New York Slavernij en Underground Railroad tour

4.5
(202 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 52 € 48
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Reis terug in de tijd met deze ongeveer tweeënhalf uur durende rondleiding door het African Burial Ground National Monument en de Underground Railroad. Twee iconische plaatsen die de geschiedenis van de slavernij in New York weergeven.

 • Leer met een lokale gidsover de iconische plaatsen in New York die verband houden met de slavernij.
 • Ontdek hoe de bevrijding van slaven in 1800 in NYC gebeurde.
 • Bezoek het African Cemetery National Monument, waar de overblijfselen van meer dan 419 Afrikaanse Amerikanen liggen.

Wat is inbegrepen

 • Slavernij en Underground Railroad Historische Tour
 • Deskundige lokale gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van een tweeënhalf uur durende rondleiding door het African Burial Ground National Monument en de Underground Railroad. Twee iconische plaatsen die de geschiedenis van de slavernij in New York onthullen.

U bezoekt het African Burial Ground National Monument, waar de overblijfselen van meer dan 419 Afrikaanse Amerikanen (sommigen vrij, de meesten slaven) uit de 17e en 18e eeuw zijn begraven. Sinds 19 april 1993 staat deze site op de lijst van het National Register of Historic Places.

Tijdens de rondleiding legt uw gids de geschiedenis van de slavernij in de hoofdstad van de wereld uit en leert u over de bevrijding van de slaven in de jaren 1800.

U verkent ook de Underground Railroad en leert hoe dit vervoermiddel een clandestien netwerk werd dat duizenden slaven in staat stelde uit de Verenigde Staten te ontsnappen.

Na deze rondleiding krijg je een volledig beeld van hoe de slavernij in de hoofdstad van de wereld sociaal, politiek en economisch werd beleefd.

Reviews

4.5
· 202 Reviews
 • D
  Dariusz
  4
  (0 Reviews)
  Onze gids was geweldig, hij wist heel goed waar hij het over had. Het enige dat voor verbetering vatbaar is, is dat de groep vrij groot was, ik had liever een kleinere groep gehad.
 • S
  Santiago
  5
  (0 Reviews)
  De gids was zeer deskundig en je kon merken dat hij gepassioneerd was over het delen van kennis over de slavenhandel in de VS en de Underground Railroad in New York, hij zorgde er zeker voor dat je meer wilde leren, dus ik moedig je aan om deze tour te boeken!
 • L
  Laura
  5
  (0 Reviews)
  Ik ben zo blij dat we de tour geboekt hebben, onze gids was uitstekend, hij vertelde ons de geschiedenis van NY op een zeer impactvolle en zinvolle manier. Ik heb ook nieuwe dingen geleerd die ik nog niet wist, en de rondleiding was erg kort. Ik raad het ten zeerste aan.
 • A
  Arantxa
  5
  (0 Reviews)
  Deze rondleiding was een zeer goede introductie tot een moment in onze geschiedenis dat veel te lang verborgen is gebleven.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid