Sevilla Game of Thrones tour

4.9
(129 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 46 € 42
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 2 uur de plaatsen in Sevilla te bezoeken waar scènes uit de succesvolle serie Game of Thrones zijn opgenomen. Plaatsen als Meereen of de Watertuinen in Dorne werden gefilmd in de Reales Alcazares van Sevilla. Vanwege het warme klimaat van Sevilla en de indrukwekkende historische gebouwen werd de stad beschouwd als een ideale omgeving voor het filmen van deze locaties.

U wordt begeleid door deskundige gidsen met een passie voor zowel geschiedenis als Game of Thrones. Samen met hen leer je veel interessante feiten over de paleizen en de serie, evenals anekdotes en details over de opnamesets. Een niet te missen ervaring voor Game of Thrones fans.

 • Wandel door de Reales Alcázares van Sevilla op zoek naar de plekken waar Game of Thrones is gefilmd.
 • Ontdek anekdotes en wetenswaardigheden over de plaatsen die als decor dienden voor locaties als Dorne en Meereen.
 • Leer meer over de geschiedenis van de Reales Alcázares, onder begeleiding van een deskundige gids.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding en toegang tot het Real Alcázar van Sevilla en de plaatsen waar Game of Thrones werd gefilmd.
 • Deskundige gidsen, fans van de serie
 • Officiële deskundige gids voor het Real Alcázar van Sevilla

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga mee met deze tour waarbij u de Reales Alcázares van Sevilla kunt verkennen en de plaatsen kunt zien waar enkele van de beste scènes uit Game of Thrones zijn opgenomen. Je maakt kennis met de instellingen die plaatsen als het schiereiland Dorne of de stad Meereen tot leven brengen. In het Koninklijke Alcazar van Sevilla werd prins Doran Martell gedood door zijn eigen wacht, en Daenerys Targaryen versloeg de Zonen van de Harpij op de rug van haar draak.

Tijdens deze rondleiding, die ongeveer 2 uur duurt, leert u over de geschiedenis van de Koninklijke Alcazars, evenals vele interessante feiten over het filmen van Game of Thrones. U wordt begeleid door deskundige gidsen, die ook fan zijn van de beroemde serie.

Het Real Alcázar van Sevilla is een architectonische uitdrukking van de vele volkeren en culturen die Sevilla door de eeuwen heen hebben bewoond . Het bewaart sporen van islamitische kunst, en heeft ook een paleis van Mudejar-kunst en een ander in gotische stijl . Aangezien het Alcázar in verschillende historische periodes is gebouwd, heeft het ook renaissance- en barokstijlen in zijn constructies.

Het Alcazar is momenteel de residentie van de Spaanse koninklijke familie wanneer zij Sevilla bezoeken, waardoor het een van de oudste koninklijke paleizen van Europa is. Het Alcázar werd in 1987 uitgeroepen tot werelderfgoed, samen met de kathedraal van Sevilla en het Archief van Indië .

Een tour die geschiedenis en fantasie combineert, waarbij u enkele van de meest exotische scènes uit Game of Thrones tot leven kunt brengen.

Reviews

4.9
· 129 Reviews
 • C
  Carine
  5
  (0 Reviews)
  Fantastisch!
 • D
  Diego
  5
  (0 Reviews)
  het is inderdaad heel mooi!
 • G
  Gasha
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad het ten zeerste aan, de plaats is prachtig. Ik heb ook details van de serie leren kennen die ik alleen door deze tour had kunnen ontdekken!
 • L
  Lucián
  4
  (0 Reviews)
  Het was goed.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid