Sevilla Hop-On Hop-Off City Sightseeing Bus Tour

4.6
(4404 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Duur: 1 uur 20 minuten
Hellotickets Netherlands Niederländisch
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 30 € 28
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze activiteit is in je taal
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de hoogtepunten van Sevilla met dezehop-on, hop-off bustour . Stap met uw 24-uursticket aan boord van een open dubbeldekkerbus en luister naar de audiogids die het verhaal achter de historische monumenten vertelt. Stap in en uit bij een van de haltes in de stad, waaronder Plaza de España en Torre del Oro, en verken de rest van de stad in je eigen tempo.

Koop een kaartje en geniet van kortingen, rondleidingen en toegangtot verschillende attracties, waaronder het Scheepvaartpaviljoen.

 • Tour Sevilla per open-top sightseeing bus met gratis stops en audiocommentaar aan boord .
 • Stap in en uit bij elke halte en verken de stad Sevilla in uw eigen tempo.
 • Geniet van kortingen en gratis rondleidingen, waaronder de Barrio de Santa Cruz en Plaza de España.

Wat is inbegrepen

 • Sightseeing bus tour met gratis stops rond Sevilla
 • Audio gids
 • Toegang tot 2 verschillende wandelingen
 • Toegang tot de Kerk van de Goddelijke Verlosser

Selecteer datum

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Ontdek de hoogtepunten van Sevilla tijdens deze hop-on, hop-off sightseeing bustour met kortingen, gratis wandelingen en toegang tot populaire stadsattracties. Stap aan boord van een open dubbeldekkerbus en bekijk de bezienswaardigheden terwijl u luistert naar de geschiedenis van de stad. Stap op uw gemak in en uit de bus om het gebied te voet in uw eigen tempo te verkennen of blijf aan boord voor de volledige tour die ongeveer 1 uur duurt.

Tijdens deze historische tour komt u langs de Paseo de Cristóbal Colón waar u een van de populairste bezienswaardigheden van de stad ziet: de Torre del Oro. Maak van de gelegenheid gebruik om uit de bus te stappen en op de foto te gaan met dit iconische monument dat ooit dienst deed als uitkijktoren.

Geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad en bekijk de historische bezienswaardigheden, waaronder Plaza de España, Plaza América en het populaire plein Alameda de Hércules, het boheemse hart van de jazzscene van Sevilla. Stap uit de bus en neem deel aan een gratis wandeling door de wijk Santa Cruz en bekijk de kathedraal van Sevilla, de grootste gotische tempel ter wereld.

Je kunt ook het indrukwekkende Plaza de España bezoeken met een gids , waar je tuinen en charmante architectuur ziet.

Met je 24-uursticket krijg je ook gratis toegang tot verschillende belangrijke bezienswaardigheden zoals de Pabellón de la Navegación, het Hospital de la Caridad, de kerk van Santa Ana en de kerk van Divino Salvador.

Reviews

4.6
· 4404 Reviews
 • G
  Gabriel
  4
  (0 Reviews)
  Ik vond de bezoeken die het ticket aanbood erg leuk. De tour was goed, duurt niet lang en je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla. Het goede is dat er verschillende stops zijn en je kunt uitstappen om foto's te maken en zo.
 • B
  Babette
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekend alles!
 • V
  Valter
  4
  (0 Reviews)
  Goede service en ik heb zeer goede foto's gemaakt.
 • A
  Adrián
  5
  (0 Reviews)
  De bus was een spektakel, comfortabel en alles. Het is een tour om te genieten van het beste van Sevilla zonder te haasten. De service omvat ook rondleidingen die fantastisch zijn!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid