New York Radio City Stage Door rondleiding

4.4
(321 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 44 € 40
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Verken de majestueuze Radio City Music Hall in New York met deze exclusieve toegangstour. Beleef een onvergetelijke rondleiding door de belangrijkste amusementslocatie van het land, ontdek geheimen achter de schermen en leer meer over de geschiedenis van het theater door een praatje te maken met een Rockette, een lid van het prestigieuze dansteam van het theater.

 • Ontmoeting met een privégids bij Radio City in Manhattan
 • Bezoek de belangrijkste gebieden en hoor de geschiedenis van de stad van een professionele gastheer.
 • Geniet van een exclusieve ervaring in een groep van maximaal 14 deelnemers
 • Ga achter de schermen van de locatie
 • Maak een praatje met een Rockette, een lid van het officiële dansteam van het theater
 • Maak kennis met Rockefeller Center, een historisch Big Apple complex

Wat is inbegrepen

 • Ingang van Radio City Music Hall
 • Rondleiding door de Radio City Music Hall faciliteiten
 • Professionele gids over de geschiedenis van het theater
 • Rondleiding achter de schermen van uw gebieden

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van een unieke ervaring tijdens uw rondleiding in de Radio City Music Hall in New York gedurende ongeveer 1 uur en 15 minuten.

U neemt een kijkje achter de schermen van de "Showplace of the Nation", waar de meest spectaculaire shows en entertainment in New York en de Verenigde Staten worden opgevoerd.

Met de Radio City Tour in het Rockefeller Center krijgt u toegang tot de meest exclusieve delen van het theater, terwijl u luistert naar de geschiedenis van het theater, die tijdens de tour wordt verteld door een deskundige gids.

U komt in The Roxy Suite, een "geheime" kamer waar beroemdheden en politieke figuren hebben gelogeerd.

U verkent ook het Rockefeller Center, de thuisbasis van Radio City, waar een overvloed aan winkels van allerlei aard, een winterijsbaan, pleinen en tuinen het tot een van de meest iconische haltes van de stad maken.

En om u nog dieper in dit elitaire universum van het New Yorkse amusement te brengen, kunt u een praatje maken met een Rockette, een lid van het officiële team van dansers die de show in Radio City opluisteren.

De gids is in het Engels. Er is een gids beschikbaar in het Spaans, Italiaans, Duits, Frans, Portugees en Mandarijn.

Reviews

4.4
· 321 Reviews
 • J
  Jaziel
  5
  (0 Reviews)
  Ik ging met een paar collega's van het werk na het beëindigen van een evenement en we hebben echt genoten van de ervaring. We maakten van de gelegenheid gebruik om wat foto's te nemen als herinnering aan de wandeling.
 • E
  Emil
  5
  (0 Reviews)
  Het was een zeer plezierige ervaring. Ik ging mee met mijn vrouw, mijn 13-jarige zoon en mijn 4 maanden oude dochter. Mijn vrouw en ik wilden altijd al eens naar deze plaats gaan en toen we deze rondleiding zagen, namen we de gelegenheid te baat om met de kinderen rond te lopen. Mijn zoon was zeer geïnteresseerd in de geschiedenis van de plaats, hij was altijd geïnteresseerd in hoe het leven was voordat hij werd geboren en mijn vrouw bleef maar foto's nemen van de plaats en de kinderen, ik begin te geloven dat haar camera geen geheugen meer had.
 • X
  Ximena
  5
  (0 Reviews)
  Het waren mijn ouders, mijn broers en zussen, mijn oma in een rolstoel en ik. Het was een zeer aangename rondleiding en mijn grootmoeder heeft echt genoten van de rondleiding. Om taalredenen hebben we ervoor gekozen een gids te vragen om de rondleiding voor haar te vertalen terwijl wij ons vermaakten. Haar ogen lichtten op toen we "The Roxy Suite" binnengingen, ze wilde altijd al komen sinds ze hoorde dat haar favoriete artiest daar logeerde.
 • C
  Christian
  5
  (0 Reviews)
  Ik ging samen met mijn verloofde en we vonden de rondleiding geweldig. Het was zeer uitgebreid en de ervaring was precies wat je zou verwachten.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid