Boston en het Vrijheidspad dagtocht vanuit New York

4.8
(464 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 14 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 110 € 100
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Beleef de unieke ervaring van Boston en de Freedom Trail met deze dagexcursie vanuit New York. Je vertrekt 's ochtends vroeg met een privébus om je tijd optimaal te benutten.

De belangrijkste attractie is de Freedom Trail, een vier kilometer lang pad dat het verhaal van de geschiedenis van Amerika in Boston vertelt aan de hand van stations met pleinen, parken, huizen en monumenten.

Geniet van de straten vol cultuur en gastronomie tijdens een trip langs de oostkust van het land, beginnend in New York, via Connecticut en Cambridge en eindigend in Boston.

 • Dagtocht Boston en de Freedom Trail
 • Wandeling langs historische plaatsen zoals de Trinity Church en de Harvard Campus
 • Bezoek aan Boston Common Park, het oudste park in de regio

Wat is inbegrepen

 • Dagtocht naar Boston
 • Privé bustransfer vanuit New York
 • Culturele gids om de stad te leren kennen
 • Wi-Fi beschikbaar in de bus

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

De tour naar Boston en de Freedom Trail begint met een privébusreis langs de oostkust van de Verenigde Staten. Je vertrekt uit New York en reist via Connecticut naar Massachusetts.

Je bezoekt de Harvard Yard campus van Harvard University in Cambridge. Je wandelt door deze 10 hectare grote tuin die het oudste en meest historische epicentrum van het instituut vormt.

Je stopt bij Widener Library, waar het standbeeld staat van John Harvard, de oprichter van de universiteit. Daar kun je de traditie vervullen om over zijn schoen te wrijven voor geluk.

De ervaring gaat verder over de weg door Cambridge, langs het Massachusetts Institute of Technology (MIT), nog een van 's werelds meest gerenommeerde universiteiten, voordat je de Charles River oversteekt naar Boston.

Op Copley Square wacht je een wandeling langs architectonische monumenten zoals de Trinity Church, de Boston Public Library, de John Hancock Tower en het Fairmont Copley Plaza Hotel, gebouwd op de ruïnes van het Museum of Fine Arts.

Op weg naar de Freedom Trail kom je langs het Boston Common Park. Het oudste openbare park in de regio, opgericht in 1634, is een van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad.

De reis gaat verder langs historische stations langs de Freedom Trail. Deze omvatten het Paul Revere House, de Old Corner Bookstore, de beroemde King's Chapel en de begraafplaats, naast vele andere epische plaatsen waar veel van de hedendaagse Amerikaanse geschiedenis werd geschreven.

Als aanvulling op de dagtocht ervaar je het Boston Tea Party Ships & Museum, een museum in de vorm van een schuit die op het water drijft. Daar leer je op een heel bijzondere manier over de geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie: elke deelnemer kruipt in de huid van een historische figuur.

Reviews

4.8
· 464 Reviews
 • B
  Biel
  5
  (0 Reviews)
  Mijn favoriet van alle activiteiten op deze excursie was het drijvende museum in de vorm van een aak. Ik heb daar veel geleerd.
 • L
  Lydia
  5
  (0 Reviews)
  Geweldig reisje naar Boston voor een goede prijs.
 • A
  Ainara
  5
  (0 Reviews)
  Wij hebben een heerlijke familiedag in Boston doorgebracht, veel geleerd en verschillende interessante plaatsen bezocht.
 • N
  Nico
  5
  (0 Reviews)
  Mijn vrouw en ik hebben echt genoten van deze tour, het is een geweldige manier om een middag door te brengen met een verscheidenheid aan sightseeing stops.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid