New York 9/11 Ground Zero Museum Workshop

4.1
(354 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 36 € 33
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Bezoek de Ground Zero Museum Workshop en leer het volledige verhaal van de herstelperiode na 9/11 kennen aan de hand van beelden en opnamen die rechtstreeks van de plaats van de aanslag zijn gemaakt. Naast de stemmen van brandweerlieden, politieagenten, speciale agenten en overlevenden, kom je de belangrijkste details te weten, terwijl een gids je laat kennismaken met voorwerpen zoals glasscherven uit de ramen van de torens en kantoorbenodigdheden die zijn achtergelaten op het moment van de explosies.

De enige tour waar je voorwerpen van Ground Zero kunt aanraken.

Gratis audiogidsen in het Engels, Spaans, Frans en Italiaans

Rondleiding van 9/11 artefacten met een museumgids

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot het 9/11 Ground Zero Museum-Workshop
 • Rondleiding met audiogids
 • Rondleiding door het museum
 • Souvenirfoto's (te koop)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Wanneer u bij de Ground Zero Museum Workshop aankomt, krijgt u toegang tot meer dan 100 tentoongestelde voorwerpen met beelden, video's, audio en overblijfselen die tijdens de herstelperiode van Ground Zero zijn gevonden. U kunt de audiorondleiding op eigen gelegenheid volgen of u aansluiten bij de rondleiding met een gespecialiseerde museumgids.

Tijdens de rondleiding kunt u de meest intieme en emotionele objecten van dichtbij bekijken, zoals de bevroren klok, waarvan de tijd is blijven steken sinds het moment waarop de zuidelijke toren instortte.

Tijdens uw bezoek krijgt u ook toegang tot beelden van de PATH treintunnels die tijdens de explosies zijn getroffen. U zult ook video's zien van de opgravingen en het zoeken naar slachtoffers, dat meer dan 9 maanden duurde.

In alle tentoongestelde voorwerpen leert u een verhaal vol betekenis kennen. Van overlevenden tot politieagenten en brandweerlieden krijgt u unieke beelden voorgeschoteld, waaronder de verkoolde bladzijde van de Bijbel in Genesis 11, de Toren van Babylon in het puin van het WTC en exclusieve portretten van de Erewacht.

U krijgt ook toegang tot fotografische installaties in 3D. Dit materiaal is gemaakt door Gary Marlon Suson, Ground Zero's enige fotograaf in licentie.

In de meeste musea mag je geen voorwerpen aanraken. Maar de Ground Zero museum workshop is anders. Tijdens uw bezoek kunt u voorwerpen in handen krijgen zoals glasscherven, staalplaten en andere elementen die bij de gevels en ramen van de torens hoorden.

Dit museum is tweemaal verkozen tot een van de "25 beste musea in de VS". Het ligt in Meatpacking, een historische wijk waar u bezienswaardigheden kunt bezoeken zoals het High Line Park, de Chelsea Market Eatery en het Whitney Museum.

Reviews

4.1
· 354 Reviews
 • L
  Leonor
  5
  (0 Reviews)
  Dit bezoek was de meest aangrijpende ervaring van onze reis naar New York. Ik raad het iedereen aan, deze museum workshop is een must see. Ik kon niet vertrekken zonder te huilen, het gevoel dat het bezoek overbrengt is te emotioneel en te persoonlijk.
 • R
  Ricardo
  4
  (0 Reviews)
  Dit was een krachtige en ontroerende ervaring. Het was een intieme omgeving en we luisterden graag naar de verhalen op de koptelefoon.
 • E
  Edie
  5
  (0 Reviews)
  Een must op elke reis naar New York. Zeer goed georganiseerd. Dank je.
 • A
  Alejandro
  5
  (0 Reviews)
  Heel erg spannend. Klein en intiem, maar zeer informatief. Als je de menselijke opoffering van enkele van de meest aangrijpende verhalen van 9/11 wilt begrijpen, ben je hier aan het juiste adres. Het museum ligt ook in een heel mooi deel van NY, dus breng wat tijd door met ronddwalen in de omgeving.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid