Vertrek transfers naar New York luchthavens

Na een lange reis willen we allemaal zo snel en comfortabel mogelijk naar het hotel. En als het goedkoop is, nog beter. Ik zal je vertellen over de verschillende opties.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minuten lezen

Vertrek transfers naar New York luchthavens

Vliegtuig landing | © Gary Lopater

De belangrijkste luchthavens van New York zijn JFK (John F. Kennedy), La Guardia in Queens en Newark in New Jersey. De Big Apple is een van de belangrijkste toegangspoorten tot de Verenigde Staten, waar reizigers van over de hele wereld aankomen.

Als je eenmaal op Amerikaanse bodem bent geland, moet je de beste manier kiezen om vanaf het vliegveld naar het centrum van New York te komen. Hier zijn de opties waaruit je kunt kiezen, maar voor mij is de gedeelde transfer de optie met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Gedeelde transfer van het vliegveld naar je hotel in Manhattan

Gedeelde transfer| ©Kyle Cesmat
Gedeelde transfer| ©Kyle Cesmat

Na een lange vlucht waarbij je uitgeput bent en met koffers sjouwt, is het laatste wat je wilt doen door de terminal lopen op zoek naar een taxi en een exorbitant tarief betalen of eindeloos moeten wachten in het openbaar vervoer om bij je hotel te komen. Daarom is het het handigst om een gedeelde transfer naar je hotel in Manhattan te boeken, waarbij je in moderne, volledig uitgeruste minibusjes reist.

Hun wagenpark heeft een maximale capaciteit van elf passagiers. Ze hebben veel bagageruimte (elke passagier mag maximaal één koffer en één handtas meenemen), en halen je op bij aankomst op de luchthaven en zetten je af voor de deur van je hotel.

 • Hoe werkt het: De transfers worden 24 uur per dag, 7 dagen per week uitgevoerd. Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail en staan ze op je te wachten! Wanneer je vlucht landt op de luchthavens JFK, Newark of La Guardia, ga je gewoon naar de Ground Transportation Desk in de terminal en toon je je uitgeprinte voucher aan een van de agenten voor instructies.
 • Wat gebeurt er als de vlucht vertraagd is: Op het moment van boeken wordt je gevraagd naar je vluchtgegevens zodat het bedrijf je vlucht te allen tijde kan volgen, zodat ze het weten als je vlucht vertraagd is. Vluchtvertragingen hebben geen invloed op de transferboeking.
 • Zijn de prijzen definitief: De prijs die je betaalt bij het boeken is een vast bedrag en is niet afhankelijk van het verkeer bij aankomst in New York. Fooien en overbagage zijn echter niet inbegrepen.

Boek een privé transfer van NYC luchthavens

Gedeelde transfer van Manhattan naar elke luchthaven in New York

Treinbus naar New York| ©Tetiana Shyshkina
Treinbus naar New York| ©Tetiana Shyshkina

Aan het einde van je verblijf in New York is het belangrijkste dat je op tijd op het vliegveld bent om in alle rust je vlucht naar huis te halen, zonder te hoeven zoeken naar een taxi of meerdere overstappen met het openbaar vervoer van de stad. Net als bij aankomst is het ook hier het handigst om een transfer van het hotel naar het vliegveld te boeken.

 • Hoe werkt het: Transfers rijden elke dag zonder onderbreking. Bij het boeken moet je de gegevens van je terugvlucht en het adres van je hotel doorgeven, zodat de chauffeur van de gedeelde transfer weet waar en wanneer hij je kan oppikken. Om de service te vergemakkelijken, is het aan te raden om de hotelportier of conciërge te informeren dat je wacht op een chauffeur die je komt ophalen op de luchthaven.
 • Zijn de prijzen definitief: Net als bij de aankomsttransfer van de luchthaven naar je hotel zijn de prijzen definitief en kunnen noch de afgelegde kilometers noch het verkeer het tarief veranderen, het is een vaste prijs. Fooien zijn echter niet inbegrepen.

Privé transfer van alle luchthavens in New York

Privévervoer| ©Hanners Egler
Privévervoer| ©Hanners Egler

Of het nu is omdat je moe bent na een lange vlucht en geen zin hebt om rond te lopen op zoek naar een gratis taxi, omdat je niet bekend bent met het openbaarvervoernetwerk en liever niet wilt overstappen, of omdat je niet veel Engels spreekt en bang bent om te verdwalen, de snelste en meest comfortabele manier om bij je hotel te komen is met een privétransfer van het vliegveld naar je hotel in New York.

Het belangrijkste verschil tussen een gedeelde transfer en een privé transfer is dat bij deze gelegenheid het voertuig en de chauffeur tot je beschikking staan en dat het voertuig alleen voor jou en je groep is, je hoeft niet op andere passagiers te wachten.

 • Hoe het werkt: Deze transferdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Afhankelijk van het aantal mensen dat van deze dienst gebruik gaat maken, zul je op het moment van boeken moeten kiezen tussen een privétransfer in een luxe sedan voor drie personen, een VIP SUV voor maximaal zes passagiers of een busje voor maximaal negen passagiers. Vervolgens moet u de aankomstgegevens van uw vlucht en het volledige adres van uw hotel, appartement of huisadres in Manhattan opgeven. Uw transfer wordt direct bevestigd en u krijgt een voucher die u aan de chauffeur kunt overhandigen.
 • Bagage: Het interieur van alle voertuigen is elegant en ruim en heeft voldoende capaciteit om de bagage van alle passagiers te vervoeren (elke passagier mag maximaal 1 koffer en 1 handtas meenemen).
 • Wat is de prijs van deze privé transfer: De prijs is per persoon gebaseerd op drie passagiers per auto, zes passagiers per SUV of negen passagiers per busje. Het tarief komt overeen met een all-inclusive haal- en brengservice, plus lokale belastingen en tolkosten. De prijs die je betaalt op het moment van boeken is een vast bedrag en is niet afhankelijk van het verkeer bij aankomst in New York.

Boek een privé transfer van New York Luchthavens

Privé transfer van Manhattan naar elke luchthaven in New York

Online transfer boeken| ©Priscilla du Preez
Online transfer boeken| ©Priscilla du Preez

Het vooraf boeken van een privétransfer van uw hotel naar de luchthaven van New York is de beste manier om uw vlucht naar huis te halen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een last-minute taxi op de dag van vertrek of het maken van eindeloze reizen met het openbaar vervoer met bagage, met alle stress van dien.

Met deze privétransfer van je hotel in Manhattan naar elk vliegveld in New York haalt een ervaren chauffeur die de straten van de stad kent je ruim op tijd op bij de deur van je hotel om je naar de terminal voor je terugvlucht te brengen. Geen wachttijden en geen stress, met de gemoedsrust van de wetenschap dat je op tijd aankomt om aan boord van het vliegtuig te gaan en dat je er geen exorbitante prijs voor betaalt.

Als je op één luchthaven landt en naar een andere moet overstappen, kun je ook op deze service rekenen. Vergeet de stress van het missen van een vlucht dankzij deze privétransfer.

 • Hoe werkt het: De privé transfer terug naar de luchthaven werkt op dezelfde manier als de transfer bij aankomst, alleen moet je deze keer het adres van je hotel en de gegevens van het vertrek van je vlucht opgeven. Je transfer wordt bevestigd en je krijgt een voucher die je aan de chauffeur kunt geven. Afhankelijk van het tijdstip kan het verkeer drukker zijn. Normaal gesproken is het aanbevolen om 2 uur voor vertrek van je vlucht op de luchthaven te zijn, hoewel 3 uur van tevoren ideaal is. In dit verband raden we je aan om extra tijd uit te trekken om de ophaaltijd van je hotel te bepalen. Reken tijdens de spits minstens 45 minuten voor de dichtstbijzijnde luchthaven (LaGuardia) en 75 minuten voor de verste luchthavens (JFK en Newark).
 • Over je bagage: Op de dag van je transfer zal de chauffeur je opwachten aan de deur van je hotel of residentie in Manhattan om je op tijd naar de luchthaven te brengen. Vergeet niet dat als je speciale behoeften of bagage hebt, je contact kunt opnemen met het bedrijf zodra je hebt geboekt, zodat ze eventuele vragen kunnen beantwoorden. Dit is een persoonlijke service.
 • Over de prijs: Deze privétransfer van het hotel naar het vliegveld is erg voordelig, als je bedenkt dat de service erg lijkt op een taxi, maar dat je zeker weet dat je vooraf een vast bedrag betaalt en dat de prijs niet afhankelijk is van het verkeer bij aankomst in New York.

Andere opties om je in New York te verplaatsen

New York taxi| ©Luke Stackpoole
New York taxi| ©Luke Stackpoole

New York is een stad met goede verbindingen. Het openbaarvervoernetwerk is heel efficiënt en zorgt ervoor dat je snel van het ene naar het andere punt kunt reizen om elke hoek van de Big Apple te verkennen.

Ondergronds

Het is een van de grootste ter wereld met meer dan 1000 kilometer spoor. De treinen rijden 24 uur per dag en bestaan uit 26 lijnen waarvan de namen cijfers of letters kunnen zijn. De metro werd rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw geopend en de stations zien er een beetje gedateerd en niet erg schoon uit. Dit is onze gids voor de ondergrondse van New York City.

Bussen

Als je geen gebruik wilt maken van de ondergrondse in New York, zijn bussen een handige optie, hoewel je dan wel de gevolgen van druk verkeer ondervindt. Er zijn honderden buslijnen, maar om verwarring te voorkomen kun je het beste bij elke halte op de lijnkaarten kijken. Buslijnen bestaan uit een nummer en een letter. De letter geeft de wijk aan waar de bus rijdt: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) en Staten Island (S).

Taxi's

Taxi's zijn een andere manier om je in New York te verplaatsen. Dankzij hun iconische gele kleur kun je ze al van ver herkennen en aanroepen door je hand op te steken. De tarieven zijn vaak erg duur, met kleine toeslagen en fooien. Als je geld en tijd wilt besparen, probeer dan een taxi aan te houden die dezelfde kant op gaat als jij.

Uber

Uber is een populair vervoermiddel geworden in New York. Je kunt ze gemakkelijk boeken via de app. Over het algemeen zijn ze goedkoper dan taxi's, maar als de vraag groot is en er weinig chauffeurs zijn, schieten de tarieven omhoog. Als je geen Engels spreekt, is het een goede optie omdat je gewoon het adres waar je naartoe wilt in de app invoert en de chauffeur geen routebeschrijving hoeft te geven.

Je hebt ook de mogelijkheid om een sightseeingbus met gratis haltes, een nachtelijke bustour door Manhattan of zelfs een nachttour door New York in een luxe bus te boeken als je de stad grondig wilt leren kennen.

Boek je sightseeingbus met gratis stops

Wat ga je doen als je er bent?

De logistiek van je reis organiseren hoeft niet saai te zijn. Als je denkt aan een originele en voordelige manier om je door de stad te verplaatsen, vergeet dan niet dat je de belangrijkste bezienswaardigheden kunt bereiken met de beste toeristenbussen van de stad.

En natuurlijk zijn hier alle tips die je nodig hebt om het meeste uit je reis te halen: wat te zien en te doen in New York.

Boek je sightseeingbus met gratis haltes