
  (0 Reviews)
  Het museum was buitengewoon en het huis was prachtig
 • A
  Axel
  5
  (0 Reviews)
  Briljant. Een absoluut prachtige dag. Niet te missen
 • C
  Christian
  4
  (0 Reviews)
  Er bleef meer dan genoeg tijd over om het museum zelfstandig te bekijken, evenals voor de activiteiten die voor de middag waren gepland, zoals een lunch en een bezoek aan het huis van Dalí.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid