Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Brooklyn Nets stadion

Als je van basketbal houdt en een magische avond wilt beleven, heb je een afspraak in het Barclays Center om de Brooklyn Nets te zien spelen. Hier is hoe je kaartjes kunt krijgen om de NBA in New York te zien.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minuten lezen

Brooklyn Nets stadion

Beeld van de buitenkant van het Barclays Center | ©Hellotickets

Het Barclays Center is een modern stadion in Brooklyn, bekend als de thuisbasis van de Brooklyn Nets. Bent u klaar om de magie van de NBA te ervaren?

1. Hoe bezoekt u het Barclays Center

Het Barclays Center
Het Barclays Center

In tegenstelling tot Madison Square Garden, de thuishaven van de New York Knicks, is er geen rondleiding in het stadion van de Brooklyn Nets, dus de beste manier om het te zien is een NBA- of NHL-wedstrijd bij te wonen, want het is ook de thuishaven van de New York Islanders tot hun nieuwe stadion klaar is.

Koop kaartjes voor de Brooklyn Nets

Als je de sfeer en opwinding van de sport aan de oostkust wilt meemaken tijdens je reis naar New York, is mijn advies om je Brooklyn Nets tickets zo snel mogelijk te reserveren.

De vraag om naar een NBA-wedstrijd te gaan is zeer groot en de tickets zijn maanden van tevoren uitverkocht. In mijn artikel over hoe je NBA-wedstrijden in New York kunt kijken, vertel ik je in detail hoe het NBA-seizoen werkt.
Ik vertel je in detail hoe het basketbal seizoen werkt, in welke fases het is opgedeeld en hoe je NBA tickets kunt kopen.

2. Hoe kan ik basketbal tickets kopen in het Barclays Center?

Binnen in het Barclays Center
Binnen in het Barclays Center

U heeft twee opties om Brooklyn Nets tickets te kopen:

Koop ze van tevoren online

Als basketbal uw passie is en u een NBA-wedstrijd in uw reis naar New York hebt opgenomen, raad ik u aan online basketbalkaartjes te kopen voordat u op reis gaat. Daar zijn verschillende redenen voor, hier is waarom:

 • Om de beste plaats in het Barclays Center tegen de goedkoopste prijs te krijgen , is het belangrijk om uw tickets zo snel mogelijk te kopen. De vraag om een NBA-wedstrijd bij te wonen is zeer groot, zodat tickets meestal in een mum van tijd uitverkocht zijn zodra ze in de verkoop gaan.

 • De Amerikaanse ticketmarkt is dynamisch, wat betekent dat de prijzen stijgen naarmate de datum van de wedstrijd nadert en het aanbod afneemt (zoals bij vluchten bijvoorbeeld). Als u te lang wacht met het boeken van uw tickets, loopt u het risico dat er te weinig basketbaltickets zijn of dat er te weinig tickets zijn tegen een hoge prijs en in gebieden met een slechtere zichtbaarheid.

 • Een ander voordeel van online basketbal tickets kopen is dat u uw favoriete zitplaats in het Barclays Center kunt kiezen om de Brooklyn Nets te bekijken.

 • Naar mijn mening is dit de gemakkelijkste, veiligste en snelste optie. Bovendien geeft het u gemoedsrust als u uw tickets van thuis uit koopt.

Aan de stadionkassa's

In mijn ervaring lijkt het mij niet de meest raadzame optie. Hier zijn de redenen waarom:

 • Om te beginnen betekent het kopen van Brooklyn Nets basketbal tickets zodra je in New York aankomt dat je naar het Barclays Center moet reizen, je moet aanpassen aan de openingstijden van het loket en in een eindeloze rij moet wachten om ze te kunnen kopen.

 • Dit betekent dat u een groot deel van uw reistijd verspilt door buiten het stadion in de rij te staan, terwijl u die tijd ook zou kunnen besteden aan een bezoek aan het Vrijheidsbeeld of een Broadway-musical, naast vele andere dingen.

 • Bovendien, als u uw tickets bij de kassa van het Barclays Center haalt, bent u maanden later dan wanneer u ze thuis had kunnen kopen, zijn er minder opties over en zijn ze misschien zelfs voor goud. Of ze zullen uitverkocht zijn door de grote vraag van de NBA.

Pas op voor doorverkoop

Als ik u nog een laatste advies moet geven bij het kopen van uw basketbaltickets, dan is het om zeer voorzichtig te zijn met de scalpers in de buurt van het stadion. De kans is groot dat u uiteindelijk een zeer hoge prijs betaalt voor slecht zichtbare tickets of, in het ergste geval, dat ze vals zijn en dat u de wedstrijd niet kunt bijwonen.

3. Hoe kies je een goede zitplaats voor een wedstrijd in het Barclays Center?

Detail van het spel
Detail van het spel
 • Bij het kiezen van basketbal tickets in het Barclays Center is een belangrijke factor het budget dat u beschikbaar heeft, aangezien de prijs van de zitplaatsen vaak direct afhangt van hoe dicht u bij het veld zit.

 • De goedkoopste tickets zijn voor de verste en hoogste zitplaatsen, alsmede die in de hoeken en naast de muur, terwijl hoe dichter je bij het veld komt, hoe hoger de prijs wordt.

 • In het Barclays Center zijn de beste plaatsen aan de zijlijn, bijna naast het veld, waar u de wedstrijd kunt volgen en de spelers bijna als een lid van het team kunt zien, hoewel het de duurste plaatsen zijn. Achter de baskets zijn er meestal ook heel interessante prijzen, als je de NBA-sterren van dichtbij wilt zien zonder VIP-bedragen uit te geven.

U kunt het uitzicht vanuit elke stoel zien

Als u echter online basketbal tickets koopt om de Brooklyn Nets te zien, krijgt u een afbeelding te zien met het exacte uitzicht vanuit elke sector, zodat u een beter idee krijgt bij het kiezen en weet wat u van elke locatie kunt verwachten.

4. Hoe ontvang ik de NBA tickets die ik online heb gekocht? Komen ze op tijd aan?

De tickets zullen elektronisch zijn en u zult ze in uw e-mail ontvangen zodat u ze kunt openen wanneer u ze nodig hebt. In de Verenigde Staten worden de tickets om veiligheidsredenen meestal een paar dagen voor de wedstrijd uitgegeven, dus het kan even duren voor u ze ontvangt, maar maak u geen zorgen, dit is normaal en ze komen altijd op tijd aan.

Moet ik ze afdrukken?

Mijn advies is de instructies die u in uw e-mail ontvangt aandachtig te lezen, aangezien het meestal niet nodig is ze uit te printen. Als uw tickets echter in PDF-formaat zijn en u ze moet afdrukken maar u bent al van huis, dan is de oplossing eenvoudig.

Indien nodig zal uw hotel u helpen om ze af te drukken of u kunt op Google Maps zoeken naar een Staples (een kantoorboekhandel) of Copy Center om ze in de buurt van uw accommodatie of het stadion af te drukken.

En als ik geen internet heb, hoe krijg ik dan toegang tot de tickets?

Als je tijdens je reis naar New York geen stabiele verbinding of gegevens op je telefoon hebt, raak dan niet in paniek. U kunt ze altijd downloaden in uw hotel of in een openbare gelegenheid met WiFi voor gasten (zoals een koffieshop of restaurant), zodat u ze klaar hebt als het tijd is om het stadion binnen te gaan.

5. Wanneer kan ik naar het stadion gaan op wedstrijddagen?

Het Barclays Center op de wedstrijddag
Het Barclays Center op de wedstrijddag

De dagen dat de Brooklyn Nets in het Barclays Center spelen, worden in de stad op een speciale manier beleefd. Je voelt het aan de sfeer en er is nog meer opwinding en drukte dan gewoonlijk in de straten van New York.

Op de wedstrijddag raad ik je aan minstens een uur van tevorennaar het stadion te gaan om rustig aan te komen, door de beveiligingsboog te komen, je plaatsen te vinden en te genieten van de pre-game show, naar het Amerikaanse volkslied te luisteren, naar de cheerleadershow te kijken en de spelers het veld op te springen. De menigte verwelkomt hen alsof het helden zijn!

Hoe kom ik in het Barclays Center?

Als u basketbalkaartjes hebt gekocht om de Brooklyn Nets thuis te zien spelen, is mijn advies om van de dag gebruik te maken voor een rondleiding door Brooklyn, dat met zijn industrieel verleden en sterke culturele identiteit zeker een bezoek waard is.

U kunt vanuit Manhattan over de prachtige Brooklyn Bridge lopen en een wandeling maken voordat de wedstrijd begint. In mijn artikel 10 dingen om te doen en te zien in Brooklyn geef ik je een paar ideeën om hier rond te kijken en een leuke tijd te hebben.

Als u die dag een andere activiteit gepland heeft staan en u wilt direct naar het Barclays Center om de wedstrijd te bekijken , dan kunt u het openbaar vervoer nemen, maar het is belangrijk om rekening te houden met het verkeer of de spits, zodat u niet te laat bij het Barclays Center arriveert.

 • Waar is het Barclays Center? 620 Atlantic Avenue, Brooklyn

 • Hoe er te komen. Dichtstbijzijnde metrolijnen zijn Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) en Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

6. Waar eet je voor of na de wedstrijd?

Binnen in het Barclays Center zijn er verschillende eet- en drinkstalletjes waar je een hapje kunt eten terwijl je naar de wedstrijd kijkt, maar de prijzen zijn veel duurder dan buiten. Zo kost een hotdog ongeveer $7, een frisdrank ongeveer $6,5 en een fles water ongeveer $5.

Omdat je je eigen drankjes of eten niet mee de arena in mag nemen, raad ik je aan om naar een van de restaurants rond het Barclays Center te gaan om te eten als je trek hebt gekregen, zoals Shake Sack, McDonald's of Patsy's Pizzeria, voor of na de wedstrijd, om de overwinning van de Nets te vieren.

7. Nuttige informatie voor het kijken naar de NBA

NBA Handelswaar
NBA Handelswaar

Hoe lang duurt een NBA wedstrijd?

Officieel duurt het 48 minuten (4 kwarten van elk 12 minuten) maar tussen de pauzes en de rust duren de meeste wedstrijden gewoonlijk 2 uur of meer. Na de eerste twee kwartalen is er een pauze van 15 minuten waarin je iets te eten kunt kopen of naar de toiletten kunt gaan.

Is het mogelijk om camera's of rugzakken mee te nemen in de arena?

Volgens het toegangsbeleid van het Barclays Center worden rugzakken of tassen die groter zijn dan 14 x 14 x 6 of een harde zijkant hebben, niet toegelaten in het Barclays Center. Professionele camera-apparatuur, audio- en/of video-opnameapparatuur, selfie sticks en statieven zijn niet toegestaan.

Betalen kinderen toegang tot de NBA?

De NBA is een zeer gezinsvriendelijk spektakel, maar op de vraag of kinderen toegang betalen, is de realiteit dat dit van het team afhangt.

Het beleid van het Barclays Center inzake de toegang van kinderen tot de arena bepaalt dat kinderen tot 86,36 cm (34" inch) bij alle sportevenementen gratis naar binnen mogen, maar een zitplaats moeten delen met een volwassene die een kaartje heeft. Ieder kind dat niet aan deze lengte-eis voldoet, heeft een eigen kaartje nodig om het stadion binnen te komen.

Als u met kinderen jonger dan twee jaar naar het stadion komt, neem dan een bewijs van leeftijd mee als daar bij de ingang om wordt gevraagd. Geldige legitimatiebewijzen zijn een paspoort of een geboorteakte.

8. Waarom naar het Barclays Center gaan?

Je gaat naar New York om je te amuseren en zelfs als je niet zo'n sportfan bent, is het bijwonen van een NBA-wedstrijd een van de opwindendste dingen die je in de Verenigde Staten kunt doen en een unieke kans om een aantal van de beste spelers ter wereld van dichtbij te ontmoeten - een waar spektakel van muziek, dans en bovenal basketbal!

Als u tijdens uw reis naar New York een NBA-wedstrijd wilt bijwonen, kunt u hier niet om de Brooklyn Nets heen. Het seizoen begint eind oktober en eindigt medio april.

Hoe is het Barclays Center?

Toen de Nets besloten van New Jersey naar New York te verhuizen, kozen zij het stadsdeel Brooklyn als hun nieuwe thuis en bouwden zij de nieuwe arena op Atlantic Avenue, vlak naast een vervoersknooppunt.

Het Barclays Center is een enorm paviljoen in het hart van deze borough, net om de hoek bij BAM. Met een capaciteit van meer dan 17.000 is het beroemd omdat het sinds 2012 de "thuis" is van de Brooklyn Nets (NBA) en de New York Islanders (NHL).

Daarnaast zijn in dit stadion ook bokskampioenschappen en muziekevenementen gehouden (enkele van de beste artiesten van de planeet hebben hier opgetreden, zoals Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony en Celine Dion).

9. Welke andere sportevenementen zijn er in New York?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Als u gepassioneerd bent door sport en tijdens uw vakantie in New York een ander evenement wilt bijwonen, raad ik u andere opties aan, zoals:

De NBA

In New York kunt u ook de New York Knicks zien spelen in Madison Square Garden.

NHL

Je kunt de New York Rangers en de New York Islanders zien spelen in de Big Apple. Het ijshockeyseizoen loopt van oktober tot april.

MLB

In New York kunt u de New York Yankees en de New York Mets zien spelen. Het honkbalseizoen loopt van april tot begin november met de World Series en in dit bericht leg ik in detail uit hoe je kaartjes kunt kopen om MLB wedstrijden in New York te zien.

De NFL

In New York kun je kijken naar de New York Giants en de New York Jets. Het seizoen loopt van begin september tot begin februari met de Super Bowl. Als je van de koning van de Amerikaanse sporten houdt, lees je in dit artikel hoe je een voetbalwedstrijd in New York kunt bekijken.