Strand van de Kathedralen dagtocht vanuit Santiago de Compostela

4.4
(887 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 11 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 57 € 52
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van de noordkust van Spanje met deze tocht naar het strand Playa de las Catedrales vanuit Santiago de Compostela, zo'n 185 kilometer verderop. Onder begeleiding van een professionele gids duurt deze activiteit ongeveer negen uur en brengt u ook naar Lugo en Ribadeo.

Tijdens deze activiteit, waarbij een busrit heen en terug is inbegrepen, kunt u de ongelooflijke rotsformaties verkennen die van Playa de las Catedrales een van de meest bezochte stranden van de Cantabrische Zee maken. U kunt ook andere bezienswaardigheden in Ribadeo en de Romeinse muur van Lugo bezoeken.

 • Verken de kust van de Cantabrische Zee met deze activiteit naar Playa de las Catedrales, een van de bekendste stranden van Noordwest-Spanje, evenals Lugo en Ribadeo.
 • Leer met een professionele gids die u begeleidt op deze tour, die ongeveer negen uur duurt.
 • Ontspan in de bus die u van Santiago de Compostela naar Playa de las Catedrales, Lugo en Ribadeo en terug brengt.

Wat is inbegrepen

 • Professionele gids
 • Bustransfer heen en terug
 • Live commentaar aan boord van de bus
 • Eten en drinken

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dankzij deze tocht van Santiago de Compostela naar Playa de las Catedrales kunt u genieten van een ervaring aan de Cantabrische Zee. U reist met de bus van de Galicische hoofdstad naar het beroemde strand en terug , evenals naar Lugo en Ribadeo, op bijna twee uur rijden. Een professionele gids begeleidt u tijdens deze activiteit, die ongeveer negen uur duurt.

Het strand van de kathedralen, waarvan de echte naam Praia de Augas Santas is, heeft deze naam te danken aan de aanwezigheid van majestueuze natuurlijke bogen die toeristen uit de hele wereld aantrekken. Het is een strand met een combinatie van natuurlijke elementen die de zee en de wind in de loop der tijd natuurlijke rotsformaties van 30 meter hoog hebben doen ontstaan die lijken op gotische kathedralen. De tour van deze plaats is te voet.

Daarna krijgt u de gelegenheid om naar Lugo te gaan, een stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis, waar u de stadsmuur kunt bewonderen, die op de Werelderfgoedlijst staat. Dit is een van de steden met meer referenties van het Romeinse Rijk in de wereld, het is de enige stad met een complete Romeinse muur.

Ter afsluiting van deze excursie ontdekt u Ribadeo, een stad die verbonden is met de emigratie en waarvan u de invloed terugziet in de gebouwen en de sfeer van de stad.

Reviews

4.4
· 887 Reviews
 • M
  María Lina Francisco Poblet
  5
  (0 Reviews)
  La excursión es muy bonita, la guía María lo ha explicado todo super bien. Y el conductor Suso un profesional
 • Y
  Yulia Luzhkova
  5
  (0 Reviews)
  Muy recomendable
 • N
  NOELIA GÓMEZ JIMENEZ
  5
  (0 Reviews)
  María,fue la guía y el chófer del autobús creo que era Tono, ella,nos lo explico todo muy bien tanto la playa que es maravillosa , Lugo ,Ribadeo,desde luego volvería a contratar con ellos
 • M
  Mia Hénique
  5
  (0 Reviews)
  Eine Tour, die sich wirklich gelohnt hat. Informativ und interessant. Man sieht sehr viel an diesem Tag und hat Zeit sich alles in Ruhe anzuschauen. Wir hatten einen superschönen Tag.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid