Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Vertrek transfers naar New York luchthavens

Na een lange reis willen we allemaal zo snel en comfortabel mogelijk naar het hotel. En als het goedkoop is, nog beter. Ik vertel je over de verschillende opties.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minuten lezen

Vertrek transfers naar New York luchthavens

Vliegtuig landing | © Gary Lopater

De belangrijkste luchthavens van New York zijn JFK (John F. Kennedy), La Guardia in Queens en Newark in New Jersey.

De Big Apple is een van de belangrijkste toegangspoorten tot de Verenigde Staten, met reizigers die vanuit de hele wereld aankomen. Zodra u op Amerikaanse bodem landt, moet u de beste manier kiezen om vanaf de luchthaven naar het centrum van New York te komen.

Hier zijn de opties waaruit je kunt kiezen, hoewel voor mij de optie met de beste prijs-kwaliteitverhouding de gedeelde transfer is.

Gedeelde transfer van de luchthaven naar uw hotel in Manhattan

Gedeelde transfer| ©Kyle Cesmat
Gedeelde transfer| ©Kyle Cesmat

Na een lange vlucht waarbij je uitgeput bent en met koffers sjouwt, is het laatste wat je wilt doen door de terminal lopen op zoek naar een taxi en een exorbitant tarief betalen of eindeloos moeten wachten in het openbaar vervoer om bij je hotel te komen. Daarom is de handigste optie om een gedeelde transfer naar uw hotel in Manhattan te boeken, waarbij u reist in moderne, volledig uitgeruste minibusjes.

Hun wagenpark heeft een maximale capaciteit van elf passagiers. Ze hebben veel bagageruimte (elke passagier kan maximaal één koffer en één handtas meenemen), en halen u op bij aankomst op de luchthaven en zetten u af voor de deur van uw hotel.

 • Hoe werkt het: De transfers werken 24 uur per dag, 7 dagen per week. Na het boeken ontvangt u een bevestigingsmail en ze wachten op u! Wanneer uw vlucht landt op de luchthavens JFK, Newark of La Guardia, gaat u gewoon naar de Ground Transportation Desk in de terminal en toont u uw afgedrukte voucher aan een van de agenten voor instructies.
 • Wat gebeurt er als de vlucht vertraagd is: Op het moment van boeken wordt u om uw vluchtinformatie gevraagd zodat het bedrijf uw vlucht te allen tijde kan volgen, zodat ze weten of uw vlucht vertraagd is. Vluchtvertragingen hebben geen invloed op de boeking van de transfer.
 • Zijn de prijzen definitief: De prijs die u bij de boeking betaalt is een vast bedrag en is niet afhankelijk van het verkeer bij aankomst in New York. Fooien en overbagage zijn echter niet inbegrepen.

Boek een transfer tussen de luchthaven en Manhattan

Gedeelde transfer van Manhattan naar elke luchthaven van New York

New York Busbaan| ©Tetiana Shyshkina
New York Busbaan| ©Tetiana Shyshkina

Aan het einde van uw verblijf in New York is het belangrijkste dat u op tijd op de luchthaven bent om in alle rust uw vlucht naar huis te halen, zonder dat u op zoek moet naar een taxi of meerdere overstappen met het openbaar vervoer van de stad. Net als bij uw aankomst is de handigste optie om een transfer van het hotel naar de luchthaven te boeken.

 • Hoe werkt het: De transfers rijden elke dag zonder onderbreking. Bij het boeken moet u de gegevens van uw terugvlucht en het adres van uw hotel doorgeven, zodat de chauffeur van de gedeelde transfer weet waar en wanneer hij u kan ophalen. Om de service te vergemakkelijken is het raadzaam de hotelportier of conciërge te informeren dat u wacht op een chauffeur die u op de luchthaven komt ophalen.
 • Zijn de prijzen definitief: Net als bij de aankomsttransfer van de luchthaven naar uw hotel zijn de prijzen definitief en kunnen noch de afgelegde kilometers noch het verkeer het tarief wijzigen, het is een vaste prijs. Fooien zijn echter niet inbegrepen.

Boek een transfer van Manhattan naar de luchthaven

Privé transfer van alle luchthavens in New York

Privé transfer| ©Hanners Egler
Privé transfer| ©Hanners Egler

Of u nu moe bent na een lange vlucht en geen zin hebt om rond te lopen op zoek naar een gratis taxi, of u niet bekend bent met het openbaarvervoernetwerk en liever niet overstapt, of u niet veel Engels spreekt en bang bent om te verdwalen, de meest comfortabele en snelste manier om bij uw hotel te komen is met een privétransfer van de luchthaven naar uw hotel in New York.

Het belangrijkste verschil tussen een gedeelde transfer en een privé transfer is dat bij deze gelegenheid het voertuig en de chauffeur tot uw beschikking staan en het voertuig alleen voor u en uw groep is, u hoeft niet op andere passagiers te wachten.

 • Hoe het werkt: Deze transfer service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Afhankelijk van het aantal personen dat van deze dienst gebruik gaat maken, zult u bij de reservering moeten kiezen tussen een privétransfer in een luxe sedan voor drie personen, een VIP SUV voor maximaal zes passagiers of een busje voor maximaal negen passagiers. U dient dan uw vlucht aankomstgegevens en het volledige adres van uw Manhattan hotel, flat of huisadres op te geven. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een voucher om aan de chauffeur te tonen.
 • Bagage: Het interieur van alle voertuigen is elegant en ruim en heeft voldoende capaciteit om de bagage van alle passagiers te vervoeren (elke passagier mag maximaal 1 koffer en 1 handtas meenemen).
 • Wat is de prijs van deze privé transfer: De prijs is per persoon op basis van drie passagiers per auto, zes passagiers per SUV of negen passagiers per busje. Het tarief komt overeen met een all-inclusive haal- en brengservice, plus lokale belastingen en tolkosten. De prijs die u op het moment van boeking betaalt, is een vast bedrag en is niet afhankelijk van het verkeer bij aankomst in New York.

Boek een privé transfer van New York Luchthavens

Privé transfer van Manhattan naar elke luchthaven in New York

Online transfer boeken| ©Priscilla du Preez
Online transfer boeken| ©Priscilla du Preez

Het vooraf boeken van een privétransfer van uw hotel naar de luchthaven van New York is de beste manier om uw vlucht naar huis te halen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een last-minute taxi op de dag van vertrek of het maken van eindeloze reizen met het openbaar vervoer met bagage, met alle stress van dien.

Met deze privétransfer van uw hotel in Manhattan naar een willekeurige luchthaven in New York haalt een ervaren chauffeur die de straten van de stad kent u ruim op tijd op bij de deur van uw hotel om u naar de terminal voor uw terugvlucht te brengen. Geen wachten en geen stress, met de gemoedsrust dat u op tijd aankomt om aan boord van het vliegtuig te gaan en dat u er geen exorbitante prijs voor betaalt.

Ook als u op een bepaalde luchthaven landt en naar een andere moet overstappen, kunt u op deze dienst rekenen. Vergeet de stress van het missen van een vlucht dankzij deze privétransfer.

 • Hoe werkt het: De privé transfer terug naar de luchthaven werkt op dezelfde manier als de transfer bij aankomst, alleen moet u deze keer het adres van uw hotel en de gegevens van het vertrek van uw vlucht opgeven. Uw transfer wordt bevestigd en u krijgt een voucher om aan de chauffeur te overhandigen. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kan het verkeer drukker zijn. Normaal gesproken is het aanbevolen om 2 uur voor het vertrek van uw vlucht op de luchthaven aanwezig te zijn, hoewel 3 uur van tevoren ideaal is. In dit verband raden wij u aan extra tijd uit te trekken om uw ophaaltijd bij het hotel te bepalen. Tijdens het spitsuur moet u minstens 45 minuten rekenen voor de dichtstbijzijnde luchthaven (LaGuardia) en 75 minuten voor de verste luchthavens (JFK en Newark).
 • Over uw bagage: Op de dag van uw transfer staat de chauffeur voor de deur van uw hotel of woning in Manhattan op u te wachten om u op tijd naar de luchthaven te brengen. Als u speciale behoeften of bagage hebt, kunt u contact opnemen met het bedrijf zodra u uw reservering hebt gemaakt, zodat zij eventuele vragen kunnen beantwoorden. Dit is een persoonlijke service.
 • Over de prijs: Deze privétransfer van het hotel naar de luchthaven heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, als u er rekening mee houdt dat de dienst erg lijkt op een taxi, maar dat u zeker weet dat u vooraf een vast bedrag betaalt en dat de prijs niet afhangt van het verkeer bij aankomst in New York.

Boek een transfer van Manhattan naar de luchthaven

Andere mogelijkheden om u in New York te verplaatsen

New York Taxi| ©Luke Stackpoole
New York Taxi| ©Luke Stackpoole

New York is een stad met goede vervoersverbindingen. Het openbaarvervoernetwerk is vrij efficiënt, zodat u snel van hot naar her kunt reizen om alle hoeken van de Big Apple te verkennen.

Ondergrondse

Het is een van de grootste ter wereld met meer dan 1000 kilometer spoor. De treinen rijden 24 uur per dag en bestaan uit 26 lijnen waarvan de namen cijfers of letters kunnen zijn. De metro werd geopend rond de eeuwwisseling en de stations zien er een beetje gedateerd en niet erg schoon uit. Hier is onze gids voor de metro van New York City.

Bussen

Als u geen gebruik wilt maken van de metro in New York, zijn bussen een handige optie, hoewel u dan wel de gevolgen ondervindt van het drukke verkeer. Er zijn honderden buslijnen, maar om verwarring te voorkomen kunt u het beste bij elke halte op de lijnkaarten kijken. Buslijnen bestaan uit een nummer en een letter. De letter geeft het stadsdeel aan waar de bus rijdt: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) en Staten Island (S).

Taxi's

Taxi's zijn een andere manier om je in New York te verplaatsen. Dankzij hun iconische gele kleur kunt u ze al van verre herkennen en aanroepen door uw hand op te steken. De tarieven zijn vaak erg duur, met kleine toeslagen en fooien. Als u geld en tijd wilt besparen, probeer dan een taxi aan te houden die in dezelfde richting rijdt als u.

Uber

Uber is in New York een populair vervoermiddel geworden. U kunt ze gemakkelijk boeken via de app. Over het algemeen zijn ze goedkoper dan taxi's, maar als de vraag groot is en er weinig chauffeurs zijn, schieten de tarieven omhoog.

Als je geen Engels spreekt, is het een goede optie omdat je gewoon het adres waar je naartoe wilt in de app invoert en de chauffeur geen aanwijzingen hoeft te geven. Je hebt ook de mogelijkheid omeen sightseeingbus met gratis stops te boeken, een nachtelijke bustour door Manhattan of zelfs een nachtelijke tour door New York in een luxe bus als je de stad grondig wilt leren kennen.

Boek uw sightseeingbus met gratis haltes

Wat ga je doen als je er bent?

Het organiseren van de logistiek van je reis hoeft niet saai te zijn.

Als u denkt aan een originele en voordelige manier om u door de stad te verplaatsen, vergeet dan niet dat u de belangrijkste bezienswaardigheden kunt bereiken met de beste toeristenbussen van de stad. En natuurlijk vindt u hier alle tips die u nodig hebt om het beste uit uw reis te halen:wat te zien en te doen in New York.

Boek uw sightseeingbus met gratis haltes