Los Cahorros wandel dagtocht vanuit Granada

4.7
(958 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 3 tot 4 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 46 € 42
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze tocht wandelt u ongeveer 3 uur langs een van de populairste wandelroutes in de provincie Granada. U gaat in een kleine groep, over prachtige hangbruggen en door de prachtige Monachil River Canyon , vol beekjes en vegetatie.

Dit is een route van 6,5 kilometer die begint in de Sierra Nevada en u het landschap laat ontdekken van een van de mooiste en meest bezochte nationale parken van Spanje. Een ideale activiteit voor wandel- en natuurliefhebbers .

 • Volg de route die de Sierra Nevada van Los Cahorros scheidt.
 • Steek onderweg de hangbruggen over, tussen beekjes, watervallen, grotten en nog veel meer.
 • Geniet van het landschap vaneen van de mooiste nationale parken van Europa.

Wat is inbegrepen

 • Privé vervoer van en naar
 • Wandelstokken
 • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering in overeenstemming met het Andalusische ministerie van Sport en Toerisme.
 • Ongevallenverzekering in overeenstemming met het Andalusische Ministerie van Sport en Toerisme.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze excursie doet u een route van ongeveer 6,5 kilometer die u door de canyon van de Monachil rivier van de Sierra Nevada naar Los Cahorros voert. Een busje brengt u van Granada naar de Sierra Nevada, waar u de route begint. U krijgt ook wandelstokken om uw tocht comfortabeler te maken. De geschatte duur van de wandeling is ongeveer 3 uur .

De canyon van de Monachil is een van de meest aantrekkelijke, gemakkelijke en populaire wandelroutes in Granada . De canyon is ook een populair gebied voor klimliefhebbers en een ideale plek om te genieten van een dag in contact met de natuur.

De excursie vindt plaats in een kleine groep van niet meer dan 12 personen. Langs de route gaat u over hangbruggen en komt u langs grotten, watervallen, natuurlijke rotspoelen, enz. U kunt ook genieten van het prachtige uitzicht op het Sierra Nevada National Park.

Het Sierra Nevada gebied werd in 1999 gecategoriseerd als Nationaal Park. Het beslaat ongeveer 90.000 hectare beschermde ruimte en wordt jaarlijks door ongeveer 780.000 mensen bezocht. Het park is een populaire bestemming voor wandeltochten, maar ook voor klim- en skiactiviteiten.

Hier bevinden zich onder andere de botanische tuin van Cortijuela, het botanisch centrum van Hoya de Pedraza en de botanische tuin van de Sierra Nevada .

Hoewel de route van deze excursie veilig is, zijn de tickets inclusief een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering die alle deelnemers dekt.

Bij aankomst in Los Cahorros keert u per busje terug naar Granada, waar u op dezelfde plaats wordt afgezet als waar u bent opgehaald.

Reviews

4.7
· 958 Reviews
 • S
  Sergei
  5
  (0 Reviews)
  Er is veel natuurlijke architectuur in Granada, en deze plek bewijst dat!
 • W
  Wassila
  5
  (0 Reviews)
  Wandelen in Granada was geweldig. De route is goed te doen omgeven door de mooiste natuur. Ik ging met mijn familie en we hebben erg genoten.
 • I
  Isabela
  4
  (0 Reviews)
  allemaal koninklijk
 • W
  Willow
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige wandeling! Granada blijft me verbazen!
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid