Sevilla legendes tour

4.5
(203 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 16 € 15
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze 2 uur durende tour wordt u meegenomen door de historische wijken El Centro en Santa Cruz van Sevilla. Onder begeleiding van een deskundige gids wordt u meegenomen naar verhalen uit een ander tijdperk, vol tragedies, anekdotes en merkwaardige feiten over de stad Sevilla.

U leert ook over de geschiedenis en de architectuur van de stad, en over enkele van de mooiste plekjes van Sevilla. Naast verhalen overRomeinen, moslims, joden en christenen hoort u ook legendes over geesten en veel feiten over de paranormale geschiedenis van de Andalusische hoofdstad.

 • Bezoek het centrum van Sevilla en ontdek de schoonheid van de historische wijken.
 • Leer meer over de geschiedenis en architectuur van de stad, onder begeleiding van een deskundige gids.
 • Luister naar verhalen over de mensen die Sevilla hebben bewoond en de geesten die er nog steeds verblijven.

Wat is inbegrepen

 • Wandeling door het centrum van Sevilla
 • Bezoek aan de Joodse wijk van Santa Cruz
 • Gids voor deskundigen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bezoek het centrum van Sevilla en bezoek enkele van de beroemdste historische wijken, zoals de joodse wijk Santa Cruz . Gedurende ongeveer 2 uur wandel je door de geplaveide straten van het centrum van de hoofdstad en leer je over de geschiedenis, cultuur en architectuur van Sevilla.

U wordt begeleid door een deskundige gids, met wie u verhalen en anekdotes hoort over de verschillende volkeren die de Andalusische hoofdstad hebben bewoond. In deJoodse wijk Santa Cruz ziet u deze 750 jaar oudewijk waar de Joden van de stad vroeger woonden.

U hoort hoe zij leefden en zich vermengden met de christenen, evenals belangrijke gebeurtenissen zoals de afslachting van de joden in 1391 en hun daaropvolgende verdrijving uit het land in 1492. Paranormale legenden beweren dat de geesten van degenen die ten onrechte door de christenen zijn vermoord nog steeds in de straten wonen.

De oorspronkelijke naam van Sevilla is Hispalis, een oude Romeinse stad waar beroemde Romeinse keizers als Trajanus en Hadrianus werden geboren. In de loop der eeuwen is de stad bewoond geweest door Romeinen, moslims, joden en christenen .

Het heeft het grootste historische centrum van Spanje, en het zesde grootste van Europa. De mengeling en invloed van culturen in de stad heeft geresulteerd in haar uitgebreide culturele erfgoed, waaronder werelderfgoederen als de kathedraal, het Alcázar en het Archief van Indië .

Het is daarom een niet te missen bezoek aan een van de mooiste en cultureel belangrijkste steden van Spanje en Europa.

Reviews

4.5
· 203 Reviews
 • A
  Angélica
  4
  (0 Reviews)
  Ik vond het over het algemeen goed, ik raad het aan.
 • G
  Gitta
  5
  (0 Reviews)
  Alles was perfect die dag, de groep sensationele mensen samen met de gids. We hebben prachtige foto's gemaakt en de zonsondergang was onvergetelijk!
 • I
  Isabel
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende rondleiding!
 • S
  Silmara
  5
  (0 Reviews)
  Ik was gefascineerd door Santa Cruz, een werkelijk unieke plaats.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid