Rondleiding historisch centrum en kathedraal van Malaga

4.9
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 24 € 22
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de charme van de stad Malaga met deze rondleiding van ongeveer 2 uur . In groepen van ongeveer 30 personen en met een deskundige gids verken je het historische stadscentrum. Wandel door straten, pleinen en emblematische gebouwen van de stad en geniet van de mogelijkheid om het interieur van de kathedraal van Malaga te bezoeken .

  • Geniet van een wandeling door het historische centrum van Malaga .
  • Bezoek de kathedraal van Malaga en bewonder de ongelooflijke gotische architectuur.
  • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van de stad van een deskundige gids.

Wat is inbegrepen

  • Rondleiding door het historische centrum en de kathedraal van Málaga.
  • Lokale deskundige gids.
  • Ingang tot de kathedraal van Malaga.
  • Ophalen en terugbrengen naar het hotel.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met deze rondleiding door het historische centrum van Malaga krijg je de kans om je onder te dompelen in de geschiedenis en cultuur van de stad. Samen met een deskundige gids en in groepen van ongeveer 30 personen leer je over de geschiedenis die in elke hoek van de stad verborgen ligt.

Deze tour, die ongeveer 2,5 uur duurt, neemt je mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Málaga, zoals de emblematische Calle Granada, het Plaza de Constitución en de Picasso Foundation . Terwijl je de stad verkent, leert je gids je alles over de geschiedenis van Málaga, van de stichting door de Feniciërs tot het belang ervan in de Romeinse en islamitische tijd.

Naast het verkennen van de oude stad, krijg je ook de kans om het interieur van de kathedraal van Malaga te bezoeken. Je kunt de indrukwekkende gotische architectuur zien, evenals de hoge gewelven en prachtige gebrandschilderde ramen . Je kunt ook verschillende artistieke meesterwerken bekijken, variërend van gotiek tot renaissance en barok.

Tijdens de tour zal je gids graag al je vragen beantwoorden en interessante anekdotes met je delen over de geschiedenis en cultuur van Malaga .

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid