Hoover Dam tour vanuit Las Vegas met een komische gids

4.9
(7118 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 105 € 96
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Neem een 1-daagse tour om alles te leren over de Hoover Dam vanuit Las Vegas. U wordt altijd begeleid door een humoristische gids, zodat u op de grappigste manier alles te weten komt over de geschiedenis van de stuwdam. De tour duurt, exclusief reizen, ongeveer 6,5 uur.

De rit van Las Vegas naar de dam duurt ongeveer 50 minuten, en zowel de heen- als de terugreis zijn inbegrepen in de tour in een voertuig met airconditioning. De pick-up en drop-off voor deze reizen is direct aan uw hoteldeur.

Eenmaal bij de dam kunt u deze van buitenaf bewonderen, maar ook van binnenuit, want deze ingangen zijn inbegrepen. Ook de lunch is geen probleem, want die is inbegrepen en wordt besteld in een restaurant naast de dam.

 • Maak een tour van de grote en imposante Hoover Dam vanuit Las Vegas.
 • Een gids zorgt ervoor dat u op de grappigste manier alles te weten komt over de geschiedenis, want hij is niet alleen gids maar ook komiek.
 • Inbegrepen zijn entreegelden voor de dam, alle transfers met pick-up van uw hotel en een warme lunch.

Wat is inbegrepen

 • Hoover Dam Tour vanuit Las Vegas
 • Stripgids
 • Toegang tot de Hoover Dam krachtcentrale
 • Exclusieve loopbrug boven de Hoover Dam

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Maak kennis met de Hoover Dam, een van de grootste en meest emblematische monumenten in Nevada. U zult het bezoeken dankzij deze 1-daagse tour, die ongeveer 6 en een half uur duurt. Omdat het zo'n groot monument is, was de bouw ervan een zeer delicaat proces, evenals de gevolgen ervan. Dit alles leert u van de reisleider die u begeleidt.

Deze gids is niet alleen ervaren in de geschiedenis van de dam, maar ook een komiek . Dit betekent dat alle anekdotes die hij zal vertellen een grappig tintje hebben dat de ervaring zeer onderhoudend maakt.

Deze tour bevat een aantal voorzieningen. Eerst en vooral zijn alle transfers van Las Vegas naar de dam inbegrepen en wordt u rechtstreeks aan de deur van uw hotel opgehaald. Hetzelfde geldt voor de terugreis. Ook de lunch is inbegrepen, die warm wordt gegeten, want hij wordt besteld bij een restaurant naast de dam. Je krijgt ook een gratis kaartje voor de LA Comedy Strap show in het Strap Hotel.

Eenmaal bij de dam kunt u deze vanuit verschillende hoeken bewonderen, want u stopt bij uitkijkpunten verspreid over het gebied. Je neemt een exclusief , voor gidsen toegankelijk pad boven de dam. evenals een kaartje om te zien hoe het is en hoe de krachtcentrale in de Hoover Dam werkt.

Reviews

4.9
· 7118 Reviews
 • C
  Chris
  5
  (0 Reviews)
  Het was een zeer goede ervaring. Hoogtes zijn helemaal niet mijn ding, maar in dit geval kon ik van het uitzicht genieten zonder zo bang te zijn als andere keren.
 • A
  Andrea
  4
  (0 Reviews)
  Indrukwekkend vanuit elke hoek. Een plek die lijkt op iets uit een sprookje.
 • E
  Edward
  5
  (0 Reviews)
  Een prachtige plek met een prachtig uitzicht. Hoewel ik een beetje bang was vanwege de hoogte, moet ik toegeven dat ik het erg leuk vond om naar de geschiedenis te luisteren.
 • A
  Amanda
  5
  (0 Reviews)
  Alles ging meer dan perfect die dag.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid