Madrid Prado Museum tickets

4.7
(23252 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 22 € 20
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Aarzel niet en koop uw kaartje voor het Prado Museum in Madrid, misschien wel de beroemdste kunstgalerie van Spanje. Dit ticket omvat directe , wachtrijvrije toegang tot zowel de permanente collectie als de wisselende tentoonstellingen. Verken de gangen van een gebouw met meer dan 8.000 schilderijen.

Deze galerij herbergt een van de grootste collecties Spaanse kunst uit de Gouden Eeuw en Vlaamse kunst. U krijgt de kans om creaties te zien van universele meesters van de schilderkunst zoals Rembrandt, El Greco, Velázquez, Van Dyck, Goya en Bosch. Als een van de meest bezochte musea ter wereld is een leerzame en verrijkende ervaring gegarandeerd.

 • Verken het Prado Museum in Madrid, een van de meest illustere en gewaardeerde kunstgalerijen ter wereld. U heeft directe toegang zonder wachtrijen.
 • De exclusieve collectie telt meer dan 35.000 voorwerpen en 8.000 schilderijen, waaronder werken van Velázquez, Bosch en Rembrandt.
 • Verbreed uw beeldende kennis van de Gouden Eeuw, Spaanse en Vlaamse kunst door een bezoek te brengen aan een instelling die is uitgeroepen tot Goed van Cultureel Belang.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor het Prado Museum
 • Toegang tot regelmatig wisselende tentoonstellingen (indien beschikbaar)

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Met dit skip-the-line ticket voor het Prado Museum in Madrid kunt u leren in een van 's werelds best beoordeelde kunstgalerijen. Leer meer over de artistieke cultuur en geschiedenis door grote werken te bekijken van meesters als Rembrandt, Goya, Van Dyck, El Bosco en Velázquez.

Wandel door de gangen van een van de meest bezochte kunstgalerijen ter wereld. Hier vindt u een collectie van meer dan 8.000 schilderijen, meer dan 35.000 voorwerpen, 9561 tekeningen en nog veel meer. Leer meer over de Spaanse Gouden Eeuw en de Vlaamse kunst op een plek die illustere persoonlijkheden als de Gaulle, Elizabeth II van Engeland en Margaret Thatcher heeft aangetrokken.

Het museum werd in 1819 geopend en is met een collectie van meer dan 35.000 kunstwerken momenteel een van de beste musea ter wereld. Het onderscheidt zich vooral door werken van de beste kunstenaars zoals Murillo, Ribera, Fra Angelico, Rafaël, Tintoretto en vele anderen. Hier ontdekt u alles over de Spaanse, Vlaamse, Italiaanse, Franse en Duitse schilderkunst en nog veel meer.

Enkele van de meest opvallende werken in de galerij zijn "Saturnus die zijn kinderen verslindt" van Goya, "Las Meninas" van Velázquez en "De tuin der lusten" van Bosch.

De belangrijkste architect van het gebouw was Juan de Villanueva. Dit museum bevat ook tekeningen, prenten, foto's, decoratieve kunstwerken, wapens en harnassen, medailles, boeken, kaarten en vele andere waardevolle voorwerpen.

Reviews

4.7
· 23252 Reviews
 • M
  Marie claire POGGI
  5
  (0 Reviews)
  Magnifique
 • V
  Vannina Robitaillié
  5
  (0 Reviews)
  Grandiose
 • s
  simona nucci
  5
  (0 Reviews)
  Con il salta la fila siamo entrati in un attimo
 • K
  KARLO MONDRAGON
  5
  (0 Reviews)
  Muy ágil
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid