New York City Hudson Yards en The High Line rondleiding

4.5
(98 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 41 € 38
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een rondleiding door Hudson Yards, een chique wijk in de Verenigde Staten. Het is nu erkend als het grootste particuliere vastgoedproject van het land. Je ziet innovatieve wolkenkrabbers, restaurants, winkels en kunst.

Je komt ook langs The High Line Park, een park gebouwd op spoorrails.

 • Je wordt begeleid door een lokale gids.
 • Je hebt de optie om een ticket voor The Vessel (een architectonisch juweeltje van een toeristische attractie) toe te voegen. Je kunt ook een ticket voor het observatorium The Edge toevoegen, dat glazen vloeren, een bar en een panoramisch uitzicht over de stad heeft.
 • Geniet van een wandeling door de tuinen van het verhoogde park The High Line. Vanaf het observatiedek heb je een bevoorrecht uitzicht over New York.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door Hudson Yards en het High Line Park.
 • Lokale gids.
 • Tickets voor The Edge observatorium (alleen als optie is gekozen)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Verken de wijk Hudson Yards tijdens een wandeling onder leiding van een plaatselijke bewoner. Je zult genieten van de straten van deze wijk vol innovatieve gebouwen. Je komt ook in The High Line Park, het enige park in New York waar je door gebouwen als het Whitney Museum of American Art, The Standard Hotel en Chelsea Market kunt lopen.

Hudson Yards ligt aan de westkant van Manhattan, naast de Hudson River en vlakbij Times Square. Het is ontworpen met als doel een duurzaam gebied in de Verenigde Staten te zijn.

Tijdens je rondleiding door Hudson Yards zie je moderne wolkenkrabbers, restaurants en winkels. Je gids vertelt je over de projecten in deze futuristische wijk en de meest prominente vastgoedontwikkelingen.

Je verkent het verhoogde park The High Line, gebouwd op voormalige treinsporen. Op je route zie je het Empire State Building. Je vindt er ook kunstwerken, eetstalletjes en ligstoelen om te zitten en van de zon te genieten.

Deze rondleiding neemt je mee in een wereld van technologie en geeft je een unieke ervaring. Als je het naar een hoger niveau wilt tillen, voeg dan tickets toe voor The Edge Observatory en bewonder de stad van bovenaf.

Reviews

4.5
· 98 Reviews
 • K
  Kerstin Wilder
  1
  (0 Reviews)
  It said free cancellation - it was a hassle to try to cancel the tickets (more than 24 hours in advance). I am still not sure they were cancelled and refunded
 • E
  Edie
  5
  (0 Reviews)
  We hadden regen, maar de gids ging daar goed mee om. Hij gaf veel historische en informatieve feiten, maar ook een zeer interessant inzicht met leuke weetjes.
 • S
  Sabela
  5
  (0 Reviews)
  zouden we zeker herhalen
 • B
  Brais
  4
  (0 Reviews)
  We hebben veel geleerd over een interessant deel van New York City. Het was de reis, de kosten en de moeite waard.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid