Dagtocht Abu Dhabi vanuit Dubai met tickets voor Sjeik Zayed-moskee, Qasr Al Watan paleis en Etihad toren

4.3
(7298 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 9 tot 10 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 119 € 109
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Met deze tour vanuit Dubai kunt u de meest iconische bezienswaardigheden van Abu Dhabi bezoeken : de Sheikh Zayed Moskee, het Qasr al Watan Paleis en de Etihad Towers. Tijdens een tour van ongeveer 10 uur brengt u met een professionele gids een volledige dag door in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Groepen van ongeveer 17 personen zijn toegestaan op deze activiteit.

Om in Abu Dhabi te komen, op ongeveer 115 kilometer van Dubai, haalt een voertuig met airconditioning u op van uw hotel in Dubai en brengt u aan het eind van de tour weer terug. Tijdens de hele tour wordt u ook voorzien van flessen mineraalwater.

 • Met deze activiteit krijgt u toegangskaarten voor de Sheikh Zayed Moskee, een van de grootste moskeeën ter wereld; het Qasr al Watan Palace, het presidentiële paleis in de Verenigde Arabische Emiraten; en, het complex van vijf wolkenkrabbers, de Etihad Towers genaamd, dat de grootste ter wereld is.
 • Een professionele gids begeleidt u tijdens de 17-persoons tour.
 • Rondreis vanuit Dubai per auto met airconditioning.

Wat is inbegrepen

 • Professionele gids
 • Toegangsprijzen voor Sheikh Zayed Moskee, Qasr al Watan Palace en Etihad Towers.
 • Transfer terug van Dubai
 • Gebotteld water

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als u in één dag de belangrijkste bezienswaardigheden van Abu Dhabi wilt ontdekken, dan is dit de tour voor u. Een voertuig met airconditioning haalt u op van uw hotel in Dubai en brengt u terug aan het einde van de tour. In een groep van ongeveer 17 personen vertelt een professionele gids u de geschiedenis van de drie sites die u bezoekt tijdens de rondleiding, die ongeveer 10 uur duurt:

 • Sheikh Zayed Moskee: een van de grootste moskeeën ter wereld.
 • Qasr al Watan Palace: het ongelooflijke presidentiële paleis van de Emiraten.
 • Etihad Towers - een wolkenkrabbercomplex in het hart van Abu Dhabi

De Sheikh Zayed Moskee in Abu Dhabi is een van de grootste moskeeën ter wereld. Met zijn 107 meter hoge minaretten en indrukwekkende bouwstijl is het een van de mooiste en meest bezochte tempels ter wereld. Maar de toegang is alleen beschikbaar in de ochtend, van zondag tot donderdag. Ook moeten vrouwen bedekt zijn, inclusief hun hoofd, en mannen moeten een lange broek dragen. Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, wordt de toegang verboden .

Al-Qasr al-Watan is niet toegankelijk voor rondleidingen. Daarom blijft de gids buiten, waar hij u alles vertelt over de geschiedenis van het indrukwekkende gebouw. U kunt alleen naar binnen om de koepel met een diameter van 37 meter en een kroonluchter met 350.000 stukjes glas van binnenuit te bekijken.

Je krijgt ook de gelegenheid om de Etihad Towers te bezoeken, een complex van vijf wolkenkrabbers die opvallen in de Emirati hoofdstad en gebruikt werden als opnamelocatie voor de film Full Throttle 7 uit 2015. Er zijn nu kantoren en hotels binnen.

Beoordelingen

4.3
· 7298 Beoordelingen
 • S
  Samuel
  5
  (0 Beoordelingen)
  Als je naar Abu Dhabi gaat, moet je zeker een kijkje nemen in de Marina Mall. Er is er ook een in Dubai, dus het is goed om de verschillen tussen de twee te kennen. Het is heel dicht bij het Emirates Palace en er zijn veel winkels.
 • N
  Nélida
  5
  (0 Beoordelingen)
  De plaatsen die we bezochten waren erg vredig. Zoiets had ik nog nooit gezien. We hebben er de hele tijd van genoten.
 • R
  Ronaldinho
  5
  (0 Beoordelingen)
  De eerste keer dat ik de Qasr Al Watan wilde bezoeken was een totale mislukking. We zijn alleen met de bus gegaan, we konden niet eens naar binnen omdat de kaartjes op waren en het bijna sluitingstijd was. We hadden gehoopt tenminste iets aan de buitenkant te zien, maar je had een kaartje voor het paleis nodig om alles te zien, dus deze optie is geweldig. De prijs is goed omdat er ook andere activiteiten worden aangeboden. Plus, je hebt de hulp van de gids tijdens de tour. Het is niet druk, dus je kunt van elk detail genieten.
 • C
  Catalea
  4
  (0 Beoordelingen)
  Dit is een tour die u moet doen als u in Dubai bent. Je zult er geen spijt van krijgen. Terwijl Dubai bol staat van de activiteiten van allerlei aard, kunt u zich hier meer ontspannen, hand in hand met luxe en cultuur.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid