Alhambra en Nasrid Paleizen tickets

4.9
(18591 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Vanaf
€ 33 € 30
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Bezoek het Alhambra en de Nasrid Paleizen met deze tickets. Verken dit monument, een van de meest bezochte in Europa, in de Andalusische stad Granada. Wandel in je eigen tempo door de verschillende delen van het zogenaamde rode fort en de tuinen van Generalife.

Met deze voorkeurspassen heb je ook toegang tot het Paleis van Karel V en het Alhambra Museum. Dit is een perfecte wandeling door de acht eeuwen geschiedenis van dit monument, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je hebt ook een prachtig uitzicht over Granada vanaf het paleis om vast te leggen op een foto om nooit te vergeten.

 • Bezoek het Alhambra en de Nasrid Paleizen met deze tickets en leer het op je eigen tempo kennen.
 • Ontdek alles over een van de meest bezochte monumenten ter wereld door rond te lopen in de kamers waartoe je toegang hebt, zoals het Paleis van Karel V en het Alhambra Museum.
 • Geniet van dit bezoek aan het Alhambra en neem een foto van de stad Granada vanaf het paleis, want je zult een ongelooflijk panoramisch uitzicht hebben.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot het Alhambra en Nasrid Paleizen
 • Toegang tot het Paleis Karel V en het Alhambra Museum
 • Audio gids

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek het Alhambra en de Nasrid Paleizen met deze tickets. Krijg toegang tot een van de meest bezochte monumenten ter wereld dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je hebt de mogelijkheid om in je eigen tempo rond te wandelen in het paleis, de tuinen van Generalife, het Alhambra Museum en het Paleis van Karel V.

Tijdens je reis naar Granada is een van de plekken die je zeker moet bezoeken het Alhambra. Het wordt vaak het paleis van het Alhambra genoemd, maar deze plek is een citadel binnen de stad Granada. Het heeft een complex van verschillende paleizen, tuinen, gangen en een fort. Het was de thuisbasis van de sultan en zijn familie, maar ook van het hof en vele arbeiders. In feite is het Alhambra de enige islamitische citadel die nog bijna net zo perfect overeind staat als in zijn oorsprong.

Je kunt dit acht eeuwen oude complex ontdekken dat een ongelooflijk verhaal vertelt en een voorbeeld van islamitische kunst van wereldklasse is. Het paleis werd oorspronkelijk gebouwd in 889 na Christus als een klein fort, maar in de 13e eeuw werd het herbouwd en gerenoveerd door de stichter van de Nasrid-dynastie Mohamed ben Al-Ahmar van het emiraat Granada. En Yusuf I, sultan van Granada, veranderde het fort in een koninklijk paleis.

Toen er in 1492 een einde kwam aan de islamitische heerschappij, veroverden koning Ferdinand van Aragon en koningin Isabella van Castilië Granada en maakten van het paleis hun koninklijke hof. Onder hun bewind werd het gedeeltelijk verbouwd in renaissancestijl. Een eeuw later werden bepaalde delen van het complex verwoest om een paleis in renaissancestijl te bouwen, het Paleis van Karel V, dat je kunt bezoeken.

Naast de belangrijkste punten van het Alhambra, zoals de fontein van de leeuwen, heb je met deze reservering ook toegang tot het Museum van het Alhambra, waar de vele archeologische getuigenissen worden bewaard die door de eeuwen heen zijn verzameld.

Reviews

4.9
· 18591 Reviews
 • B
  Bodgan
  5
  (0 Reviews)
  Ik hield van deze tour, we leerden de belangrijkste bezienswaardigheden van Granada kennen met een deskundige gids.
 • V
  Violetta
  5
  (0 Reviews)
  Prachtig bezoek, ik begrijp waarom het een van de meest verkochte en bezochte is. Om dezelfde reden raad ik aan om vooraf en zonder wachtrijen te kopen.
 • F
  Fedor
  5
  (0 Reviews)
  Het is zeker een bezoek waard.
 • V
  Venera
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige rondleiding. De zuilen van het Alhambra, evenals de tuinen en details van de Nasrid Paleizen waren indrukwekkend...
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid