Brooklyn Nets stadion

Als je van basketbal houdt en een magische avond wilt beleven, heb je een date in het Barclays Center om de Brooklyn Nets te zien spelen. Hier lees je hoe je aan kaartjes komt om de NBA in New York te zien.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minuten lezen

Brooklyn Nets stadion

Afbeelding van de buitenkant van het Barclays Center | ©Hellotickets

Het Barclays Center is een moderne arena in Brooklyn, bekend als de thuisbasis van de Brooklyn Nets. Ben je klaar om de magie van de NBA te ervaren?

Hoe bezoek je het Barclays Center?

Het Barclays Center
Het Barclays Center

In tegenstelling tot Madison Square Garden, de thuisbasis van de New York Knicks, is er geen rondleiding om de Brooklyn Nets arena te bezoeken, dus de beste manier om het te leren kennen is door een NBA- of NHL-wedstrijd bij te wonen, want het is ook de thuisbasis van de New York Islanders totdat hun nieuwe arena klaar is.

Koop tickets voor Brooklyn Nets

Als u tijdens uw reis naar New York de opwinding en het enthousiasme wilt meemaken dat de sport naar de oostkust brengt, is mijn advies om zo snel mogelijk uw Brooklyn Nets tickets te reserveren.

De vraag om naar een NBA-wedstrijd te gaan is extreem hoog en kaarten zijn maanden van tevoren uitverkocht. In mijn artikel over hoe je NBA wedstrijden in New York kunt kijkenleg ik in detail uit hoe het basketbalseizoen werkt, in welke fases het is opgedeeld en hoe je NBA tickets kunt kopen.

Koop je NBA tickets

Hoe koop ik basketbal tickets in het Barclays Center?

Binnen in het Barclays Center
Binnen in het Barclays Center

U hebt twee opties om uw Brooklyn Nets tickets te kopen:

Koop ze van tevoren online

Als basketbal je passie is en je hebt een NBA wedstrijd in je reis naar New York opgenomen, dan raad ik je aan om online basketbal tickets te kopen voordat je op reis gaat. Daar zijn verschillende redenen voor, hier lees je waarom:

  • Om de beste plaats in het Barclays Center tegen de goedkoopste prijs te bemachtigen , is het belangrijk om je tickets zo snel mogelijk te kopen. De vraag om naar een NBA-wedstrijd te gaan is extreem hoog, dus tickets zijn meestal uitverkocht zodra ze in de verkoop gaan.
  • De Amerikaanse ticketmarkt is dynamisch, wat betekent dat de prijzen stijgen naarmate de datum van de wedstrijd nadert en het aanbod afneemt (net als bij vluchten bijvoorbeeld). Als u te lang wacht met het boeken van uw tickets, loopt u het risico dat uw basketbaltickets op zijn of dat u weinig tickets hebt tegen een hoge prijs en op minder zichtbare plaatsen.
  • Een ander voordeel van online basketbalkaarten kopen is dat u uw favoriete stoel in het Barclays Center kunt kiezen om de Brooklyn Nets te bekijken.

Naar mijn mening is dit de gemakkelijkste, veiligste en snelste optie. Bovendien geeft het je veel gemoedsrust om je tickets van thuis mee te nemen.

Bij de stadionkassa

In mijn ervaring denk ik niet dat dit de beste optie is. Hier zijn de redenen waarom:

  • Om te beginnen betekent het kopen van basketbalkaartjes voor de Brooklyn Nets zodra je in New York aankomt dat je naar het Barclays Center moet reizen, je moet aanpassen aan de openingstijden van het loket en in een eindeloze rij moet wachten om ze te kopen.
  • Dit betekent dat je een groot deel van je reistijd verspilt door in de rij te staan voor de stadionpoortjes, terwijl je die tijd ook zou kunnen besteden aan een bezoek aan het Vrijheidsbeeld of het bekijken van een Broadway-musical, om maar een paar dingen te noemen.
  • Bovendien zullen er minder opties over zijn en kunnen ze zelfs goudgeprijsd of uitverkocht zijn vanwege de grote vraag naar NBA-tickets.

Pas op voor doorverkoop

Als ik je nog een laatste advies moet geven bij het kopen van je basketbalkaarten, dan is het om heel voorzichtig te zijn met de scalpers rond het stadion. De kans is groot dat je uiteindelijk een erg hoge prijs betaalt voor kaartjes met een slechte zichtbaarheid of, in het ergste geval, dat ze nep zijn en je niet in staat bent om naar de wedstrijd te gaan.

Koop uw Nets tickets

Hoe kies je een goede stoel voor een wedstrijd in het Barclays Center?

Details van de wedstrijd
Details van de wedstrijd

Als het aankomt op het kiezen van basketbal tickets in het Barclays Center, is een belangrijke factor het budget dat je beschikbaar hebt, omdat de prijs van de stoelen meestal direct afhangt van hoe dicht je bij het veld zit.

De goedkoopste kaartjes zijn voor de verste en hoogste plaatsen en die in de hoeken en naast de muur, terwijl hoe dichter u bij het veld komt, hoe hoger de prijs wordt.

In het Barclays Center zijn de beste plaatsen aan de zijlijn, waar u de wedstrijd kunt bekijken en de spelers bijna als een deel van het team kunt zien, hoewel dit de duurste plaatsen zijn. Achter de baskets zijn er meestal ook interessante prijzen, als je de NBA-sterren van dichtbij wilt zien zonder VIP-bedragen uit te geven.

Je kunt het uitzicht vanaf elke stoel zien

Hoe dan ook, als je online basketbal tickets koopt om de Brooklyn Nets te zien, krijg je een afbeelding te zien met het exacte uitzicht vanaf elke stoel, zodat je een beter idee hebt bij het kiezen en weet wat je van elke stoel kunt verwachten.

Koop uw Nets tickets

Hoe ontvang ik de NBA tickets die ik online heb gekocht en komen ze op tijd aan?

NBA winkel in New York|©Carlos Álvarez Palacios
NBA winkel in New York|©Carlos Álvarez Palacios

Je tickets worden je elektronisch toegestuurd en je ontvangt ze in je e-mail zodat je ze kunt bekijken wanneer je ze nodig hebt. Je moet alleen weten dat de tickets in de Verenigde Staten om veiligheidsredenen meestal een paar dagen voor de wedstrijd worden uitgegeven, dus het kan even duren voordat je ze ontvangt, maar maak je geen zorgen, dit is normaal en ze zullen altijd op tijd aankomen.

Moet ik ze afdrukken?

Mijn advies is om de instructies die je in je e-mail ontvangt aandachtig te lezen, want meestal hoef je ze niet uit te printen. Maar in het geval dat je tickets in PDF-formaat zijn en je ze moet afdrukken, maar je al van huis bent, is de oplossing eenvoudig. Als het nodig is, zal je hotel je helpen om ze uit te printen of je kunt op Google Maps zoeken naar een Staples (een kantoorboekhandel) of Copy Center om ze uit te printen in de buurt van je accommodatie of het stadion.

En als ik geen internet heb, hoe krijg ik dan toegang tot de tickets?

Als je tijdens je reis naar New York geen stabiele verbinding of data op je telefoon hebt, geen paniek. Je kunt ze altijd downloaden in je hotel of in een openbare gelegenheid met WiFi voor gasten (zoals een koffiehuis of restaurant), zodat je ze meteen bij de hand hebt als je bij het stadion aankomt.

Koop je NBA tickets

Wanneer naar de arena op wedstrijddagen?

Het Barclays Center op wedstrijddag
Het Barclays Center op wedstrijddag

Brooklyn Nets wedstrijddagen in het Barclays Center zijn een speciale tijd in de stad. Je voelt het aan de sfeer en er is meer opwinding en drukte dan normaal in de straten van New York.

Op de wedstrijddag raad ik je aan om minstens een uur van tevoren naarhet stadion te gaan om rustig aan te komen, door de veiligheidsboog te gaan, je plaatsen te vinden en te genieten van de pre-game show, naar het Amerikaanse volkslied te luisteren, naar de cheerleader show te kijken en de spelers het veld op te springen. Het publiek verwelkomt ze alsof ze helden zijn!

Hoe kom ik bij het Barclays Center?

Als je basketbalkaartjes hebt gekocht om de Brooklyn Nets thuis te zien spelen, is mijn advies om die dag te gebruiken voor een rondleiding door Brooklyn, dat met zijn industriële verleden en sterke culturele identiteit zeker een bezoek waard is.

Je kunt er te voet komen door de prachtige Brooklyn Bridge over te steken vanuit Manhattan en rond te lopen voordat de wedstrijd begint. In mijn artikel 10 dingen om te doen en te zien in Brooklyn geef ik je een aantal ideeën voor sightseeing en een leuke tijd.

Als je die dag een andere activiteit hebt gepland en direct naar het Barclays Center wilt gaan om de wedstrijd te zien , kun je het openbaar vervoer nemen, maar het is belangrijk om rekening te houden met het verkeer of de spits, zodat je niet te laat bij het Barclays Center aankomt.

  • Waar: 620 Atlantic Avenue, Brooklyn.

  • Hoe kom je er: De dichtstbijzijnde metro's zijn Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) en Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

Waar kun je eten voor of na de wedstrijd?

Patsy's pizzeria|©danfdwyer
Patsy's pizzeria|©danfdwyer

In het Barclays Center zijn verschillende eet- en drankkraampjes waar je iets kunt eten terwijl je naar de wedstrijd kijkt, maar de prijzen zijn veel duurder dan buiten. Een hotdog kost bijvoorbeeld rond de $7, een frisdrank rond de $6,5 en een fles water rond de $5.

Omdat je je eigen drank of eten niet mee de arena in mag nemen, raad ik je aan om voor of na de wedstrijd naar een van de restaurants rond het Barclays Center te gaan om te eten als je trek hebt gekregen, zoals Shake Sack, McDonald's of Patsy's Pizzeria, om de overwinning van de Nets te vieren.

Nuttige informatie voor het kijken naar de NBA

NBA-artikelen
NBA-artikelen

Hoe lang duurt een NBA-wedstrijd?

Officieel duurt een wedstrijd 48 minuten (4 kwarten van elk 12 minuten), maar tussen de pauzes en de rust duren de meeste wedstrijden 2 uur of langer. Na de eerste twee kwarten is er 15 minuten rust waarin je iets te eten kunt kopen of naar het toilet kunt gaan.

Is het toegestaan om camera's of rugzakken mee te nemen in het stadion?

Volgens het toegangsbeleid van het Barclays Center worden rugzakken of tassen groter dan 14"x14"x6" of met harde zijkanten niet toegelaten in het stadion. Professionele camera-apparatuur, audio- en/of video-opnameapparatuur, selfie-sticks en statieven zijn ook niet toegestaan.

Moeten kinderen toegang betalen voor de NBA?

De NBA is een zeer gezinsvriendelijk spektakel, maar op de vraag of kinderen toegang betalen, is de realiteit dat dit afhangt van het team.

In het beleid van het Barclays Center met betrekking tot de toegang van kinderen tot de arena staat dat bij alle sportevenementen kinderen tot een lengte van 86,36 centimeter (34 inch) gratis naar binnen mogen, maar een zitplaats moeten delen met een volwassene die een ticket heeft. Elk kind dat niet aan deze lengte-eis voldoet, heeft een eigen kaartje nodig om het stadion binnen te komen.

Als je naar het stadion gaat met kinderen jonger dan twee jaar, neem dan een bewijs van leeftijd mee als daarom wordt gevraagd bij de ingang. Geldige vormen van identificatie zijn een paspoort of geboorteakte.

Koop je NBA tickets

Waarom naar het Barclays Center?

Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt
Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt

Je gaat naar New York om een geweldige tijd te hebben en zelfs als je niet zo'n sportfan bent, is het persoonlijk zien van een NBA-wedstrijd een van de spannendste dingen om te doen in de VS en een unieke kans om een aantal van de beste spelers ter wereld van dichtbij mee te maken - een waar spektakel van muziek, dans en vooral basketbal!

Als je tijdens je reis naar New York naar een NBA-wedstrijd wilt, mag je de Brooklyn Nets hier niet missen. Het seizoen begint eind oktober en eindigt half april.

Hoe ziet het Barclays Center eruit?

Toen de Nets besloten om van New Jersey naar New York te verhuizen, kozen ze de wijk Brooklyn voor hun nieuwe thuis en bouwden ze de nieuwe arena aan Atlantic Avenue, vlak naast een vervoersknooppunt.

Het Barclays Center is een enorme arena in het hart van deze wijk, net om de hoek bij de BAM. Met een capaciteit van meer dan 17.000 is het beroemd als de thuisbasis van de Brooklyn Nets (NBA) en de New York Islanders (NHL) sinds 2012.

De arena is ook gastheer geweest voor bokskampioenschappen en muziekevenementen (enkele van 's werelds beste artiesten zoals Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony en Celine Dion hebben hier opgetreden).

Koop uw Nets tickets

Welke andere sportevenementen zijn er in New York?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Als je een sportfan bent en je wilt een ander evenement bijwonen tijdens je vakantie in New York dan raad ik je andere opties aan zoals:

De NBA

In New York kun je de New York Knicks ook zien spelen in Madison Square Garden.

De NHL

Je kunt de New York Rangers en de New York Islanders zien spelen in de Big Apple. Het ijshockeyseizoen loopt van oktober tot april.

De MLB

Bekijk de New York Yankees en New York Mets spelen in New York. Het honkbalseizoen loopt van april tot begin november met de World Series en in dit bericht leg ik in detail uit hoe je kaartjes kunt kopen om MLB-wedstrijden in New York te zien.

De NFL

In New York kun je kijken naar de New York Giants en de New York Jets. Het seizoen loopt van begin september tot begin februari met de Super Bowl. Als je van American football houdt, lees je in dit artikel hoe je een voetbalwedstrijd in New Yorkkunt zien.