Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

New Yorkse reizen

De beste manier om de stad te verkennen zonder iets te missen is met een professionele gids die u tijdens de rondleiding begeleidt.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

16 minuten lezen

New Yorkse reizen

Luisteren naar de aanwijzingen van de gids | ©Hellotickets

New York is veel meer dan Times Square, het Vrijheidsbeeld en Central Park. Het zijn de pleinen, lanen en buurten. Leer de geschiedenis van de Big Apple en de New Yorkse levensstijl op de meest authentieke manier kennen met een selectie van de beste New York tours in het Engels.

1. De ultieme favoriet: de New York City contrast tour

Oversteken van Manhattan naar Brooklyn| ©Hellotickets
Oversteken van Manhattan naar Brooklyn| ©Hellotickets

Met de New York Contrasts Tour voorkom je de fout die veel reizigers maken als ze de Big Apple voor het eerst bezoeken: Manhattan niet verlaten. Om een volledig beeld te krijgen van New York City, raad ik u deze tour aan die u de vijf stadsdelen (Manhattan, Harlem, de Bronx, Queens en Brooklyn) laat ontdekken met een Engelssprekende gids.

Zoals de naam al aangeeft, maakt u kennis met de diverse culturele identiteit van de wijken van New York, waar de contrasten in de gevels van de huizen, de winkels, de straten en de mensen verbazingwekkend zijn binnen een paar blokken van elk stadsdeel.

Met deze tour ontdekt u de ware essentie van elke wijk en krijgt u een completer beeld van de stad dankzij het commentaar en de anekdotes van de lokale gids.

Bovendien is het geschikt voor iedereen, want een deel van de tocht wordt afgelegd met vervoer, om u te verplaatsen tussen de verschillende wijken die u bezoekt, en het andere deel wordt te voet afgelegd. Op deze Tour of Contrasts kunt u kiezen waar u eindigt: in Chinatown of onder de Brooklyn Bridge, in DUMBO, om verder te gaan met uw volgende plan op de agenda van uw reis.

Wat u zult zien

 • Harlem: De eerste stop is deze wijk in Manhattan om te leren over de geschiedenis en een fotostop te maken bij de Brownstones. U ziet ook het Apollo Theater en de Cotton Club, twee instellingen van de New Yorkse jazzmuziek in de jaren 1920, een tijd van grote culturele levendigheid in Harlem.
 • The Bronx: Deze stop neemt u mee op een tour langs iconische Bronx bezienswaardigheden zoals Yankees Stadium, inclusief filmlocaties en enkele van New Yorks meest beroemde straatkunst. In feite bezoek je een hele openlucht kunstgalerij, bekend als het Graffiti Universum.
 • Queens: het grootste en meest multiculturele stadsdeel van New York. Tijdens dit deel van de tour gaat de groep de chique wijk Malba binnen en verder naar Flushing Meadows Park waar u het stadion van de Mets, het rivaliserende team van de Yankees, kunt zien. Ook de US OPEN locatie en de wereldbol uit de film Men In Black. Naast andere bezienswaardigheden verkent u ook de wijk Little India.
 • Brooklyn: De wijk met de meeste identiteit in New York. U kunt de Joodse wijk Williamsburg verkennen, de industriële charme van DUMBO onder de Brooklyn Bridge en eindigen in Manhattan, in Chinatown en Little Italy met zijn rijke gastronomie.

Waarom ik het leuk vind

Met deze Contrasts Tour ziet u in één ochtend veel verschillende delen van New York waar u in uw eentje een dag of twee over zou doen, dus u bespaart tijd.

Boek de Contrasten Tour

2. New York in vogelvlucht: de helikoptervlucht

Uitzicht op de stad vanuit de helikopter| ©Hellotickets
Uitzicht op de stad vanuit de helikopter| ©Hellotickets

Een helikoptervlucht boven New York is een ervaring die niet mag ontbreken op uw reis, vooral niet op een zonnige dag. De stad vanuit vogelperspectief bekijken maakt een enorme indruk en u zult een onvergetelijke herinnering hebben om na te vertellen wanneer u naar huis terugkeert.

Vanuit de hoogte kunt u genieten van het beste uitzicht op de meest iconische monumenten van Manhattan, zoals het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, het One World Observatory, het Chrysler Building, het Empire State Building, de George Washington Bridge en de immense natuurlijke uitgestrektheid van Central Park.

Maak je klaar om de torenhoge wolkenkrabbers te bewonderen en vlieg over de Big Apple tijdens een spannende helikoptervlucht van 15 minuten. Bekijk voor meer informatie over deze ervaring dit artikel over de beste helikoptertochten in New York.

Wat u zult zien

 • Downtown Heliport
 • Ellis Island
 • Vrijheidsbeeld
 • Governors Island
 • Ground Zero en One World Observatory
 • Brooklyn Bridge
 • Empire State Building
 • Madison Square Garden
 • Chrysler Building en Rockefeller Building
 • Times Square en MetLife Building
 • Intrepid Zee, Lucht & Ruimtevaart Museum
 • Central Park
 • Washington Bridge

Waarom ik het leuk vind

Of het nu je eerste keer is in de stad of je bent een vaste klant, deze vogelvlucht geeft je het beste uitzicht op de stad en een flinke dosis adrenaline. Ik verzeker je dat je het nooit zult vergeten!

Boek een helikoptervlucht

3. Tour de Bronx, Queens en Brooklyn met de bus

Touren door New York| ©Hellotickets
Touren door New York| ©Hellotickets

Net als de vorige laat deze Bronx, Queens and Brooklyn Contrasts Tour u kennismaken met andere boroughs en wijken buiten het toeristische Manhattan in Midtown, waar veel reizigers geneigd zijn te verblijven.

Ook tijdens deze tour maakt u kennis met het multiculturalisme en de contrasten van de stad, de verschillende architectuur van de wijken, de mensen... Kortom, een complete tour die, naar mijn mening, perfect is om onze reis mee te beginnen.

Wat ik zou willen benadrukken aan deze bustour door de Bronx, Queens en Brooklyn is dat hij u wegvoert van het stadscentrum om u scènes te laten zien van het dagelijks leven in andere stadsdelen van New York zoals Queens, Brooklyn of de Bronx in een comfortabele sightseeing tour van 4 uur aan boord van een bus. U verkent de gebieden die minder door toeristen worden bezocht en leert de authentieke kant van New York kennen.

Wat u zult zien

 • The Bronx: Bij deze stop maak je een tour door de Bronx om de buitenkant van 's werelds beroemdste honkbalstadion, Yankees Stadium, te zien. U komt ook door Little Italy, waar u het Italiaanse erfgoed van New York kunt opsnuiven en koffie kunt drinken.
 • Queens: het meest multiculturele en uitgestrekte stadsdeel van New York. In dit deel van de tour gaat de groep naar Flushing Meadows Park waar het stadion van het rivaliserende team van de Yankees, de New York Mets, staat. Het is ook de thuisbasis van de US OPEN en de populaire Men In Black's Unisphere.
 • Brooklyn: De wijk met de meeste identiteit in New York. U kunt wandelen in de Joodse wijk Williamsburg en het panoramische uitzicht op Manhattan en de Brooklyn Bridge bewonderen in de charmante boheemse wijk DUMBO.

Waarom ik het leuk vind

Het lijkt me een goede gelegenheid om de stad en de beste buurten van New York te leren kennen als je ervan wilt genieten als een New Yorker, met het voordeel dat je begeleid wordt door een professionele gids die je in het Spaans de bezienswaardigheden van elke buurt vertelt, wat geweldig is als je niet goed Engels spreekt. En met een bonus: hij laat je delen van New York zien die veel toeristen nooit verkennen.

Als je de Big Apple voor het eerst bezoekt, is het een goed eerste contact. Terwijl u luistert naar de uitleg van de gids, ziet u de stad door het raam van de bus, stapt u uit bij de haltes en loopt u door elke wijk om enkele plaatsen te ontdekken die de geschiedenis van New York hebben gevormd. Allemaal in een paar uur tijd.

Boek een bustour met gids

4. Ontdek de ziel van New York met een rondleiding door Harlem en een gospelmis

Streets of Harlem| ©Philippe Delberghe
Streets of Harlem| ©Philippe Delberghe

De beste manier om de culturele diversiteit van New York te ervaren en de wortels van de Afro-Amerikaanse gemeenschap te ontdekken is om je onder te dompelen in de cultuur van Harlem met een volledige rondleiding door Harlem met gospelmis.

Wat u zult zien

Tijdens een van de vele rondleidingen door Harlem ontdekt u iconische plaatsen zoals het Morris-Jumel Mansion (het oudste huis in Manhattan uit de 18e eeuw), Sylvan Terrace (een eigenzinnige geplaveide straat met identieke huizen), de Cotton Club (een beroemde nachtclub die tijdens het verbod werd geopend) en het legendarische Apollo Theater (waar muzieksterren als Ella Fitzgerald, James Brown, Diana Ross en The Jackson 5 het groot hebben gemaakt), onder andere.

Als u uw bezoek afrondt met een eucharistieviering in de Harlem Churches, houdt u even op toerist te zijn en wordt u een buurtgenoot.

De tour door Harlem eindigt met een bezoek aan de Malcolm X Moskee en een blik op de in het oog springende graffiti die de Afro-Amerikaanse cultuur viert - u zult niet stoppen met foto's maken! Je ontdekt ook de beste plekken om naar jazz te luisteren in Harlem.

Waarom ik het leuk vind

Een wijk met zoveel cultuur en contrast is het ontdekken waard met een gids die u laat kennismaken met de gebruiken en levenswijze van de plaatselijke bevolking. Hij of zij neemt u mee naar de meest emblematische plaatsen in de omgeving en geeft u de beste aanbevelingen als u op eigen houtje verder wilt gaan.

Boek een Harlem Tour met Gospel Mass

5. Groet het Vrijheidsbeeld en bezoek Ellis Island

Vrijheidsbeeld bij zonsondergang| ©Hellotickets
Vrijheidsbeeld bij zonsondergang| ©Hellotickets

Er zijn vele manieren om New York te bekijken: op straatniveau, wandelend tussen de wolkenkrabbers, vliegend over de stad in een helikopter of aan boord van een veerboot, starend naar de skyline van Manhattan en op weg naar Liberty en Ellis Island.

Om het Vrijheidsbeeld te bezoeken, kunt u kaartjes kopen en op eigen gelegenheid de veerboot naar het Vrijheidsbeeld nemen of een tour nemen die u meeneemt naar het Vrijheidsbeeld om te leren over de geschiedenis achter Amerika's grote icoon, het Vrijheidsbeeld, samen met het Liberty Island Museum en een rondleiding over het Liberty Island terrein.

Wat u zult zien

De tour wordt begeleid door een professionele gids met wie u inscheept in Battery Park, op het zuidelijke puntje van Manhattan om de drukte te vermijden. Omdat het Vrijheidsbeeld een van de belangrijkste toeristische attracties van New York is, heeft het de neiging druk te zijn, dus mijn advies is om de eerste veerboot in de ochtend te nemen als u die wilt vermijden, want de wachttijd voor de volgende veerboten is meestal veel langer en kan oplopen tot een uur.

Tijdens de tocht vertelt de gids het verhaal van Lady Liberty en hoe ze vanuit Frankrijk naar de Verenigde Staten kwam om het symbool van vrijheid te worden dat ze nu is.

Sommige rondleidingen omvatten een bezoek aan Ellis Island en het Immigratiemuseum, waar foto's, brieven en persoonlijke voorwerpen uit die tijd worden tentoongesteld. Het lezen van de ware verhalen van die immigranten op zoek naar een beter leven is ontzagwekkend.

Waarom ik het leuk vind

Tijdens uw bezoek kunt u het iconische symbool van de stad van dichtbij bewonderen en genieten van het ongelooflijke uitzicht op het Vrijheidsbeeld:

 • One World Observatory
 • Brooklyn Bridge
 • Manhattan Bridge
 • Empire State Building
 • Hudson Yards wolkenkrabbers

Boek een Vrijheidsbeeld Tour

6. Ontdek filmlocaties tijdens een "movie tour"

Vrienden' Manhattan flat| ©Wikimedia
Vrienden' Manhattan flat| ©Wikimedia

Als u op zoek bent naar een leuke excursie tijdens uw verblijf in New York, maak dan een rondleiding langs de beste film- en serielocaties. Hoe vaak heeft u de Big Apple niet gezien als een geweldig tv-decor? Nu kun je door de straten lopen en je voelen alsof je in een film bent gestapt tijdens deze 3 uur durende tour langs locaties die zijn verschenen in shows als 'Friends', 'Seinfeld', 'Girls' en 'Glee', naast vele anderen.

Als je een filmliefhebber bent, zul je er echt van genieten, want de gids weet veel over de entertainmentindustrie en vertelt leuke anekdotes over 'Ghostbusters', 'I Am Legend', 'How I Met Your Mother' of 'Spiderman' om maar een paar titels te noemen. U kunt hiervoor een rondleiding volgen of zelf op zoek gaan naar de sets.

Wat u zult zien

 • Central Park
 • Wollman Rink
 • Lincoln Center for the Performing Arts
 • Fifth Avenue
 • GhostBusters Brandweerkazerne
 • Macy's Herald Square
 • Vriendengebouw

Waarom ik het leuk vind

Een van de belangrijkste factoren die van New York New York maken, is de aantrekkingskracht ervan als decor voor duizenden films. Door op zoek te gaan naar de meest iconische locaties van de stad, dwing je jezelf om door de straten te dwalen en de geheime plekjes van New York te ontdekken.

Boek een filmlocatie tour

7. Fiets door Central Park

Fietsen door Central Park| ©Hellotickets
Fietsen door Central Park| ©Hellotickets

Als er een beroemd park bij uitstek is in New York, dan is het Central Park, het meest bezochte stadspark ter wereld en een echte groene long voor de stad. Het wordt beschouwd als een van de beste parken in New York en is ideaal om op elk moment van het jaar te bezoeken.

Wat u zult zien

Een wandeling door Central Park duurt, gezien de omvang ervan, meerdere bezoeken, want er is zoveel te zien en het is enorm groot. Het werd in 1857 aangelegd in het centrum van Manhattan voor de elite van New York om te genieten van de natuur in een steeds groter wordende stad.

Door een fiets te huren of op eigen gelegenheid door het park te rijden, ontdekt u het gebied op een leuke manier en ziet u enkele van de filmlocaties die hier zijn opgenomen, evenals verschillende huizen van beroemdheden.

Waarom ik het leuk vind

Tijdens de herfst in New York is fietsen door Central Park een van de beste dingen om te doen als de zon 's ochtends nog warm is. Het landschap is getint met tinten oker, rood, bruin, oranje... Het is een explosie van kleur om te zien! Neem je camera mee en maak je klaar om de mooiste foto's van je reis te maken.

Boek een rondleiding door Central Park

8. Hudson River Cruises: de beste tour door New York City per boot

De avond valt en je hebt zin om te ontspannen, maar je wilt niets missen in New York City. De oplossing? Blijf genieten van de verlichte skyline tijdens een ontspannende boottocht op de Hudson River rond Manhattan Island. Kunt u zich voorstellen te dineren aan boord van een luxe jacht? Of kijkt u liever naar de laatste stralen van de zonsondergang vanaf een romantische zeilboot?

Wat u zult zien

New York biedt verschillende cruises op de Hudson rivier voor alle smaken en (vooral) alle budgetten, dus welke tijd u ook heeft of welk budget u ook in deze tocht wilt investeren, het is de moeite waard om de opties te bekijken en uw eigen keuze te maken.

Wie de Brooklyn Bridge vanaf het water wil oversteken en Manhattan verlicht wil zien, kiest voor een van de beste dinner cruises op de Hudson. Stof je beste kleren af en zet koers!

Waarom ik het leuk vind

Het is een van de meest ontspannende attracties van de stad en geloof me, je zult het nodig hebben na een paar dagen daar. U zult genieten van een prachtig uitzicht terwijl u feestviert onder de sterren.

Boek een Hudson rivier cruise

9. De meest comfortabele: de sightseeing bustour door de stad

De tourbus die over Times Square rijdt| ©Hellotickets
De tourbus die over Times Square rijdt| ©Hellotickets

Zoals gebruikelijk bij dit soort tours krijgt u met de New York sightseeing bus de kans om de Big Apple in alle comfort en vrijheid te verkennen: u doorkruist de stad aan boord van een dubbeldekker bus met een levende gids die u alle geheimen en anekdotes vertelt. U kunt kiezen voor 1, 2 of 3 dagen sightseeing bus tickets.

De tour heeft meer dan 40 stops en stelt u in staat de stad op uw gemak te verkennen.

Rondleiding door de stad

De rondleiding door de binnenstad duurt 3 uur en vindt plaats tussen 8.00 en 18.00 uur, om de 15-20 minuten. Deze rondleiding door het centrum van New York City kan bij elk van de 18 haltes op deze route beginnen.
Bezienswaardigheden op de downtown tour zijn onder andere:

 • Vrijheidsbeeld
 • Flatiron Building
 • Empire State Building
 • Ellis Island
 • Rockefeller Center
 • Het Museum voor Moderne Kunst (MoMA)
 • Whitney Museum of American Art
 • Seaport District NYC
 • Fifth Avenue
 • Times Square
 • Radio City Music Hall
 • St. Patrick's Cathedral
 • Intrepid Zee, Lucht & Ruimtevaart Museum
 • SoHo
 • Greenwich Village
 • Little Italy
 • Chinatown
 • Madame Tussauds New York
 • Madison Square Garden
 • Top of the Rock Observatorium
 • Lower Manhattan
 • Ripley's Believe It or Not! Times Square
 • 9/11 Memorial
 • 42nd Street
 • One World Observatory

Uptown Tour

Deze Uptown New York tour gaat tussen 9.00 en 16.00 uur elke 20-30 minuten. Het duurt 2 uur en de tour kan bij elk van de 20 haltes worden gestart. Bezienswaardigheden die deel uitmaken van de Uptown tour zijn onder andere:

 • Strawberry Fields, John Lennon Memorial
 • Amerikaans Natuurhistorisch Museum
 • New-York Historical Society Museum & Library
 • Kathedrale Kerk van Sint Jan de Goddelijke
 • Malcolm Shabazz Harlem Market
 • Museum van de Stad New York
 • Het Joods Museum
 • Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum
 • Solomon R. Guggenheim Museum
 • Het Metropolitan Museum of Art
 • Central Park
 • Central Park Zoo
 • Frick Collectie
 • Rockefeller Center
 • Radio City Music Hall

Night Sightseeing Bus

De New York City nachtbus heeft ook zijn voordelen. U toert door de stad terwijl u geniet van de ongelooflijke verlichting en een pauze neemt na een lange dag sightseeing. Ze zijn ongeveer 2 uur beschikbaar en werken meestal tussen 18.00 en 21.00 uur.

Deze nachttours zijn niet hop-on hop-off, wat betekent dat u op geen enkel moment van de tour kunt uitstappen en weer instappen. Je hebt 2 stops en deze tour kan maar één keer gedaan worden. Het beste van alles is dat je de essentie van de stad leert kennen:

 • Times Square
 • Empire State Building
 • Flatiron Building
 • Greenwich Village
 • SoHo
 • TriBeCa
 • Chinatown
 • Little Italy
 • Manhattan Bridge
 • DUMBO
 • Brooklyn Heights Promenade
 • Lower East Side

De ritervaring

Als u even weg wilt van de meer traditionele bustours en een andere kijk op de stad wilt krijgen, raad ik u deze kaartjes aan voor The Ride experience, een interactieve rit door de mooiste straten van Manhattan.

De gids geeft u een nieuwe kijk op de stad die u nog niet kende en u zult een andere avond beleven - in New York is alles mogelijk!

Waarom ik het leuk vind

Het is een geweldige manier om de stad van boven naar beneden te verkennen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het openbaar vervoer: u verplaatst zich snel en comfortabel tussen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad terwijl u toch geniet van de bezienswaardigheden en de beste foto's maakt.

Boek de tourbus

10. Het meest gekoesterde souvenir van uw reis: Brooklyn Christmas Tour

Als u New York bezoekt rond kersttijd, bent u waarschijnlijk bekend met de wijk Dyker Heights: het is de wijk in Brooklyn waar de lokale bevolking elk jaar strijdt om de beste kerstversiering en -verlichting. Bij uw bezoek ziet u enkele van de meest ongelooflijke versieringen en verlichting in New York, meer dan u ooit eerder hebt gezien.

Wat u zult zien

Tijdens de Brooklyn Christmas tours wandel je door de wijken Dyker Heights en Bay Ridge, zie je allerlei kerstversieringen, de kerstman, rendieren, kerstelfen, notenkrakersoldaten en andere sterren van de Amerikaanse kerstverbeelding.

Natuurlijk is dit een nachtelijke rondleiding om te genieten van de lichtjes in al hun glorie, en u wordt begeleid door een plaatselijke gids die u de verbazingwekkende verhalen achter de versieringen van elk huis zal vertellen, en er zijn er bij die uw hart echt zullen doen smelten.

Als je met kinderen naar New York reist, is dit de tour die ze zich voor altijd zullen herinneren, want het is alsof je wordt meegenomen naar een sprookjeswereld. Het is een geweldige manier om Brooklyn te ontdekken in deze speciale tijd van het jaar. Als u het beste van de stad met Kerstmis wilt blijven ontdekken, mis dan niet de mooiste kerstbomen en het Rockefeller Center met Kerstmis, een dromerige enclave.

Waarom ik het leuk vind

De winterkou in New York verslaan is niet altijd gemakkelijk, maar deze kersttours laten u de warmte voelen van de lichtjes en de unieke sfeer die New York kenmerkt in deze magische tijd van het jaar. Het is echt een filmervaring.

Kerstrondleiding door Dyker Heights en Brooklyn

11. Gay Pride Tour

Bent u bekend met de Stonewall-opstand en de relatie van kosmopolitisch New York met de LGBT-beweging? Tijdens deze rondleiding ontdekt u waarom New York een van de grootste steden ter wereld is, en niet alleen wat betreft de omvang van de wolkenkrabbers.

Wat u zult zien

Je ziet de legendarische plekken van de stad, maar vanuit een ander gezichtspunt: dat van een gids die je vertelt hoe de Stonewall-opstand die in New York plaatsvond de basis legde voor de hele LGBT-beweging. De tour omvat de Stonewall Inn, het Axis Theatre Center en het Gay Liberation Monument.

Waarom ik het leuk vind

Omdat het een noodzakelijke tocht is, zelfs vandaag, om in gedachten te houden wat de kiem was van de rechten die we vandaag hebben en ook om te onthouden hoeveel er nog gedaan moet worden op plaatsen die niet New York zijn.

Boek een Gay Pride Tour door New York City

12. Slavernij Geschiedenis Tour

Deze tour is een nieuwe manier om naar de stad te kijken, niet alle belangrijke plekken in New York staan in de reisgidsen en dit is een kans om een andere kant van de stad van wolkenkrabbers te ontdekken.

Wat u zult zien

U ziet plaatsen in New York die historisch verbonden zijn met de slavernij, zoals de Afrikaanse begraafplaats en de Underground Railroad. Natuurlijk ontdek je ook hoe de bevrijding van slaven in de jaren 1800 plaatsvond.

Waarom ik het leuk vind

Omdat het gaat over een deel van de geschiedenis van New York dat vaak over het hoofd wordt gezien als we het Empire State Building beklimmen of door Central Park lopen. Steden zijn ook de mensen die er hebben gewoond, geleden en geworsteld, en daarom is een bezoek aan New York niet compleet zonder deze tour.

Boek een slavernijtour door New York City

13. New York Kroegentocht

Heb je zin om te feesten na een intense dag sightseeing? Dit is de tour die je zoekt, en als je mensen wilt ontmoeten, is dit ook je kans! De klassieke kroegentocht heeft ook zijn New Yorkse versie.

Wat u zult zien

Vier historische pubs in het centrum van New York waar u de beste kwaliteitsbieren en cider kunt proeven. Dit is niet alleen een kroegentocht, maar een deskundige gids vertelt u ook de geschiedenis van New Yorks legendarische Stone Street en neemt u mee terug naar de koloniale tijd.

Waarom ik het leuk vind

Van alle tours is dit de tour waar je de meeste kans hebt om andere reizigers te ontmoeten met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Bovendien is het niet gemakkelijk om het nachtleven in een onbekende stad te leren kennen; als u wordt rondgeleid, leert u een deel van New York kennen dat u in uw eentje niet zo gemakkelijk zult kunnen ontdekken.

Boek een Stone Street Pub Tour

Veelgestelde vragen

 • Wat is de beste tour van New York?

  Hoewel er niet één tour is die beter is dan de rest in New York, komt de begeleide dagtour door New York het dichtst bij de definitie, aangezien het een van de populairste en hoogst gewaardeerde ervaringen in de stad is. Daarop ziet u iconische bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, het 9/11 Memorial, Wall Street en Central Park.

 • Hoe lang duurt een rondleiding door New York meestal?

  De gemiddelde duur van een stadstour ligt tussen de 4 en 5 uur, met enkele uitzonderingen tot 7 uur. Er zijn ook korte rondleidingen van 1 tot 2 uur die meestal gericht zijn op een bezoek aan een specifiek deel van New York.

 • Hoe kan ik New York vanuit een ander perspectief zien?

  Chelsea en High Line wandeltocht De High Line neemt u mee naar een oude spoorlijn omgebouwd tot een park dat een deel van de stad doorkruist. Terwijl u geniet van een aangename wandeling, heeft u een mooi uitzicht op de stad op de achtergrond, en vervolgens bezoekt u de wijk Chelsea, bekend om zijn bioscoopverbindingen.