New York One World Observatory Tickets met flexibele toegang

4.8
(791 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 74 € 68
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van een van de beste panoramische uitzichten over de stad met deze flexitickets voor One World Observatory in New York. Dit is een must-do activiteit die je bezoek aan New York nog specialer maakt.

Je krijgt de kans om de 541 meter die het observatorium van de grond scheidt te beklimmen, met voorrang bij de Skypod-liften. Bovendien krijg je een virtuele gids op een iPad, zodat je kunt leren terwijl je naar de skyline kijkt met dynamische multimediacontent.

 • Profiteer van voorrang bij de toegang tot het Skypod Observatory en de Skypod-liften
 • Profiteer van de flexibele pas en ga op elk gewenst moment van de dag naar je afspraak.
 • Ontvang een voucher van $15 voor een drankje of neem een souvenir van je bezoek mee naar huis.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor One World Observatory in New York
 • Flexibel schema tijdens de geselecteerde datum
 • Voorrang bij toegang tot het observatorium
 • Prioriteitstoegang tot Skypod-liften

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Met deze flexitickets voor One World Observatory in New York zie je de stad vanuit een heel ander perspectief. Vanaf het 541 meter hoge observatorium lijkt de grote stad New York klein aan je voeten.

Met flexibele tickets heb je de mogelijkheid om het tijdstip van de dag te kiezen waarop je van deze ervaring wilt genieten, zonder complicaties. Ze omvatten voorrangstoegang tot zowel het observatorium als de Skypod-liften voor een veel exclusievere ervaring.

Op deze bezienswaardigheid die bekend staat als de top van de wereld, kun je niet alleen genieten van het adembenemende uitzicht over de stad, maar ook meer te weten komen over New York. Je ontdekt de geschiedenis dankzij de One World Explorer, een iPad die een virtuele gids is en je verschillende multimediacontent biedt die je terugziet in de skyline.

Je krijgt ook toegang tot de drie bovenste verdiepingen van het gebouw en als je hoogtevrees het toelaat, kun je een ritje maken met de Sky Portal. Daarnaast ontvang je een voucher van $15 waarmee je iets kunt drinken in de bars en restaurants van het gebouw of zelfs een souvenir van je bezoek kunt kopen.

Reviews

4.8
· 791 Reviews
 • L
  Lucas
  5
  (0 Reviews)
  Mijn avontuur bij One World Observatory was alsof ik naar de hemel van New York klom. Ik vond het heerlijk om de rijen over te slaan en direct de hoogte in te gaan.
 • M
  Mia
  5
  (0 Reviews)
  Omhoog gaan naar One World Observatory was spannend en eng tegelijk. Het uitzicht was adembenemend en de Sky Portal gaf ons het gevoel dat we door de lucht zweefden.
 • J
  Jackson
  4
  (0 Reviews)
  Als geschiedenisliefhebber was het One World Observatory een spannende ervaring.
 • O
  Olivia
  5
  (0 Reviews)
  Het lijnspringen was efficiënt en het uitzicht vanaf de top was adembenemend, en de iPad bood een uniek perspectief op de stad.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid