Malaga kathedraal rondleiding

4.7
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 17 € 16
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek hoe majestueus de binnenkant van de kathedraal van Malaga is met deze rondleiding van ongeveer anderhalf uur. Onder leiding van een deskundige gids en in groepen van ongeveer 15 personen, bezoek je het interieur van de basiliek en de omgeving. Je kunt de indrukwekkende gotische architectuur bewonderen, de kerk van de Sagrario, het Plaza del Obispo en vele andere monumenten bekijken.

  • Verken een van de meest emblematische monumenten van Málaga met deze rondleiding door de kathedraal van Málaga en de omgeving .
  • Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van de basiliek dankzij het commentaar van je lokale gids .
  • Bezoek andere opmerkelijke monumenten van de stad zoals het Santo Tomás Apóstol ziekenhuis.

Wat is inbegrepen

  • Rondleiding door de kathedraal van Malaga.
  • Ingang tot de kathedraal.
  • Gids voor experts.
  • Toegang tot de klokkentoren.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Leer de geschiedenis achter de kathedraal van Malaga kennen met deze rondleiding . In kleine groepen van ongeveer 15 personen en met een deskundige gids verken je elke hoek van de basiliek om meer te leren over de geschiedenis.

Tijdens deze rondleiding, die ongeveer 90 minuten duurt, leer je alles over het belang van de kathedraal in de geschiedenis van Málaga en haar rol in de stad. Deze kathedraal heeft de bijnaam "Manquita", omdat de kathedraal nog een toren moet bouwen. Je kunt ook de klokkentoren beklimmen en genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht vanaf de top.

Andere historische gebouwen die je ook zult zien zijn de kerk van El Sagrario, het ziekenhuis van Santo Tomás en het Plaza del Obispo, een van de meest karakteristieke pleinen van de stad. Je gids geeft je interessante informatie over de geschiedenis en de oorsprong van al deze monumenten van Malaga.

Extra informatie

Annuleringsbeleid