Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

New York Madison Square Garden rondleiding

4.5
(870 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
50 € 46 €
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bekijk alle gebieden van het machtige Madison Square Garden met deze exclusieve, all-access rondleiding die ongeveer 1 uur en 15 minuten duurt.

Verken de belangrijkste sport- en amusementstempel van New York waar Madonna, de Rolling Stones en Cirque du Soleil hebben gespeeld en waar de gouden geschiedenis van het boksen werd geschreven met de epische gevechten van Mohammed Ali.

 • Neem een kijkje in de ingewanden van Madison Square Garden tijdens een all-access rondleiding door het gebouw.
 • Herbeleef epische momenten in de sport, waaronder de gevechten van Mohammed Ali, Rocky Marciano en Joe Frazier.
 • Bekijk de thuisarena van de New York Knicks van de NBA en het ijshockeyteam van de NHL, de Rangers.
 • Krijg toegang tot exclusieve ruimtes en teamkleedkamers

Wat is inbegrepen

 • Ingang tot Madison Square Garden
 • Rondleiding door het Madison Square Garden gebouw
 • Volledige toegang tot exclusieve delen van het stadion en de kleedkamers van het team
 • Lokale gids vertelt de geschiedenis van het complex

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Vervul je droom om de exclusieve delen van Madison Square Garden te zien door deel te nemen aan deze rondleiding die ongeveer 1 uur en 15 minuten duurt.

Herbeleef het toneel van de meest epische gevechten uit het gouden tijdperk van het boksen, waaronder die van Mohammed Ali, Rocky Marciano en Joe Frazier, drie legendarische boksers die titels wonnen in de arena.

Bezoek de arena waar muzieksterren als Madonna en de Rolling Stones de menigte op stelten hebben gezet.

Als je een basketbal- of ijshockeyfan bent, kun je de thuisarena van de Knicks van de NBA en de Rangers van de NHL bezoeken , want Madison Square Garden heeft een multifunctionele baan die afhankelijk van de gelegenheid verandert in een basketbalveld of een ijsbaan.

Je hebt volledige toegang tot de kleedkamers van de teams onder begeleiding van een plaatselijke expert die je vertelt over de gedenkwaardige geschiedenis die op deze sportlocatie is geschreven.

Beoordelingen

4.5
· 870 Beoordelingen
 • K
  Katherine
  4
  (0 Beoordelingen)
  Ik vond de rondleiding te kort. Het stadion is te groot om het in zo'n korte tijd te zien. We hadden minstens 30 minuten meer moeten krijgen. Hoewel de aandacht van de gids zeer aangenaam was, was de tijdsfactor een probleem dat niet aan mijn verwachtingen voldeed.
 • Y
  Yadiel
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik wist niet dat het er zoveel waren. Ik dacht dat het hooguit uit de jaren 80 was. Ik vond het een geweldig tintje dat de gids de tijd nam om de geschiedenis van Madison Square Garden te vertellen. De tour is perfect voor iedereen die van sport houdt, ongeacht leeftijd.
 • J
  Jenna
  5
  (0 Beoordelingen)
  Mijn partner en ik gingen samen met mijn ouders en mijn schoonfamilie. Onze ouders zijn sportfanaten en hebben de hele rondleiding met de gids aandachtig naar hem geluisterd, terwijl onze moeders lachten om de aanblik van twee oude mannen die zich als kinderen gedroegen. Het was een erg grappige ervaring.
 • G
  Gibran
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik wist niet dat Madison Square Garden zoveel veranderingen had in zo weinig jaren. Het was verbazingwekkend om te bedenken hoe het moet zijn geweest om naar de eerste versie van deze monumentale arena te komen. Het was een ervaring om nooit te vergeten.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid