Sevilla rondleiding met Alcazar en kathedraal tickets

4.7
(780 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 92 € 84
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de schoonheid en geschiedenis van Sevilla tijdens deze rondleiding door de stad met toegangskaarten voor het Alcazar en de kathedraal. Tijdens deze 4 uur durende ervaring word je begeleid door een lokale gids. Je reist door de stad in een minibus met airconditioning die je direct bij je hotel ophaalt. Zo mis je geen enkel detail van de monumenten die tot werelderfgoed zijn verklaard.

 • Geniet van deze rondleiding met gids die je gedetailleerde informatie geeft over de geschiedenis en architectuur van Sevilla.
 • Bezoek het interieur van de Alcazar en de kathedraal met tickets die bij de rondleiding zijn inbegrepen.
 • Ontdek de meest karakteristieke plekken van Sevilla, zoals de Plaza de España en de Barrio de Santa Cruz in een minibus.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door Sevilla met kaartjes voor het Alcazar en de kathedraal
 • Lokale gids
 • Ingang tot het Alcazar
 • Ingang tot de kathedraal

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Beleef deze rondleiding door Sevilla, waar je de kans krijgt om twee van de meest karakteristieke plekken van de stad te verkennen: het Alcazar en de kathedraal. De tour is inclusief kaartjes voor beide monumenten en een lokale gids die je tijdens het hele bezoek zal begeleiden.

Je reist door de stad in een minibus met airconditioning die bij de ervaring is inbegrepen en die je direct bij je hotel ophaalt. Op deze manier kun je comfortabel en zonder moe te worden door de stad toeren en de meest karakteristieke plekken zien.

Je begint je bezoek aan het Alcázar, een koninklijk paleis dat islamitische, gotische en renaissance architecturale elementen combineert. Je bezoekt de indrukwekkende tuinen en het prachtige interieur van het paleis, terwijl je meer leert over de geschiedenis en het culturele belang van dit Werelderfgoed.

Na een bezoek aan het Alcázar ga je naar de kathedraal van Sevilla, een indrukwekkend gotisch meesterwerk. De kathedraal staat bekend als de op twee na grootste kerk ter wereld en herbergt talloze kunstwerken en schatten, waaronder het graf van Christoffel Columbus. Tijdens je rondleiding ontdek je de geschiedenis en de geheimen van deze imposante kathedraal.

Naast een bezoek aan het Alcazar en de kathedraal, bevat deze tour ook een stop bij het Plaza de España, een van de meest indrukwekkende pleinen van Sevilla. Hier kun je de unieke architectuur bewonderen en door de prachtige tuinen wandelen. Je verkent ook de charmante Barrio de Santa Cruz, bekend om zijn smalle geplaveide straatjes en pittoreske pleintjes.

Reviews

4.7
· 780 Reviews
 • F
  Freddie
  5
  (0 Reviews)
  Visitando el Alcázar y la Catedral de Sevilla con mi pareja, fue una experiencia mágica. ¡Las vistas y la historia son impresionantes!
 • M
  Mason
  5
  (0 Reviews)
  Una experiencia inolvidable! El tour guiado por Sevilla, con entradas al Alcázar y la Catedral, fue una forma increíble de sumergirse en la rica historia y cultura de la ciudad.
 • E
  Elena
  5
  (0 Reviews)
  Un recorrido fascinante lleno de historia y belleza. El guía fue muy amable y experto. ¡La catedral y el Alcázar son impresionantes!
 • M
  Marta
  5
  (0 Reviews)
  Me encantó el tour guiado por Sevilla, aprendí mucho sobre su historia y arquitectura. Los guías fueron muy amables y profesionales.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid