Granada Alhambra nachtrondleiding

4.9
(779 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 67 € 61
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek het Alhambra in Granada tijdens deze nachttour met gids voor kleine groepen van ongeveer 10 personen . Een professionele gids zal je begeleiden om alle geheimen te onthullen rond dit 14e-eeuwse fort, dat al 40 jaar op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Tijdens de rondleiding, die ongeveer twee uur duurt, bezoek je de verschillende kamers die door de Nasrid dynastie werden gecreëerd. Je gaat door de belangrijkste gebieden van een van de meest bezochte monumenten in Spanje, zoals de Nasrid Paleizen. Op de achtergrond zie je de Sierra Nevada, de maan en het briesje van de rivier de Darro. Je ontdekt de verschillende symbolieken in elk van de muren van het Alhambra.

  • Neem deel aan een unieke ervaring met deze rondleiding door het Alhambra in Granada.
  • Leer meer over het verleden van het Alhambra van een professionele gids.
  • Wandel door de verschillende kamers van dit 14e-eeuwse fort en leer over de symboliek achter elke kamer.
  • Neem deel aan een activiteit die is ontworpen voor kleine groepen van ongeveer 10 personen, voor meer comfort en personalisatie.

Wat is inbegrepen

  • Rondleiding door het Alhambra in Granada bij nacht
  • Ingang tot het Alhambra
  • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek het Alhambra in Granada, een van de meest bezochte monumenten in Spanje, tijdens deze nachtelijke rondleiding met gids. Je neemt deel aan een rondleiding van ongeveer twee uur bij maanlicht. Dit is een activiteit met gids voor groepen van ongeveer 10 personen en een professionele gids zal je begeleiden tijdens de wandeling.

Dit paleis werd gebouwd tijdens de Nasrid dynastie in de 14e eeuw en wordt beschouwd als een van de mooiste voorbeelden van islamitische architectuur ter wereld. Het ligt op de top van een heuvel, waar je een spectaculair uitzicht hebt over Granada en ook de bries van de Darro rivier en de Sierra Nevada.

Het Alhambra werd in 1984 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en als een van de topattracties van Spanje is het raadzaam om van tevoren te reserveren, want het is een must voor elke liefhebber van islamitische kunst .

Het Alhambra bestaat uit verschillende kamers. De bekendste is ongetwijfeld de Patio de los Leones, evenals het Paleis van Karel V, dat later in de 16e eeuw werd toegevoegd.

Tijdens het bezoek ga je naar de Nasrid Paleizen, een groot complex binnen het fort waar je onder andere de Troonzaal, de Zaal van de Abencerrajes en de Zaal van de Twee Zusters ziet.

Extra informatie

Annuleringsbeleid