Central Park koetstocht

4
(234 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 20 minuten
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 113 € 103
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Rijd door Central Park in een door paarden getrokken koets en voel je de hoofdrolspeler van een unieke ervaring. Tijdens deze korte rondleiding van ongeveer 20 minuten kunt u op een comfortabele en andere manier door het grootste park van de stad wandelen. Deze koetsrit is privé voor u en uw metgezellen in een groep van maximaal 4 personen. Daarom kunt u de route door het park aan uw eigen wensen aanpassen of u tijdens de rit door de chauffeur laten leiden.

 • Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van Central Park per paardenkoets
 • Pas uw tour aan of laat de chauffeur u begeleiden op uw rit.
 • Geniet van deze privé-ervaring voor u en uw metgezellen.
 • Er zijn veel vertrektijden beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw reis past.

Wat is inbegrepen

 • Paardenkoets tour door Central Park
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Central Park is enorm. Daarom is een koetsrondrit een geweldige manier om alles te zien en een ervaring als geen ander te beleven. Deze korte tour duurt ongeveer 20 minuten, maar het zal genoeg tijd zijn om de meest bekende plekken in het park te bezoeken. Aangezien dit een privétour is voor u en uw reisgenoten, kunt u de route aanpassen om de plaatsen te zien die u het meest interesseren. U kunt ook luisteren naar tips van uw chauffeur, die een lokale gids is die gespecialiseerd is in Central Park.

Er zijn verschillende vertrektijden beschikbaar. U kunt 's morgens van het park genieten en zien hoe het leven in Central Park er op klaarlichte dag uitziet. U kunt dit doen bij zonsondergang en de veranderende kleuren bewonderen vanuit de zetel van de paardenkoets. Of u kunt 's nachts boeken en het park verlicht zien. Wat u ook kiest, Central Park zal u niet onverschillig laten.

Deze rit is privé voor u en uw metgezellen. U kunt alleen, met z'n tweeën of in groep van deze exclusieve ervaring genieten. Het rijtuig heeft een maximale capaciteit van 4 personen; let op: twee kinderen onder de 7 jaar worden beschouwd als één volwassene.

Central Park is het meest gefilmde park in de filmwereld en u zult de bezienswaardigheden zeker herkennen zodra u ze ziet. Deze rit met de paardenkoets geeft je het gevoel alsof je in zo'n film zit. Ben je er klaar voor?

Reviews

4
· 234 Reviews
 • V
  Vilma
  5
  (0 Reviews)
  We hebben een geweldige tijd gehad, ik raad deze tour zeker aan, erg leuk, mooi en met een zeer informatieve chauffeur. Plus de mogelijkheid om spectaculaire foto's te nemen, alsof je in een film zit.
 • O
  Oscar
  4
  (0 Reviews)
  Een goede manier om in Central Park te komen
 • A
  Abel
  4
  (0 Reviews)
  Zeer mooie wandeling
 • G
  Gregory
  5
  (0 Reviews)
  De reis was gedenkwaardig, zeer professionele gids, ook als chauffeur deed hij het geweldig, hij was uitstekend.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid