Central Harlem: Mekka van de Afrikaans-Amerikaanse cultuurtour

4
(149 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 34 € 31
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bezoek de wijk Harlem en dompel u onder in de Afro-Amerikaanse cultuur. Een lokale gids neemt u mee naar bezienswaardigheden als het Apollo Theater en het Theresa Hotel. Geniet van het rijke culturele erfgoed van de straten tijdens een wandeltocht.

 • Leer alles over Harlem's Renaissance-tijdperk buurt.
 • Een plaatselijke gids zal u alles vertellen over de Afro-Amerikaanse geschiedenis.
 • Bezoek iconische monumenten zoals het Apollo Theater en Speaker's Corner

Wat is inbegrepen

 • Harlem Walking Tour
 • Lokale gids in Harlem

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Centraal Harlem is een gebied met een rijke geschiedenis. Miljoenen Afro-Amerikanen kwamen in het begin van de 20e eeuw naar New York en vestigden zich in deze straten. Elke hoek van de wijk herinnert aan dat tijdperk en deze rondleiding geeft u de kans om er alles over te weten te komen.

Een plaatselijke gids uit Harlem zal u vertellen over het belang van deze buurt in de Renaissance-periode. In het begin van de 20e eeuw begon zich in Midden-Harlem een sterke culturele, artistieke en sociale beweging af te tekenen. Het was de ontmoetingsplaats voor vele dichters, schilders, musici, schrijvers en kunstenaars in het algemeen.

Tijdens de tour komt u langs belangrijke plaatsen uit de geschiedenis van New York. Bewonder de gevel van het imposante Theresa Hotel of geniet van de architectuur van de statige huizen in de historische wijk. U kunt een bezoek brengen aan de Afrikaanse markt in Little Senegal of gaan winkelen in de 125th Street Mall.

Een hoogtepunt van de tour is zeker een stop bij het Apollo Theater. In deze iconische zaal hebben onder meer Michael Jackson, Aretha Franklin en Marvin Gaye opgetreden. Ook nu nog staan veel artiesten in de rij om auditie te doen en hun carrière een impuls te geven.

Central Harlem is een buurt met veel leven. Doe mee aan deze tour op de dag die het beste past bij uw reis en leer meer over de evolutie van de Afro-Amerikaanse cultuur van een lokale gids.

Reviews

4
· 149 Reviews
 • J
  Joe
  5
  (0 Reviews)
  Deze tour was het beste deel van mijn bezoek aan New York. De waarheid is dat Centraal Harlem een ongelooflijke activiteit heeft. De gids was een expert. Zeer tevreden. Zodra ik terug was, heb ik het aan al mijn vrienden en kennissen aanbevolen.
 • G
  Germán
  4
  (0 Reviews)
  Heel goed. Ik heb veel geleerd over de geschiedenis van de plaats en het Apollo Theater.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Reviews)
  Er is veel geschiedenis te delen in de Harlem buurt. De gids was zeer professioneel en deskundig.
 • S
  Solange
  5
  (0 Reviews)
  Een echte aanrader!
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid