Hop On Hop Off New York Nacht rondleidingen

De nachtelijke gloed van New York bekijken is een must en aan boord van een nachttourbus door de straten cruisen is de meest ontspannende manier om een vermoeiende dag af te sluiten.

María Cano

María Cano

9 minuten lezen

Hop On Hop Off New York Nacht rondleidingen

New York Night | ©Davide Gabino

Wat is een betere manier om de dag af te sluiten dan met de New York Night Bus Tour. Een echte aanrader om op een comfortabele manier de magie van de New Yorkse nacht, de lichtjes en de unieke en bijzondere sfeer te beleven.

Als u een van de beste toeristenbussen in New York wilt nemen, kunt u ook overwegen om dit 's nachts te doen om van de verlichting van de Big Apple te genieten. Dit is tenslotte de stad die nooit slaapt, toch?

De beste optie

New York hop on hop off Big Bus bezienswaardigheden tour

De lichten van de stad, vanuit de tourbus

De beste optie para seguir recorriendo la ciudad que nunca duerme cuando anochece. Disfruta de las principales calles, avenidas y plazas de la Gran Manzana a bordo de un autobús de dos pisos.

Terwijl de stad overdag honderden attracties, musea, rondleidingen en activiteiten biedt, zult u New York 's nachts op eigen houtje moeten ontdekken. Daarom zal een avond aan boord van een sightseeing bus om het beste van de straten te ontdekken u het leven gemakkelijker maken.

Na een lange dag in Manhattan te hebben rondgewandeld of de winkels, hoekjes en restaurants te hebben ontdekt, lijkt het de beste manier om de dag af te sluiten (en een paar prachtige foto's te maken!) als u zich laat gaan terwijl u vanaf de top van een dubbeldekkerbus over de stad uitkijkt.

Aanrader als... je zin hebt om na zonsondergang de stad te blijven ontdekken. Vooral aan te bevelen als u met uw gezin reist of in de winter, wanneer de kou na zonsondergang op de loer ligt.


Wat ziet u in de New York City Night Sightseeing Bus

Nachtelijke toeristenbus in Time Square| ©Elliott Cowand
Nachtelijke toeristenbus in Time Square| ©Elliott Cowand

In tegenstelling tot de bustours overdag, die verschillende routes en routes hebben, biedt de Night Bus Tour één enkele route die langs de populairste plekken van New York City voert.

Maar zelfs als u geen keuze hebt, is het meestal de voorkeursroute voor bezoekers aan New York City, omdat het een heel ander uitzicht op de stad biedt.

Hoofd Stops

  • Times Square
  • Broadway
  • Grand Central Terminal
  • Chrysler Building
  • Empire State Building
  • Rockefeller Center
  • Fifth Avenue
  • Brooklyn Bridge

Boek een Manhattan Nacht Bus Tour

Verschillen tussen het nemen van de sightseeing bus overdag vs. 's nachts

Tower Street Toeristen Bushalte| ©Matt Towe
Tower Street Toeristen Bushalte| ©Matt Towe

Voor velen kan het toegeven aan het comfort van een toeristenbus lijken op een 'niet zo lokale' ervaring en, zoals de naam al doet vermoeden, misschien een beetje te toeristisch. Maar de waarheid is dat als je het goed gebruikt, het een bondgenoot kan zijn tijdens je reis.

Wat is het verschil tussen een sightseeing bus overdag of 's nachts? We bekijken het hieronder

Dienstregelingen

Terwijl de tourbussen overdag meestal rond 17.30 uur 's avonds voor het laatst vertrekken, beginnen de nachtbussen rond deze tijd te rijden. Vooral in de winter wordt het vroeg donker in New York, dus als u de stad verlicht wilt zien, raad ik u aan voor de nachtbus te kiezen. Tussen ongeveer 18.00 en 20.00 uur zijn er om de 20 minuten vertrekken.

De haltes

Tourbussen die overdag rijden hebben meestal meerdere routes, maar de nachtbus heeft maar één route, alleen langer en dus met meer haltes.

Het verschil tussen dag- en nachtbussen is dat dagbussen zich concentreren op de meest toeristische plaatsen in de stad en nachtbussen voorrang geven aan de verlichting van plaatsen en gebouwen. Merk op dat u deze dienst overdag niet alleen kunt gebruiken om de stad te zien, maar ook om u van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, maar 's nachts zijn bijvoorbeeld de musea gesloten, zodat de reis meer op de bezienswaardigheden is gericht.

Tarieven

De prijs van het kaartje is dezelfde voor de dagbus als voor de nachtbus. Het verschil is dat u voor die prijs overdag de mogelijkheid hebt om verschillende keren in de bus te stappen (omdat u hem niet alleen gebruikt om door de stad te rijden en de bezienswaardigheden te bekijken, maar ook om u van de ene plaats naar de andere te verplaatsen) en dat u 's nachts voor de prijs van het kaartje waarschijnlijk maar één keer zult gaan en er verder geen gebruik meer van zult maken.

Hoewel de prijs van de bustour zowel overdag als 's nachts rond de 40 euro ligt, kunt u overdag combinaties van het toeristenbusticket met verschillende attracties in New York City vinden met hogere prijzen.

Verschillende toepassingen

Een van de belangrijkste toepassingen van het ticket voor de sightseeing bus overdag is het gebruik ervan als vervoermiddel om van de ene bezienswaardigheid naar de andere te gaan. De routes bestrijken, zoals we al gezien hebben, vrijwel de hele stad en brengen u naar de belangrijkste punten van de stad (musea, uitkijkpunten, pleinen, lanen, wijken...).

s Nachts daarentegen zijn de haltes en routes veel beperkter, dus neem het met het doel om een volledige tour te doen en te genieten van de manier waarop, om de meest relevante delen van de stad uit te kammen en te genieten van de verlichting, zonder afhankelijk te zijn van de metro of lange wandelingen te maken aan het eind van de dag.

Hoe lang de hele tour met de bus duurt (dag of nacht)

Park Ave Viaduct viaduct bij Grand Central Terminal in New York.| ©Kyle Ortiz
Park Ave Viaduct viaduct bij Grand Central Terminal in New York.| ©Kyle Ortiz

De nachtbusroute kan twee keer zo lang duren als de dagbusroute. Terwijl de tourbussen er overdag meestal een uur tot anderhalf uur over doen om een volledige tour af te leggen, kan de nachtbus er tot vier uur over doen (afhankelijk van het bedrijf dat u kiest, zijn er ook routes van twee uur).

Natuurlijk is het altijd mogelijk om de tour in te korten, maar ik raad aan om de hele tour te doen, omdat er 's avonds zoveel te zien is in New York dat de vier uur niet te lang zijn.

Hoe u een kaartje kunt kopen voor de New York City Sightseeing Bus by night

Broodway, een van de haltes van de nachtbus.| ©Marcos Rivera
Broodway, een van de haltes van de nachtbus.| ©Marcos Rivera

Er is veel vraag naar de nachtbusdienst in New York City en idealiter koopt u uw kaartje van tevoren online als u uw bezoek niet wilt missen. Uw ticket wordt rechtstreeks naar uw e-mail gestuurd en u hoeft het alleen maar op de aangegeven dag en tijd te laten zien.

Hoeveel kost de New York City Night Sightseeing Bus?

De nachtelijke bustour door New York heeft een vaste prijs van ongeveer 40 euro. Als u in het verleden gebruik hebt gemaakt van de sightseeingbus, weet u dat de dagkaart voor de bus soms wordt gecombineerd met toegang tot andere attracties en dat de prijs daarom kan variëren; voor de nachtbus is de prijs altijd dezelfde omdat deze niet kan worden gecombineerd met andere bezoeken.

Nacht Sightseeing Bus schema's

Empire State Building in New York bij nacht| ©George Bakos
Empire State Building in New York bij nacht| ©George Bakos

U kunt de nachtbus nemen van 17.30 uur tot ongeveer 20.00 uur bij een van de haltes langs de route. Als u ervoor kiest het beste uit uw dagje sightseeing in New York te halen en op het laatste moment op de tourbus te stappen, raad ik u aan een half uur voor het laatste vertrek naar de halte te gaan om te voorkomen dat u zonder zitplaats komt te zitten.

Voordelen van het gebruik van de New York City Night Sightseeing Bus

Brooklyn Bridge bij nacht| ©Anders Hakstun
Brooklyn Bridge bij nacht| ©Anders Hakstun

Kiezen voor een nachtelijke sightseeingtour door New York heeft enkele grote voordelen. Dit zijn de belangrijkste:

1. Profiteer van de nacht om na zonsondergang meer van de stad te zien

Van 18.00-19.00 uur 's avonds zijn de meeste attracties en musea in New York City gesloten. Er zijn dus weinig opties, maar een avondtour is ideaal om de dag optimaal te blijven benutten en nog meer van de cultuur van New York op te snuiven.

2. Krijg een andere en unieke kijk op New York City

Een ding dat u moet zien voordat u terugkeert uit New York is de stad bij nacht. New York staat bekend als de stad die nooit slaapt en het is echt spectaculair om te zien als het donker is.

Het verkeer en de chaos van Manhattan tijdens het spitsuur, wanneer de zon ondergaat en de New Yorkers naar huis gaan, kun je het best zorgeloos bekijken op de eerste verdieping van de nachtelijke tourbus. Geloof me!

3. Bescherm uzelf tegen de kou in de winter

In de winter naar New York gaan is een droom: de kerstverlichting, de schaatsbanen? Je zult denken dat je op een filmset bent! Als u de stad echter in december, januari of februari bezoekt, zullen de temperaturen waarschijnlijk erg koud zijn, vooral 's nachts.

Wanneer u voelt dat de vermoeidheid van lange wandelingen niet meer volstaat om de kou te bestrijden, is de toeristenbus een prima manier om de stad te blijven zien, warm en gezellig.

4. Uitrusten en toch van de bezienswaardigheden genieten

Na een lange dag sightseeing is het normaal om moe te zijn en het is moeilijk om het beste uit een plan te halen, tenzij het een zeer comfortabel plan is, en wat is een beter plan dan een tour waar u kunt uitrusten en de stad in meer detail kunt leren kennen dankzij deskundige lokale gidsen.

5. Geniet van de nacht met je familie

Als u met kinderen naar New York reist, is dit een geweldige manier om nog een paar uurtjes energie over te houden voordat ze in het hotel in slaap vallen - ze zullen het geweldig vinden om zittend in de bus van de stad te genieten!

6. Maak prachtige foto's

New York is op elk moment van de dag fotogeniek, maar 's nachts is het extra opvallend. Haal uw camera tevoorschijn en profiteer van de grote stopplaatsen (en verkeerslichten!) om de mooiste foto's van de reis te maken.

Andere opties om van het nachtleven van New York te genieten

Nachtcruise op de Hudson-rivier| ©Tony Fischer
Nachtcruise op de Hudson-rivier| ©Tony Fischer

Hoewel veel attracties en musea halverwege de middag beginnen te sluiten, heeft New York ook 's avonds veel te bieden: observatiedekken, daken, cruises... laat u niet verleiden om terug te gaan naar uw accommodatie als de zon ondergaat, want er is nog van alles te doen!

Maak een dinercruise op de Hudson

Het is de ultieme uiting van romantiek in de stad: een dinercruise in New York is de perfecte manier om de dag af te sluiten met de beste smaak in de mond.

U vaart over de Hudson met livemuziek op de achtergrond terwijl u geniet van een elegant diner en de skyline van Manhattan en Brooklyn ziet oplichten. Kunt u zich iets beters voorstellen? Gelukkig zijn er rondleidingen, menu's en boten naar ieders smaak en budget, dus overweeg het!

Drink een cocktail op de beste daken van de stad

Een van de must-do dingen om te doen in New York is de wolkenkrabbers te zien vanaf de top van een van hen, en als het boven een cocktail is, des te beter. Veel hotels, restaurants en wolkenkrabbers hebben een spectaculair uitzicht op de stad.

New Yorkers en toeristen komen er elke avond bijeen om de dag af te sluiten met jazz en een paar drankjes om op te warmen. Hier is een lijst van de beste daken in New York om van de nacht te genieten als een New Yorker.

Beklim het Empire State Building of de Top of the Rock

Als u liever de drukte van de daken overslaat en naar een van de legendarische wolkenkrabbers van de stad gaat om in alle rust van het uitzicht op Manhattan te genieten, zijn het Empire State Building en de Top of the Rock tot laat open, zodat u ze na het diner kunt bezoeken.

Als u al overweegt om er minstens één te beklimmen, moet u weten dat het 's nachts een van de beste tijden is om het te doen, omdat het dan meestal veel minder druk is.

Een Broadway musical zien

Wat New York ook uniek maakt, is het aantal shows dat op de legendarische Broadway avenue wordt aangeboden. Een musical bijwonen is een van de meest typische dingen die u niet mag missen op uw reis, en bovendien is het aanbod eindeloos: u zult verwend worden met keuze.

Als je niet weet waar je moet beginnen, kun je een kijkje nemen in dit artikel met de beste Broadway musicals en laat de show beginnen!

Mis de NBA niet live

Als u tussen oktober en april reist, is de kans groot dat er een NBA-wedstrijd in het reguliere seizoen in New York wordt gespeeld, ofwel door de Knicks in Madison Square Garden of in het Barclays Center in Brooklyn, waar de Nets spelen.

Of je nu van basketbal houdt of niet, het bijwonen van een live NBA-wedstrijd is iets wat je eens in je leven moet doen: de pre-game show, de beroemdheden op de eerste rij, de wereldbasketbalsterren die live spelen en de sfeer van het uitzinnige publiek zullen je een herinnering bezorgen om nooit te vergeten.