Hoover Dam dagtocht vanuit Las Vegas met lunch

4.5
(17893 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 63 € 58
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van deze 1-daagse tour van de Hoover Dam en zijn faciliteiten en omgeving. De tocht duurt ongeveer 6,5 uur, de rit van 50 minuten naar de dam niet meegerekend. Op deze tour hoeft u zich ook geen zorgen te maken over deze uitstapjes , want ze zijn inbegrepen, plus een pick-up van uw hoteldeur als u op een shortlist staat.

Tijdens de hele rondleiding wordt u begeleid door een gids die u alles vertelt over de geschiedenis van dit enorme en imposante monument. Tussen de middag geniet u van een vers bereide lunch die u bij een restaurant bestelt. Niet te vergeten dat kaartjes voor een LA Comedy Club show in het Strap Hotel ook inbegrepen zijn.

 • Bezoek zowel de buitenkant als de binnenkant van de Hoover Dam voordat hij opengaat voor het grote publiek.
 • U wordt begeleid door een gids zodat u geen details mist over de bouw, de geschiedenis of interessante anekdotes.
 • Alle ritten met airconditioned voertuigen zijn inbegrepen, evenals de lunch.
 • Je krijgt ook kaartjes voor de LA Comedy Club show in het Strap Hotel.

Wat is inbegrepen

 • Hoover Dam Excursie vanuit Las Vegas
 • Lunch besteld bij een restaurant
 • Toeristische gids
 • Reizen met voertuigen met airconditioning

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van alle geschiedenis en faciliteiten die de Hoover Dam te bieden heeft tijdens deze 1-daagse tour vanuit Las Vegas. Tijdens uw bezoek aan de dam wordt u begeleid door een gids die een expert is in de geschiedenis, de bouw en de betekenis van deze onvergetelijke dam. De afstand tussen Las Vegas en de dam is ongeveer 55 kilometer, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want de terugreis is inbegrepen.

Een ander voordeel is dat als uw hotel op een shortlist staat, u wordt opgehaald en rechtstreeks naar uw hoteldeurwordt gebracht. De tocht, exclusief reis, duurt ongeveer 6,5 uur. Tijdens deze periode is ook een warme lunch in een restaurant inbegrepen. Daar houdt de tour niet op, want u krijgt ook kaartjes voor de show van de LA Comedy Club in het Strap Hotel.

De Hoover Dam kun je op allerlei manieren beleven. Ten eerste kun je er van buitenaf van genieten, vanaf verschillende uitkijkpunten zoals die bij Lake Mead, of vanaf de Dam Memorial Bridge, zo'n 300 meter boven de dam. En niet te vergeten een korte wandeling van 45 minuten langs de top van de dam. Dit alles rekening houdend met het feit dat u aankomt voordat de dam zijn poorten opent voor het publiek, waardoor het een meer exclusieve ervaring wordt.

Daarnaast zult u ook van binnen genieten, want deze tour omvat een toegang tot de krachtcentrale van de dam. Dus, als je eenmaal de kans hebt gehad om het van de buitenkant te bewonderen, kun je uitzoeken hoe het werkt en waarvoor het wordt gebruikt. Ook inbegrepen is toegang tot het Hoover Dam Museum in Boulder City, de stad het dichtst bij de dam.

Reviews

4.5
· 17893 Reviews
 • R
  Rodrigo
  5
  (0 Reviews)
  Een dag waar we het beste van hebben gemaakt. Hoewel we aan het eind een beetje duizelig werden, was het voor ons een hoop zonneschijn. Een aanrader, maar draag wel een hoed.
 • V
  Vladimir
  4
  (0 Reviews)
  We hebben erg genoten van de excursie. Hoewel we de dag zeer uitgeput en met weinig zin om te leven eindigden, was het een spectaculaire middag en zeer goed besteed.
 • B
  Brian
  5
  (0 Reviews)
  Zeer mooie excursie, alles was perfect.
 • J
  Jean
  5
  (0 Reviews)
  De route is spectaculair, de uitzichten zijn ongelooflijk en de foto's die je kunt maken zijn om jaloers op te worden.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid