Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Dagtocht Abu Dhabi vanuit Dubai met tickets voor Sjeik Zayed-moskee

4.8
(13662 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Duur: van 5 tot 6 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 61 € 56
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Als u een van de grootste en mooiste moskeeën ter wereld wilt bezoeken, is dit uw kans. De Sheikh Zayed Moskee, gelegen in Abu Dhabi, is uw bestemming op deze excursie vanuit Dubai, dat op ongeveer 115 kilometer over de weg ligt. Een voertuig met airconditioning haalt u op in Dubai om u naar de hoofdstad van de VAE te brengen en brengt u aan het einde van de tour weer terug.

De rondleiding duurt ongeveer zes uur en u wordt begeleid door een professionele gids die u alles zal vertellen over de geschiedenis van deze religieuze tempel. U krijgt ook flessen mineraalwater gedurende de hele tour.

 • U krijgt toegang tot de Sheikh Zayed Moskee in Abu Dhabi, een van de grootste moskeeën ter wereld.
 • Een professionele gids zal u tijdens uw bezoek aan de moskee vergezellen om u de geschiedenis en de architectonische details van deze prachtige religieuze tempel uit te leggen.
 • Een transfer van en naar Dubai met een airconditioned voertuigis inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot de Sheikh Zayed Moskee
 • Professionele gids
 • Retour transfer van Dubai
 • Mineraalwaterflessen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dankzij deze tour ontdekt u de Sheikh Zayed Moskee, gelegen in Abu Dhabi, een van de mooiste en grootste moskeeën ter wereld. Onder leiding van een professionelegids komt u alles te weten over de geschiedenis en de ongelofelijke architectonische stijl, wat voor onvergetelijke foto's zal zorgen. De zes uur durende tour vertrekt vanuit Dubai, waar een airconditioned voertuig u in de stad ophaalt en naar Abu Dhabi brengt. Aan het eind van de dag wordt u teruggebracht naar Dubai.

De Sheikh Zayed Moskee in Abu Dhabi is een van de grootste moskeeën ter wereld. Met minaretten die 107 meter hoog reiken en een indrukwekkende bouwstijl is het een van de mooiste en meest bezochte tempels ter wereld, omdat mensen van verschillende geloofsovertuigingen er naar binnen kunnen. Het is ook een van de grootste ter wereld, met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter die plaats biedt aan meer dan 40.000 gelovigen.

Tijdens uw bezoek kunt u zowel de buitenkant als de binnenkant van de moskee bewonderen. Het is echter belangrijk er rekening mee te houden dat u alleen 's morgens naar binnen kunt.

Anderzijds moeten vrouwen hun hoofd bedekken om de tempel binnen te gaan, en mogen zij geen mouwloze kleding of korte broeken dragen. Mannen hoeven alleen maar een lange broek te dragen. Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, zal de toegang worden geweigerd.

Beoordelingen

4.8
· 13662 Beoordelingen
 • G
  Grigori
  5
  (0 Beoordelingen)
  Je zult sprakeloos zijn. Zeer aan te bevelen.
 • I
  Ivanne
  4
  (0 Beoordelingen)
  Het is waar dat er van binnen veel controle is, maar dat is heel begrijpelijk omdat wij ons in een heel andere cultuur bevinden dan die welke wij gewoon zijn te kennen. We moeten het respecteren en de overeenkomsten en verschillen begrijpen. Je zou deze plek tenminste één keer in je leven moeten leren kennen.
 • Ó
  Óscar
  5
  (0 Beoordelingen)
  Mooie infrastructuur. Zoiets heb ik nog nooit gezien, zelfs niet in Dubai. Het is een bezoek dat u zeker moet brengen.
 • R
  Ricardo
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een plek die veel vrede uitstraalt. Het is belangrijk rekening te houden met de kledingvoorschriften, anders komt u er niet in. Maar het is een hele belevenis en men geniet er zeer van.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid